Dodaj do ulubionych

21.06 hotel Linda

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.06, 22:44
Lecę z rodzinką do tego hotelu.Wylot z Wawy.Może jest ktoś jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Proturek Dobry wybór IP: *.chello.pl 27.05.06, 14:14
      Hotel naprawdę dobry, trzymający standart 4 gwiazdek. Byliśmy w zeszłym roku i
      mile wspomionamy pobyt. Jak z Itaką to ok, gorzej z wezyrem bo wczasowicze z
      tego biura mieli spore problemy z zakwaterowaniem. Jedyny mankament (a może i
      atut) to plaża około 600 metrów od Lindy - oczywiście wydzielona hotelowa ze
      snack-barem i leżakami, idzie się ok 12 minut. Dla jednych dobry spacer dla
      drugich uciążliwość.
      • Gość: iwexx Re: Dobry wybór IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.06, 14:25
        Dzięki za pozytywne wiadomości ;-) my na szczęście lecimy z biura podróży Itaka
        uff.Mam jeszcze pytanko-jak długo jechaliście z lotniska do hotelu? Ja wylatuje
        z Wawy o 20 i troche przeraża mnie ta podróż(lecę z dziećmi)
        pozdrawiam
        • Gość: proturek Re: Dobry wybór IP: *.chello.pl 27.05.06, 16:06
          Podróż z lotniska, niestety około 1,5 h. Hotel jest chyba ostatni w kolejce.
          Ale przeżyjesz, dzieciaki również. Śniadanko o 9.00. Czyli będzie można się
          wyspać. A potem na plażę, ale uważajcie na słoneczko - ja w zeszłym roku tak
          się strzaskałem, mimo że krem z wielkim filtrem używałem, że miałem bąble i
          musiałem chodzić potem w koszulce z rękawkami, nawet w basenie. Dzieci będą
          miały na miejscu dodatkowa atrakcję - króliki, a Wy, jak lubicie troszku się
          posportować - waterpolo i siatkę. Animatorzy w zeszłym roku byli odjazdowi,
          zwłaszcza jeden Gruzin, nasz przyjaciel z czterech pancernych - niejaki
          Szakaszwili. Weźcie pokój z boku a nie na z widokiem na basen bo jest dość
          gwarno, a jak macie małe dzieci to wieczorem na pewno będzie im to trochę
          przeszkadzało.
          • Gość: elaa Re: Dobry wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 09:53
            Ja również byłam w Lindzie w zeszłym roku z WEZYREM i wszystko było OK. Byłam z
            dziećmi w tym jedno roczne i nie było problemu. Dojście do plaży jest super
            często tam spacerowaliśmy i dodam że ciuszki są tam tańsze niż np. w
            Manavgacie. Pokoje mieliśmy z prawej strony na 5 i 6 piętrze od "ulicy" a nie
            od basenu, cisza i spokój i bardzo ładne, klimatyzacja bez zarzutu. Pyszne
            jedzenie dla mnie nie do przejedzenia, dzieci jadły wszystko i nic im nie było.
            Polecam ten hotel !!!
            • Gość: iwexx Re: Dobry wybór IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.06, 10:27
              Dzięki serdeczne za informacje.My mamy mieć balkon od strony basenu ale skoro
              klimatyzacja działa bez zarzutu to myśle że nie będzie z tym problemu.Proszę mi
              jeszcze powiedieć czy przydadzą sie tam adidasy dla dzieci czy racej odpuścić
              sobie jakiekolwiek cieplejsze buty lub ciuszki? Czy jest rzeczywiście różnica w
              cenie ubrań między Polską a Turcją ? Aha czy nie było problemu z maluszkiem
              podczas startu i lądowania? Lecimy z całą rodzinką pierwszy raz i dlatego mam
              tyle pytań ;-)
              Pozdrawiam
            • Gość: sooniia Re: Dobry wybór IP: *.wup.lodz.pl / 193.28.230.* 31.05.06, 12:37
              mam pytanie czy była pani zadowolona z biura Wezyr, wacham sie pomiędzy opcja
              7+7 Wezyra i triady
              • Gość: Ohhhhho Re: Dobry wybór IP: *.chello.pl 01.06.06, 00:32
                oj, Soonia, Soonia> Zawahasz się czy zawaCHasz. Proszę Cię, powtarzaj
                codziennie rano słowa, słowa, słowa. Może coś z tego wynikinue?
                • sooniia Re: Dobry wybór 01.06.06, 11:25
                  coż nie każdy jest geniuszem ortograficznym :)
                  niestety metoda z powtarzaniem na mnie nie działa.
                  • Gość: proturek Re: Dobry wybór IP: *.chello.pl 01.06.06, 23:33
                    Nie bierz sobie tego głęboko do serca, ale zwracaj uwagę na byki, Sooniu,
                    proszę. Miłego urlopu życzę, z całego seraca, z resztą. Pozdro.
                • cairo7 Re: Dobry wybór 21.07.06, 02:45
                  Ohhhhho-wynikinue czy wyniknie?Co mam powtarzać?Byłem w tym hotelu trochę dawno
                  temu,ale wszystko było oki...no tylko ten spacer do plaży:)
    • Gość: iwexx Re: 21.06 hotel Linda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.06, 18:06
      Czy jest ktoś jeszcze kto był w tym hotelu ?
      • Gość: elaa Re: 21.06 hotel Linda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 08:31
        Przez dwa tygodnie dzieci miały na sobie tylko sandałki i spodenki kąpielowe,
        poza terenem hotelu i kolacji zakładałam koszulkę. Jest bardzo ciepło ale
        dzieci czuły się świetnie. W samolocie było ok. Ceny są różne, ale można coś
        znaleźć okazyjnego no i trzeba się bardzo targować, ja poprostu wychodziłam ze
        sklepu a sprzedawca mnie gonił i zgadzał się na moją cenę.
        • Gość: iwexx Re: 21.06 hotel Linda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 10:32
          Dzięki wielkie za informacje ;-)
          pozdrawiam
    • Gość: iwmi Re: 21.06 hotel Linda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:58
      Lecicie na tydzień czy dwa? My wylatujemy 29.06 z Katowic. Może się spotkamy.
      Pozdrawiam.
      • Gość: iwexx Re: 21.06 hotel Linda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.06, 09:31
        Lecimy na dwa tygodnie,będziemy do 5 lipca.
        Także na pewno sie spotkamy.
        Pozdrawiam ;-)
        • Gość: iwexx Re: 21.06 hotel Linda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.06, 20:39
          Jeszce jedno pytanko.Napiszcie mi proszę jak działa klimatyzacja w pokoju i jak
          wyglądaja łazienki.Doszły mnie słuchy że właśnie łazienki pozostawiają wiele do
          życzenia....
          pozdrawiam
          • Gość: proturek Re: 21.06 hotel Linda IP: *.chello.pl 04.06.06, 21:43
            Z klimą bywało różnie. Niby jest sterowana przez pilota, ale tak naprawdę to
            zależy od centralnego generatora, który czasami był wyłączny, a informowano nas
            w recepcji, że nawalał. I wtedy w pokoju doprawdy ciężko było wytrzymać.
            Łazienki rzeczywiście wymagają remontu, bowiem kafelki pamiętają czasy
            impersium osmańskiego. Ale pokojowe codziennie sprzątają i jest czyściutko i
            schludniutko.
            • Gość: elaa Re: 21.06 hotel Linda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:08
              Ja byłam na 5 piętrze i u nas łazienki były ok, czyste i zadbane, a z
              klimatyzacją nie było problemu, ale działa tylko wtedy jak klucz jest włożony
              jednak chłodzi mocno.
              • Gość: iwexx Re: 21.06 hotel Linda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.06, 21:22
                Serdeczne dzięki za newsy ;-)
                Nie mogę się już doczekać ;-))
                Pozdrowionka
    • Gość: iwexx Re: 21.06 hotel Linda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.06, 23:30
      A może ktoś jeszcze wybiera się do tego hotelu?
      • Gość: meggg Re: 21.06 hotel Linda IP: 157.25.39.* 19.06.06, 13:39
        ja sie wybieram :) ale to jeszcze nic pewnego. Zastanawiam sie czy hotel jest na
        uboczu czy daleko jest do tzw centrum? I czy jest jakis fajny plac zabaw na
        terenie osrodka, ktory bedzie niewatpliwie wielkim atutem dla mojego 5 letniego
        synka:)

pozdrawiam
        • Gość: miiw Re: 21.06 hotel Linda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 08:35
          Wróciliśmy w czwartek z tego hotelu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pokoje
          sprzątane są codziennie, jedzenie bardzo dobre (duży wybór każdy znajdzie coś
          dla siebie). Na terenie hotelu wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych. Jeżeli
          chodzi o "centrum" to w odległości ok. 300 m,do SIDE 5 km. Taksówką za około 10
          $. Naprawdę warto było pojechać do tego hotelu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka