Gość: iwexx IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.06, 22:44 Lecę z rodzinką do tego hotelu.Wylot z Wawy.Może jest ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Proturek Dobry wybór IP: *.chello.pl 27.05.06, 14:14 Hotel naprawdę dobry, trzymający standart 4 gwiazdek. Byliśmy w zeszłym roku i mile wspomionamy pobyt. Jak z Itaką to ok, gorzej z wezyrem bo wczasowicze z tego biura mieli spore problemy z zakwaterowaniem. Jedyny mankament (a może i atut) to plaża około 600 metrów od Lindy - oczywiście wydzielona hotelowa ze snack-barem i leżakami, idzie się ok 12 minut. Dla jednych dobry spacer dla drugich uciążliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwexx Re: Dobry wybór IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.06, 14:25 Dzięki za pozytywne wiadomości ;-) my na szczęście lecimy z biura podróży Itaka uff.Mam jeszcze pytanko-jak długo jechaliście z lotniska do hotelu? Ja wylatuje z Wawy o 20 i troche przeraża mnie ta podróż(lecę z dziećmi) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proturek Re: Dobry wybór IP: *.chello.pl 27.05.06, 16:06 Podróż z lotniska, niestety około 1,5 h. Hotel jest chyba ostatni w kolejce. Ale przeżyjesz, dzieciaki również. Śniadanko o 9.00. Czyli będzie można się wyspać. A potem na plażę, ale uważajcie na słoneczko - ja w zeszłym roku tak się strzaskałem, mimo że krem z wielkim filtrem używałem, że miałem bąble i musiałem chodzić potem w koszulce z rękawkami, nawet w basenie. Dzieci będą miały na miejscu dodatkowa atrakcję - króliki, a Wy, jak lubicie troszku się posportować - waterpolo i siatkę. Animatorzy w zeszłym roku byli odjazdowi, zwłaszcza jeden Gruzin, nasz przyjaciel z czterech pancernych - niejaki Szakaszwili. Weźcie pokój z boku a nie na z widokiem na basen bo jest dość gwarno, a jak macie małe dzieci to wieczorem na pewno będzie im to trochę przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elaa Re: Dobry wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 09:53 Ja również byłam w Lindzie w zeszłym roku z WEZYREM i wszystko było OK. Byłam z dziećmi w tym jedno roczne i nie było problemu. Dojście do plaży jest super często tam spacerowaliśmy i dodam że ciuszki są tam tańsze niż np. w Manavgacie. Pokoje mieliśmy z prawej strony na 5 i 6 piętrze od "ulicy" a nie od basenu, cisza i spokój i bardzo ładne, klimatyzacja bez zarzutu. Pyszne jedzenie dla mnie nie do przejedzenia, dzieci jadły wszystko i nic im nie było. Polecam ten hotel !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwexx Re: Dobry wybór IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.06, 10:27 Dzięki serdeczne za informacje.My mamy mieć balkon od strony basenu ale skoro klimatyzacja działa bez zarzutu to myśle że nie będzie z tym problemu.Proszę mi jeszcze powiedieć czy przydadzą sie tam adidasy dla dzieci czy racej odpuścić sobie jakiekolwiek cieplejsze buty lub ciuszki? Czy jest rzeczywiście różnica w cenie ubrań między Polską a Turcją ? Aha czy nie było problemu z maluszkiem podczas startu i lądowania? Lecimy z całą rodzinką pierwszy raz i dlatego mam tyle pytań ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sooniia Re: Dobry wybór IP: *.wup.lodz.pl / 193.28.230.* 31.05.06, 12:37 mam pytanie czy była pani zadowolona z biura Wezyr, wacham sie pomiędzy opcja 7+7 Wezyra i triady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ohhhhho Re: Dobry wybór IP: *.chello.pl 01.06.06, 00:32 oj, Soonia, Soonia> Zawahasz się czy zawaCHasz. Proszę Cię, powtarzaj codziennie rano słowa, słowa, słowa. Może coś z tego wynikinue? Odpowiedz Link Zgłoś
sooniia Re: Dobry wybór 01.06.06, 11:25 coż nie każdy jest geniuszem ortograficznym :) niestety metoda z powtarzaniem na mnie nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proturek Re: Dobry wybór IP: *.chello.pl 01.06.06, 23:33 Nie bierz sobie tego głęboko do serca, ale zwracaj uwagę na byki, Sooniu, proszę. Miłego urlopu życzę, z całego seraca, z resztą. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Dobry wybór 21.07.06, 02:45 Ohhhhho-wynikinue czy wyniknie?Co mam powtarzać?Byłem w tym hotelu trochę dawno temu,ale wszystko było oki...no tylko ten spacer do plaży:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwexx Re: 21.06 hotel Linda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.06, 18:06 Czy jest ktoś jeszcze kto był w tym hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elaa Re: 21.06 hotel Linda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 08:31 Przez dwa tygodnie dzieci miały na sobie tylko sandałki i spodenki kąpielowe, poza terenem hotelu i kolacji zakładałam koszulkę. Jest bardzo ciepło ale dzieci czuły się świetnie. W samolocie było ok. Ceny są różne, ale można coś znaleźć okazyjnego no i trzeba się bardzo targować, ja poprostu wychodziłam ze sklepu a sprzedawca mnie gonił i zgadzał się na moją cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwexx Re: 21.06 hotel Linda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 10:32 Dzięki wielkie za informacje ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwmi Re: 21.06 hotel Linda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:58 Lecicie na tydzień czy dwa? My wylatujemy 29.06 z Katowic. Może się spotkamy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwexx Re: 21.06 hotel Linda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.06, 09:31 Lecimy na dwa tygodnie,będziemy do 5 lipca. Także na pewno sie spotkamy. Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwexx Re: 21.06 hotel Linda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.06, 20:39 Jeszce jedno pytanko.Napiszcie mi proszę jak działa klimatyzacja w pokoju i jak wyglądaja łazienki.Doszły mnie słuchy że właśnie łazienki pozostawiają wiele do życzenia.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proturek Re: 21.06 hotel Linda IP: *.chello.pl 04.06.06, 21:43 Z klimą bywało różnie. Niby jest sterowana przez pilota, ale tak naprawdę to zależy od centralnego generatora, który czasami był wyłączny, a informowano nas w recepcji, że nawalał. I wtedy w pokoju doprawdy ciężko było wytrzymać. Łazienki rzeczywiście wymagają remontu, bowiem kafelki pamiętają czasy impersium osmańskiego. Ale pokojowe codziennie sprzątają i jest czyściutko i schludniutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elaa Re: 21.06 hotel Linda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:08 Ja byłam na 5 piętrze i u nas łazienki były ok, czyste i zadbane, a z klimatyzacją nie było problemu, ale działa tylko wtedy jak klucz jest włożony jednak chłodzi mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwexx Re: 21.06 hotel Linda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.06, 21:22 Serdeczne dzięki za newsy ;-) Nie mogę się już doczekać ;-)) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwexx Re: 21.06 hotel Linda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.06, 23:30 A może ktoś jeszcze wybiera się do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggg Re: 21.06 hotel Linda IP: 157.25.39.* 19.06.06, 13:39 ja sie wybieram :) ale to jeszcze nic pewnego. Zastanawiam sie czy hotel jest na uboczu czy daleko jest do tzw centrum? I czy jest jakis fajny plac zabaw na terenie osrodka, ktory bedzie niewatpliwie wielkim atutem dla mojego 5 letniego synka:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miiw Re: 21.06 hotel Linda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 08:35 Wróciliśmy w czwartek z tego hotelu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pokoje sprzątane są codziennie, jedzenie bardzo dobre (duży wybór każdy znajdzie coś dla siebie). Na terenie hotelu wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych. Jeżeli chodzi o "centrum" to w odległości ok. 300 m,do SIDE 5 km. Taksówką za około 10 $. Naprawdę warto było pojechać do tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś