Dodaj do ulubionych

Club Mermaid czy Alpina ???

IP: *.pekao.com.pl 16.08.06, 11:18
Chcemy lecieć 6 września do Turcji i mamy dylemat.Może ktoś z Was może pomóc
lub wypowiedzieć się, jeśli był w którymś z poniższych hoteli.
Nie możemy zdecydować się między hotelem Club Mermaid 4*, gdzie basen jest
duży (450 ) i to nie jeden, ma zjeżdżalnie, ale jest okropna plaża oddalona o
1 km, a hotelem Alpina 4*, gdzie basen ma 250 m i ma ładną plażę z leżakami -
50m od hotelu.

Pomóżcie , bo trudno sie zdecydować.
Czy basen w Club Mermaid jest tak wspaniały i duży, że warto odpuścić sobie plażę?
Obserwuj wątek
    • Gość: tb Re: Club Mermaid czy Alpina ??? IP: *.pekao.com.pl 16.08.06, 14:24
      czy naprawdę nikt nie może pomóc ?
    • Gość: maja Re: Club Mermaid czy Alpina ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:24
      Miałam ten sam dylemat ,decyzja zapadła lecimy 6 września do Alpiny.
      • Gość: tb Re: Club Mermaid czy Alpina ??? IP: *.toya.net.pl 16.08.06, 20:53
        a dlaczego zdecydowałaś się na Alpinę ? (tam jest o wiele mniejszy basen, a
        plaża też w sumie piaszczysto-żwirowa)
        • Gość: ania Re: Club Mermaid czy Alpina ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:15
          A Alpina z jakiego biura?
        • Gość: maja Re: Club Mermaid czy Alpina ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:31
          Bardziej zależy mi na tym zeby plaża była blisko,dla mnie basen nie musi być
          wielki.Do podjęcia decyzji skłonily mnie osoby tu na forum, które wróciły z
          Alpiny bardzo zadowolone. Ale ja niczego nie sugeruje, decyzja należydo ciebie
          (ciężka wiem o tym).Pozdrawiam i może do zobaczenia.
          • Gość: maja Re: Club Mermaid czy Alpina ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:33
            Zapomniałam dodać, że my do Alpiny wybieramy się z ALFA STAR.
    • kin2 Re: Club Mermaid czy Alpina ??? 30.08.06, 15:06
      w Turcji juz raz byłam 4 lata temu, przez dwa tygodnie nad morzem byliśmy może
      4 razy, upał na dworze i gorąca woda w morzu nie skłaniały do przesiadywania
      tam, lepiej było na basenie (przynajmniej tam można było się ochłodzić) a 6.09.
      lecimy do Mermaid
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka