Gość: Edytś IP: *.aster.pl 05.02.07, 12:35 kto się wybiera na wakacje w lipcu od 04.07 do blue waters club bo bo chyba nie sama bede w tym hotelu ? miło będzie kogoś z polski spotkać pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edyś Re: blue waters club IP: *.aster.pl 05.02.07, 19:03 nikt nie jedzie ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonabw Re: blue waters club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 21:26 Ja byłam 2 lata temu. Dory wybór, świetny hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edytś Re: blue waters club IP: *.aster.pl 06.02.07, 14:45 Tak mi powiedzieli ale z Rodakami naszymi To chyba tam cienko coooo? Martwie się troche że nie będzie z kim pogadać - wiem samemu z mężem tak romantycznie ale ile można Tego cukru zjeść? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonabw Re: blue waters club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 20:24 To fakt, z nami było może z 5 par z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyś Re: blue waters club IP: *.aster.pl 07.02.07, 10:32 ciekawe dlaczego - może mało rozreklamowany? przecież to super hotel i ma tak wiele atrakcji. Ja nie byłam ale tak słyszałam. Ciekawe co mają takiego inne hotele, że tak są oblegane przez Polaków? szkoda, że sami tam będziemy ;-\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonabw Re: blue waters club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 16:57 Bo po prostu jest dużo droższy, niż inne o podobnym standardzie z innych biur. TUI jest wyjątkowo drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyś Re: blue waters club IP: *.aster.pl 08.02.07, 10:45 tak to prawda ale za luksus się płaci, nie ma tak żeby było za darmo jak to by wszyscy chcieli jak jechać to nie żałować a jak się nie ma kasy to trzeba w domu siedzie i nie dziadować takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kena33 Re: blue waters club IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.07, 14:48 Hej ja tez tam lecę ale 11.07:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kena33 Re: blue waters club IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.07, 22:46 Edyś odezwij się!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyś Re: blue waters club IP: *.aster.pl 05.06.07, 11:17 przepraszam ale nawał pracy szkoleń, wyjazdów i dawno nie zaglądałam ale to i lepiej bo szybciej czas zleciał a teraz znowu czyam i czas stoi - bo ja nie mogę się doczekać tego urlopu a 4 lipca już niedługo a propo te pokoje bez remontu wcalemnie nie wystraszą jak trza będzie to pod chmurką będziemy spać i napewno z uśmiechem (TUI nie sprzedaje badziewia) pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haniag Re: blue waters club IP: *.acn.waw.pl 07.05.07, 13:03 Ja też lecę z rodziną do Blue Waters Club, ale dopiero 18 lipca. Niestety mam mieszane uczucia, ponieważ skontaktowałam się z osobą, która była w tym hotelu 2 lata temu i muszę przyznać, że tak go opisała, że mam wątpiwości, co do słuszności mojego wyboru. Nie wiem, być może ten hotel nie spełnił jej oczekiwań, ale wydaje mi się, że 5 gwiazdek w skali tureckiej powinno zadowolić nawet najwybredniejszego. Muszę Wam przyznać, że przeraził mnie ten mail (np. brudna woda w basenie, kolejki do zjeżdżalni, hałas, zajmowanie leżaków o 7 rano itp. historie). Odpowiedz Link Zgłoś