romanstep 06.08.07, 18:46 Wybieram się na wycieczkę na wyspę Kos .C Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romanstep Re: Bodrum na Kos 06.08.07, 18:53 Przepraszam za niedokończenie wątku coś mi się stało z klawiaturą , interesują mnie fajne tawerny na wyspie Kos .Czy mógłby mi ktoś jakąś fajną polecić.Z góy bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Bodrum na Kos IP: 195.20.110.* 06.08.07, 22:50 Prom przybija do wybrzeza w stolicy wyspy, Kos. Tawern jest duzo, z typowo greckim jedzonkiem, mozna wybierac. W ubieglym roku spedzalismy tam wakacje. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
europejka_blondynka Re: Bodrum na Kos 06.08.07, 23:22 Faktycznie knajpek i tawern jest cała masa ale mała przestroga.Uważaj na ceny. Na wyspach greckich oszukują w knajpach, szczególnie przy posiłkach. Zamawiasz z menu np zestaw typu gyros, frytki, surówki.... za jakąś cenę - do tego donoszą ( tak jak w Polsce - bułkę, kilka rodzajów sosów itd ) stawiają na stole a później przy rachunku (szczególnie gdy jest się w kilka osób) okazuje się, że doliczyli każdą pierdołę, która dostawili poza zestawami. Rachunek potrafi zabić. Uwierzcie mi - przeżyłam taka sytuację. Faktem jest ze było to na wyspie Rodos ... tym razem będąc na wyspie Kos upewniałam się po 10 razy ile i za co zapłacę. Przezorny zawsze ubezpieczony:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś