Dodaj do ulubionych

Side - Hotel Golf

10.07.07, 08:20
Bede wdzieczna za wszelkie informacje nt miejscowosci Side - czy jest co
robic i obejrzec, a takze nt hotelu Golf.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek Re: Side - Hotel Golf IP: 195.39.217.* 10.07.07, 09:24
      Polecam wyszukiwarkę, wpisać nazwę i otrzymasz mnóstwo informacji dot tego
      hotelu, w tym i moje.
      Ogólnie hotel godny polecenia.
      Dyżo opinii jest równiez na forum www.wakacje.pl
      • Gość: malina.majka Re: Side - Hotel Golf IP: *.chello.pl 10.07.07, 19:50
        Hej,polecam Ci moj osobny watek na ten temat,bylam tam i napisalam obszerny
        temat,poszukaj w wyszukiwarce pod autorem malina.majka,pozdrawiam
        • rudzia28 Re: Side - Hotel Golf 03.08.07, 15:33
          Hotel GOLF a Club Golf w Side to chyba dwa rózne hotele... Chyba ze sie myle
          więc mnie poprawcie. Jesli jednak nie to proszę wszytskich bardzo o
          zamieszczanie opini o hotelu we własciwym miejscu bo można zawału dostać z
          wrażenia ;-)
          • Gość: alfi Re: Side - Hotel Golf IP: *.big4.pl 04.08.07, 14:09
            Hotel Club Golf nie leży w Side tylko w pewnej odległości od tej
            miejscowości.Wróciłam z wakacji spędzanych w tym hotelu 02.08.2007. polecam,
            gorąco polecam. Każdy może znależś coś dla siebie. Atmosfera w hotelu super -
            baardzo miła obsługa /pozdrawiam animatorów, którzy dbali nie tylko o rozrywkę
            dla dzieci ali i dla dorosłych, a przy tym byli wesołymi kompanami do gier
            zespołowych i zabawy/.Jeśli ktoś chce potańczyć w barze na plaży jest
            wieczorem dyskoteka /punkt kulminacyny wieczoru to turecki taniec tańczony
            przez całą męską część obsługi- cudne!/.jeśli nie chce się tańczyć to można
            posiedzieć w gaden barze /oferta trunków spora :brandy, gin, wódka, raki, wino,
            napoje/ . alkohol słaby/rozcieńczony?/ ale może to i dobrze w tym upale,ha,ha.
            Do side i Manavgatu docieramy dolmuszem/busikiem/.Side ze swoimi ruinami robi
            ogromne wrżenie, a w Manavgacie koniecznie odwiedzcie meczet. Na wycieczki nie
            jechaliśmy z Itaki /bo b.drogo/ ale z "ulicznego" biura /pierwsze po prawej
            idąc na plażę. W pokojach czysto, codziennie sprzątane, małe balkoniki/niestety
            nic na nich nie schnie przy tej wilgotności/. W lazience suszarka do
            włosów/ktoś pytał/, oczywiście ręczniki. W pokoju telewizor /kanał 10 i 20 to
            polska tv/. Ogólnie jestem b.zadowolona, polecam i młodzież , i rodzinom z
            dziećmi i całej "reszcie", że tak się wyrażę. Co jeszcze? pytajcie jeśli
            chcecie!
            • rudzia28 Re: Side - Hotel Golf 06.08.07, 14:30
              dzieki za wiadomości :-) a jak deleko jest do plazy? I jak sie tam idzie tzn.
              trzeba przejsc przez ruchliwa ulice, jakis tunel itp
          • rudzia28 Re: Side - Hotel Golf 07.08.07, 14:11
            wygląda na to że jednak chodzi o ten sam hotel :-)
            www.clubhotelgolf.com
            • Gość: Rudzia28 Re: Side - Hotel Golf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 10:21
              maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&geocode=&q=P.K+4+Titreyeng%C3%B6l+Side-Manavgat+%
              2F+ANTALYA&ie=UTF8&ll=36.757333,31.447399&spn=0.002007,0.003616&t=h&z
              =18&om=0
    • rudzia28 Re: Side - Hotel Golf 03.08.07, 15:44
      Dołanczam się do prośby oraz szukam urlopowiczów lecących do tego hotelu w
      terminie 22.08 - 05.09.07. My lecimy z Katowic, wycieczka organizowana przez
      biuro ITAKA. Pozdrawiam
      • Gość: kasia i remas Re: Side - Hotel Golf IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.07, 19:51
        czesc tez lecimy 22.08-5.09 z Itaki z Katowic. W takim razie do zobaczenia:)
        • rudzia28 Re: Side - Hotel Golf 07.08.07, 13:49
          Cześć wszystkim :-) Troche pogrzebałam i znalazłam stronke naszego
          hotelu GOLF więc od razu dzielę sie z Wami ta wiadomościa
          www.clubhotelgolf.com/
          Po powrocie od razu napiszę jak to wyglada w realu a póki co jestem
          optymistycznie nastawiona i nie moge sie doczekać wyjazdu na urlop :-
          ) Ciesze sie, że z niektórymi osobami będę miała okazję spotkać sie
          na miejscu :-) Może wybierzemy się razem na jakieś wycieczki
          fakultatywne? My raczej nie będziemy korzystać z tych organizowanych
          przez Itake tylko z lokalnych biur, które okazuja się byc dużo
          tańsze. Dysponuję cennikami więc jeśli ktoś chce moge podesłać.
          Pozdrowionka dla wszystkich golfowców ;-)
          • Gość: kasia i remas Re: Side - Hotel Golf IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.07, 19:41
            rudzia28 My prawdopodobnie wybierzemy się na rafting i może do Kapadocji. Do
            Turcji jedziemy już drugi raz. Wcześniej byliśmy w Oludeniz i też korzystaliśmy
            z lokalnych tureckich biur wybierając fakultety. Nie ma sensu przepłacać w Itace.
            • rudzia28 Re: Side - Hotel Golf 08.08.07, 09:24
              Hej, my planujemy wycieczki do Kapadocji, Efez-Pamukkakle, na
              rafting i moze jeep safari. Tez nie chcemy jechac z Itaki tylko z
              ktoregos z lokalnych biur. Na razie mamy cennik od Jolcia & Adams
              Tour oraz od Leny i Boguśki z Pacho Tour. Zastanawiamy się teraz
              która oferta jest ciekawsza pod względem cenowym, atrakcyjnosci
              wycieczki oraz komfortu i bezpieczeństwa podrózy. Na forum sa rózne
              opinie na ich temat wiec tzreba sie dobrze zastanowic. No chyba ze
              znajdziemy jakies jeszcze inne biuro juz na miejscu ;-) Skoro
              planujecie rafting i Kapadocje to może wybierzemy sie tam razem. W
              grupie jest zawsze razniej i bezpieczniej :-) My mamy 30 i 33 lata i
              jestesmy z Krakowa. A Wy? Pozdrawiam :)
              • Gość: rudzia28 Re: Side - Hotel Golf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 16:04
                www.vila-int.com/titreyengol.jpg
              • Gość: kasia i remas Re: Side - Hotel Golf IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.07, 09:33
                Cześć Rudzia! My mamy 24(Kasia) i 30 lat (Remas). Na lotnisko do Pyrzowic mamy
                bardzo blisko, bo wyruszamy z Czeladzi, a to nawet bliżej niż z samych Katowic.
                Jadąc do Turcji nastawiamy się bardziej na wypoczywanie, niż na zwiedzanie, ale
                jeżeli wybierzemy jakieś fakultety to chętnie pojedziemy z wami:-) Mogłabyś nam
                wysłać cennik Jolcia & Adams i Pacho Tour? (mail: sunflower111@gazeta.pl)
                • Gość: michal Re: Side - Hotel Golf IP: *.chello.pl 11.08.07, 19:51
                  My mamy: Agata 28, Michal 25. Wylatujemy 22.08 z Krakowa ale na
                  miejscu zapewne się spotkamy.
                  Ja również poproszę o cennik Jolcia&Adams i Pacho.
                  (mkedziora@interia.pl).
                  • rudzia28 Re: Side - Hotel Golf 11.08.07, 20:32
                    Hej. Wysłałam do wszystkich zainteresowanych maile z cennikami
                    wycieczek fakultatywnych. Ggdyby nie doszły to dajcie znać.
                    Pozdrowionka :-)
                    • Gość: kasia i remas Re: Side - Hotel Golf IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.07, 10:03
                      Hej doszły cenniki, dzięki!
                    • Gość: Slim Re: Side - Hotel Golf IP: *.instalbud.pl 13.08.07, 08:44
                      Jezeli mozna to ja tez poprosze o cennik.

slimbarti@poczta.onet.pl
              • Gość: observer Re: Side - Hotel Golf IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.07, 13:03
                To stare dupy jesteście
                • Gość: sunflower111 Re: Side - Hotel Golf IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.07, 14:21
                  kto jest starą dupą?chyba ty?!!!!! ekhmmm;/:>
                  • Gość: observer Re: Side - Hotel Golf IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.07, 13:19
                    wiem co mówię a raczej piszę ;)
                    • rudzia28 Re: Side - Hotel Golf 14.08.07, 21:29
                      dzięki za oświecenie kolego a teraz bądz łaskaw wypowiedzieć się o
                      wspamniamym w temacie forum hotelu bo to nas bardziej interesuje niż
                      rocznikowość czyjejś dupencji i jej domniemanej przydatności do
                      spożycia ;-) Przy okazji pozdrawiam wszystkie kobitki życząc im
                      wspaniałego urlopu :-)
                      • Gość: observer Re: Side - Hotel Golf IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.07, 08:59
                        jakie masz pytania to Ci z autopsji na nie odpowiem :)
                        • rudzia28 Re: Side - Hotel Golf 17.08.07, 12:50
                          Czy wybierasz sie przypadkiem do tego hotelu 22 sierpnia?
                          • Gość: observer Re: Side - Hotel Golf IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.07, 12:54
                            byłem już w tym hotelu w lipcu ;)
                            • Gość: grusz Do observer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 07:16
                              Skoro juz wróciłeś - czy mógłbyś się podzielić swoimi wrażeniami?
                              • Gość: observer Re: Do observer IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 12:58
                                zadaj pytania to odpowiem?
                  • Gość: gosc Re: Side - Hotel Golf IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.07, 21:07
                    czy macie moze telefon do ludzi z baru hotelu golf na plazy ?
          • Gość: EWKA2007 Re: Side - Hotel Golf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 11:47
            WITAM, TEZ LECIMY Z DZIECMI DO HOTELU GOLF 22 SIERPNIA. PROSZE CIE
            O PODESLANIE INFORMACJI O CENNIKACH WYCIECZEK Z LOKALNYCH BIUR JESLI
            DYSPONUJESZ. ewka2007@gmail.com pozdrawiam
    • Gość: tantiema Re: Side - Hotel Golf IP: *.magma-net.pl 07.08.07, 07:44
      Witam, ja lecę do tego hotelu 5.09, więc z rudzią28 się nie spotkam,
      ale może jest ktoś kto leci w tym terminie z Wrocławia? Pozdrawiam!
      • Gość: sylwia Re: Side - Hotel Golf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 10:21
        Ja tez lece, ale z Krakowa do h. Golf (nie Club Golf - to chyba dwa
        rózne hoetele) od 05.09.
        Zawsze na miejscu mozna miec juz kogos znajomego:
        • Gość: tantiema Re: Side - Hotel Golf IP: *.magma-net.pl 11.08.07, 09:54
          tak, to dwa różne hotele, hotel Golf jest w Side, ale z tego co
          pamiętam po przeglądaniu ofert, to hotel o podobnym klimacie,
          spokojne miejsce, dużo zieleni.
          • Gość: observer Re: Side - Hotel Golf IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.07, 13:05
            głupoty piszesz, jest tylko 1 hotel Golf w tej okolicy, zresztą przeczytaj cały
            wątek
            • Gość: tantiema Re: Side - Hotel Golf IP: *.magma-net.pl 29.08.07, 15:34
              masz rację, to ten sam hotel, kilkaktotnie potwierdziło się już to
              na tym forum, ale zerknij na te dwa opisy poniżej w podanych linkach
              i przyznaj, że miałabyś sam wątpliwości, tym bardziej, że przed
              remontem ten hotel miał o jedną * mniej, ponadto tekście znajdziesz
              inne rozbieżności, pozdrawiam

www.wakacje.pl/hotele/turcja/club-golf-natura-13287.html
              www.wakacje.pl/hotele/turcja/hotel-club-golf-14410.html
    • Gość: RAFCIO Re: Side - Hotel Golf IP: *.instalbud.pl 07.08.07, 11:13
      Ja wybieram sie pod koniec wrzesnia wiec czekamy na garsc siwezych
      informacji po waszym powrocie.
      • Gość: grusz Re: Side - Hotel Golf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 13:05
        A my lecimy 12 września z Katowic do Golfa - jeszcze tylko 5
        tygodni :))
      • Gość: tantiema Re: Side - Hotel Golf IP: *.magma-net.pl 11.08.07, 09:55
        możesz liczyć na moje refleksje
        • Gość: ew@ Re: Side - Hotel Golf IP: *.vlan371.corcoran.lubman.net.pl 11.08.07, 21:44
          Lecimy z dwójką dzieci(3i10lat)z Warszawy do HC Golf,z tego co widzę
          będzie kilkoro Polaków,bo już się bałam że będziemy sami.Ciekawe czy
          dzieci będą miały towarzystwo.Ja również proszę o informacje z
          lokalnych biur podróży o wycieczkach. Pozdrawiam.
          • Gość: ew@ Re: Side - Hotel Golf IP: *.vlan371.corcoran.lubman.net.pl 11.08.07, 21:47
            Ewka w jakim wieku sa Twoje dzieci?Też lecimy do Side 22
            sierpnia.Pozdrawiam
            • Gość: ew@ Re: Side - Hotel Golf IP: *.vlan371.corcoran.lubman.net.pl 11.08.07, 22:02
              Mój adres:ewaosta@poczta.onet.pl
          • Gość: marcinos Re: Side - Hotel Golf IP: *.zicom.pl 25.08.07, 13:09
            Ja też lecę z żoną i z dzieckiem 2.5 roku 05.09 z krakowa.
    • Gość: medi Re: Side - Hotel Golf IP: *.sanetja.pl 12.08.07, 07:55
      witam, w hotelu byłam przez 2 tygodnie w lipcu tego roku. Na samym początku
      trochę sie zdenerwowaliśmy bo dostaliśmy pokój na poddaszu czyli z małym oknem
      bez balkonu. Ale na drugi dzień (bo przyjechaliśmy do hotelu o 0:30 samolot miał
      2;45 opóźnienia) poprosiliśmy o zmienię pokoju i bez problemu nam go zmienili.
      Pokoje, jeśli wywiesicie kartkę, że mają być sprzątane, są sprzątane codziennie,
      ręczniki też wymieniają codziennie. W pokojach klimatyzacja sterowana ręcznie.
      Jedzenie bardzo dobre i dużo (no może śniadania trochę monotonne). Napoje
      wiadomo w wersji all inclusive są za darmo, wiec jest Side cola (ichniejsza
      coca-cola :), piwo do lunchu i kolacji normalne, w hotelowych barach
      rozcieńczane, tak jak pozostałe alkohole (ale z tego co rozmawialiśmy ze
      znajomymi, w innych hotelach bez ultra all inclusive to standard). Przemiła
      obsługa, kelnerzy super, jeden z nich uczy się polskiego :) Basen na zdjęciach
      wydawał się trochę większy, ale my większość czasu spędzaliśmy na plaży, do
      której jest 400 m przez lasek piniowy. Plaża okey, piaszczysta, przy zejściu do
      morza trochę kamieni. Na plaży jest bar, w którym za darmo można napić się wody
      z ichniejszymi sokami, piwo Efez za 2Euro. Wieczorem w hotelu odbywają się
      animacje, ale raczej średnie, które trwają tak do 23. Więcej imprez w barze na
      plaży (typu belly dancing, dyskoteka). Co do wycieczek to byliśmy z lokalnego
      biura na raftingu za 20dolarów i na wycieczce w Alanyi za 25 dolarów (w jedną
      stronę jedzie się autobusem, wraca się 6 godzin statkiem). Do Side jest bardzo
      blisko 10 minut dolmuszem, za 1Euro lub 1 dolara. Ogólnie z wyjazdu jesteśmy
      zadowoleni, życzę udanego urlopu osobom, które się tam wybierają.
      • Gość: kasia Re: Side - Hotel Golf IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.07, 10:08
        widzę że wymiana pokoju robi się standardem :D

• Gość: dana Re: Side - Hotel Golf IP: *.krakow.pl 26.08.07, 10:24
          hej hej my też jedziemy 5 wrzesnia ale z krakowa.. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka