Dodaj do ulubionych

blue waters club

IP: *.aster.pl 05.02.07, 12:35
kto się wybiera na wakacje w lipcu od 04.07 do blue waters club bo bo chyba
nie sama bede w tym hotelu ? miło będzie kogoś z polski spotkać pozdrawiam
Edyta
Obserwuj wątek
    • Gość: Edyś Re: blue waters club IP: *.aster.pl 05.02.07, 19:03
      nikt nie jedzie ;-(
      • Gość: iwonabw Re: blue waters club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 21:26
        Ja byłam 2 lata temu. Dory wybór, świetny hotel.
        • Gość: Edytś Re: blue waters club IP: *.aster.pl 06.02.07, 14:45
          Tak mi powiedzieli ale z Rodakami naszymi To chyba tam cienko coooo?
          Martwie się troche że nie będzie z kim pogadać - wiem samemu z mężem tak
          romantycznie ale ile można Tego cukru zjeść? ;-)
          • Gość: iwonabw Re: blue waters club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 20:24
            To fakt, z nami było może z 5 par z Polski.
            • Gość: Edyś Re: blue waters club IP: *.aster.pl 07.02.07, 10:32
              ciekawe dlaczego - może mało rozreklamowany? przecież to super hotel i ma tak
              wiele atrakcji. Ja nie byłam ale tak słyszałam. Ciekawe co mają takiego inne
              hotele, że tak są oblegane przez Polaków? szkoda, że sami tam będziemy ;-\
              • Gość: iwonabw Re: blue waters club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 16:57
                Bo po prostu jest dużo droższy, niż inne o podobnym standardzie z innych biur.
                TUI jest wyjątkowo drogie.
                • Gość: Edyś Re: blue waters club IP: *.aster.pl 08.02.07, 10:45
                  tak to prawda ale za luksus się płaci, nie ma tak żeby było za darmo jak to by
                  wszyscy chcieli jak jechać to nie żałować a jak się nie ma kasy to trzeba w
                  domu siedzie i nie dziadować takie jest moje zdanie
                  • Gość: kena33 Re: blue waters club IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.07, 14:48
                    Hej ja tez tam lecę ale 11.07:))
                    • Gość: kena33 Re: blue waters club IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.07, 22:46
                      Edyś odezwij się!!!!!!!!!!
                      • Gość: edyś Re: blue waters club IP: *.aster.pl 05.06.07, 11:17
                        przepraszam ale nawał pracy szkoleń, wyjazdów i dawno nie zaglądałam ale to i
                        lepiej bo szybciej czas zleciał a teraz znowu czyam i czas stoi - bo ja nie
                        mogę się doczekać tego urlopu a 4 lipca już niedługo
                        a propo te pokoje bez remontu wcalemnie nie wystraszą jak trza będzie to pod
                        chmurką będziemy spać i napewno z uśmiechem (TUI nie sprzedaje badziewia)
                        pozdrawiam Edyta
    • Gość: haniag Re: blue waters club IP: *.acn.waw.pl 07.05.07, 13:03
      Ja też lecę z rodziną do Blue Waters Club, ale dopiero 18 lipca. Niestety mam
      mieszane uczucia, ponieważ skontaktowałam się z osobą, która była w tym hotelu
      2 lata temu i muszę przyznać, że tak go opisała, że mam wątpiwości, co do
      słuszności mojego wyboru. Nie wiem, być może ten hotel nie spełnił jej
      oczekiwań, ale wydaje mi się, że 5 gwiazdek w skali tureckiej powinno zadowolić
      nawet najwybredniejszego. Muszę Wam przyznać, że przeraził mnie ten mail (np.
      brudna woda w basenie, kolejki do zjeżdżalni, hałas, zajmowanie leżaków o 7
      rano itp. historie).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka