Dodaj do ulubionych

Hotel Kleopatra Life

13.02.08, 12:36
Proszę o opinię obiektywną o hotelu Kleopatra Life w Alanya. Lecimy w II połowie wrzesnia na 2 tygodnie. Czytałam na formu, że Alanya to plastikowy bastion, a poza tym brudna woda. Czy to prawda?. Trochę się zmartwiłam, gdyż czytałam wiele opinii o Alanya i bardzo pozytywnych, ale pierwszy raz , że z brudna wodą. Jaka jest średnia temperatura we wrzesniu?
Obserwuj wątek
    • Gość: zahir Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.chello.pl 13.02.08, 21:02
      Wrzuć w wyszukiwarkę nazwę hotelu i znajdziesz informacje. Jeśli
      chodzi o Alanię to miasto typowo turystyczne, choć jeśli połazisz to
      znajdziesz sporo ciekawych miejsc.Mamy za soba kilka pobytów w tym
      mieście i do czystości wody nie mamy zastrzeżeń. Zasada jest taka,
      że im bliżej ścisłego centrum, tym tłoczniej na plaży, a co za tym
      idzie pojawiają się śmieci. Muszę jednak przyznać, że z roku na rok
      Turcy coraz bardziej dbają o czystość plaży Kleopatry. Plaża przy
      hotelu, o który pytasz jest szeroka, piaszczysto-żwirowa i nie
      zatłoczona. Osobiście polecam. W ubiegłym roku temperatura wody w
      sierpniu wynosiła od 26 do nawet 29C. zahir
      • mar.tom1 Re: Hotel Kleopatra Life 14.02.08, 11:39
        Bardzo dziękuję za informację. Wrzuciłam w przeglądarkę już wczesniej ten hotel i z przerażeniem przeczytałam o nim opinię, dlatego myślałam, że może ktoś, kto był w zeszłym roku napisze coś pozytywnego. ponoć mieli 2 tala temu remont, więc dziwię się tym opiniom na www.wakacje.pl. Moje pierwsze wakacje w Turcji i taki niewypał z hotelem-masakra. Mam nadzieję, że widoki zrekompensują mi ten brud i głód w hotelu ( wzięłam all inclusiv ) A może polecisz mi jakieś lokalne biuro na wycieczki fakultatywne, czy może lepiej wykupić u rezydenta. Chciałabym Kapadocję, a nie wiem co jeszcze wybrać.pozdrawiam Marzena
        • Gość: zahir Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.chello.pl 14.02.08, 13:57
          Nie daj się zwariować. Byliśmy w tym hotelu 2 lata temu, gdy na
          forum rozpisywano się o masowym zatruciu, głodnych gościach
          itp.Jedzenie nie było wyszukane ale głodni nie chodziliśmy. Na
          obiad i kolację zupa + 1-2 dania ciepłe i sałatki, surówki oraz
          owoce /na zmianę arbuz lub melon/. Napoje w wersji all bez
          ograniczeń /również alkoholowe/. Drinki, piwo w szklankach. Jak na
          hotel 3* to ok.Wszystko zależy jak spędzasz czas. Jeśli nastawiasz
          się na plażowanie i zwiedzanie będziesz zadowolona, jeżeli
          palnujesz pobyt na terenie hotelu to odradzam bo basen jest
          mikroskopijny i przez większość dnia w cieniu. Będąc na plaży
          zdarzało się nam zostawiać swoje rzeczy na leżaku i wracać do
          hotelu np. na lampkę wina czy na obiad.Nigdy nic nie zginęło. Jeśli
          chodzi o czystość w hotelu -pokoje sprzątane codziennie. zahir
      • lukasz_bb Re: Hotel Kleopatra Life 09.09.09, 09:49
        Google wyrzuca sporą ilość serwisów z opiniami:) zobacz np tutaj:
        Kleopatra
        Life
        strona zawiera również zdjęcia z hotelu :)
    • Gość: suonecko Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.devs.futuro.pl 12.06.08, 13:30
      Hi.
      wczoraj przylecialam z alanyi i wlasnie bylam w hotelu Kleopatra life.
      bylo cudownie , niezapomniane wakacje ;)
      osluga hotelu przemila , codziennie sprzatane pokoje , swieze reczniki , woda w
      morzu czysta , sprzatane plaze Kleopatry.

Na prawde warto , polecam ; )

nie bedziesz sie tam nudzic ;)
      • Gość: kornik Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 22:25
        Witam. Jak można to proszę o przesłanie parę zdjęć z wycieczki. Jak wyglądają
        pokoje. (kornik4@op.pl)Planuję wyjazd z rodziną pod koniec lipca. Za zdjęcia z
        góry dziękują.
      • Gość: Marzena Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 00:54
        Dzięki za tak pozytywna wypowiedź o tym hotelu. Wyjeżdżam we wrześniu i ciągle
        szukam cos o tym hotelu, a tu masz ktoś realny tam był. Jeśli możesz przeslij mi
        parę fotek oraz praktycznych informacji. Co z napiwkami mój e-mail:
        mar.tom2@interia.pl. Bardzo będę zobowiązana-Marzena
        • Gość: MARTA23 Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 10:44
          KTÓREGO DOKŁADNIE WRZEŚNIA WYLATUJESZ I Z JAKIEGO MIASTA
        • Gość: pati Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.171.91.230.crowley.pl 12.09.08, 12:47
          witam ja ze znajomymi jedzieny do tego hotelu również we wrześniu
          dokładnie 17tego chciałabym poprosić o info na temet hotelu jakie
          uzyskałaś do tej pory dzieku z góry
      • Gość: słoneczko Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 02:05
        kto byl szczegolnie mily z obslugi...? tzn. podrywali Cie..?
        znam tam kogos...ale niestety podrywa prawie wszyskie dziewczyny...
        lecisz znowu tam..?
      • Gość: słoneczko Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 02:08
        Do : suonecko !!!

kto byl szczegolnie mily z obslugi...? tzn. podrywali Cie..?
        znam tam kogos...ale niestety podrywa prawie wszyskie dziewczyny i
        mowi im ze sa jedyne...
        lecisz znowu tam..?

• Gość: affra46 Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.wro.vectranet.pl 14.08.08, 16:56
        Witam:)
        tez chętnie pooglądałabym fotki z hotelu i więcej o nim dowiedziała, wybieram
        sie tam za 2 tygodnie.
        i jeszcze jedno.
        zastanawiam się ile wziąć kasy.
        mam opcje all inclusive, wycieczki mniej więcej wiem ile kosztują, ale
        przydaloby się cos na 'życie" czy ktoś może zasugerować jak to wyglada tam?
        aha i jak daleko jest z hotelu do np. jaskini DALMATAS, albo ALANYA KALESI - the
        castle of Alanya?
        bedę wdzięczna za wszelkie info!
        :)
        moj mail; affra46@tlen.pl
      • Gość: słoneczko Suonecko !!! Hotel Kleopatra Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 23:50
        Suonecko ..odpowiedz mi nz poprzednie pytania prosze !!
    • Gość: Marek Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 11:21
      Witam byłem w czerwcu na tydzień w hotelu kleopatra life, i z czystym sumieniem
      moge ci polecic to miejsce, oraz lokalne bióra turystyczne, które organizują
      wycieczki fakultatywne, i korzystając z nich oszcędzasz jakieś 10Euro na jednej
      wycieczce! Zajefajne miejsce ta Alanya aż sie chce wracać a tu jeszcze tyle
      miejc na świecie do zwiedzenia! Acha i baerdzo dobre jedzonko tam mają w opcji
      all inclusive POLECAM masz pytania pisz na gg 4579647
    • Gość: albba Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.chello.pl 17.07.08, 10:29
      Dopiero co wróciłam z Turcji, mieszkałam w hotelu Kleopatra Life.
      Gorąco polecam ten hotel, obsługa bardzo miła, jedzenie bardzo dobre
      i dużo, gdy czegoś zabraknie, zostaje to od razu doniesione, basen
      raczej mały i nie popływasz sobie w nim za bardzo. ale przyjemnie
      można w nim się popluskać i pić drinki :) w pokojach czysto; Warto
      mieć dużo drobnych pieniędzy(jednodolarówek) na napiwki. Kąpałam się
      w morzu codziennie i woda zawsze była czysta. Mi osobiści podobało
      sie tak bardzo, ze we wrześniu pojechałabym do tej samej
      miesjcowości itego samego hotelu jeszcze raz!!!
      • Gość: anna3076@wp.pl Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.dobremiasto.net 30.07.08, 16:08
        Witam! Przeczytałam na forum Twoją opinię o hotelu Kleopatra Life.
        Ja wybieram się tam 13 sierpnia na dwa tygodnie. Twoja opinia
        podniosła mnie na duchu bo naczytałam sie trochę złych rzeczy o tym
        hotelu. Mam jeszcze kilka pytań-ile kosztuja leżaki i parasole na
        plaży? Czy można na piasku położyć ręcznik? Czy można na miejscu
        kupić duży ręcznik-słyszałam że są fajne i ile kosztują? Czy w
        pobliżu są dyskoteki i ile kosztuje wstęp? Dzięki i pozdrawiam.
    • Gość: Asia Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.telsat.wroc.pl 27.08.08, 09:06
      nie masz sie czego bac to jest nieprawda woda tam jest wspaniala
      tylko ze slona ja bylam na 2 tygodnie w sierpniu i temperatura
      wynosila 30 stopni morze 33 stopni w nocy 48 stopni w cieniu na
      plazy w ciagu dnia ale teraz juz takich upałów nie powinno byc aha i
      uwazaj na turków sa natretni:)
    • Gość: Kinia Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.aster.pl 29.12.08, 11:17
      Byłam w tym hotelu, w sierpniu 2008' Hotel w porządku, obsługa bardzo miła.
      Jedzenie dobre, ale po tygodniu nie można już na nie patrzeć. Basen może być,
      plaża tuż tuż więc nie ma to większego znaczenia.Morze czyste. Byliśmy z
      półtorarocznymi dziećmi i nie ma na co narzekać za tę cenę.
    • Gość: KateFrost Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.eranet.pl 13.01.09, 11:33
      A może ktoś już wykupił wycieczkę do Cleopatry 20.06.2009 ciekawi mnie jakie
      towarzystwo tam jeżdzi ;)pozdrawiam z Zakopanego
      • Gość: carpioo Re: Hotel Kleopatra Life IP: 195.68.31.* 29.01.09, 09:35
        wykupiłam na 16.09.09 :) na 2 tyg.
        • Gość: zabjol Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.acn.waw.pl 01.03.09, 14:19
          chcę jechać we wrześniu,16 lub tydzień później, do Alanyi do hotelu Kleopatra Live i aż się boję. A może ktoś z Warszawy będzie leciał w tym terminie.
          zabjol@gmail.com
        • Gość: merlin Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.09, 21:27
          a ja jadę tam 24 czerwca, do zobaczenia
          • Gość: dentina Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.lokis.net.pl 17.06.09, 21:47
            Też lecę z koleżanką 24go!! Do zobaczenia!!
    • nectar Re: Hotel Kleopatra Life 30.05.09, 18:43
      hej,
      czy ktoś się wybiera teraz do kleopatry?mam na mysli wknd czerwcowy..
      • nectar Re: Hotel Kleopatra Life 30.05.09, 18:44
        dokładnie 5-14
        • Gość: elasz Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.citysat.com.pl 31.05.09, 10:31
          Ja będę z mężem w tym hotelu 4-10 czerwiec. Wylot 3.06. z Wrocławia
          • nectar Re: Hotel Kleopatra Life 31.05.09, 12:33
            hej!
            mam nadzieję że hotelik mile nas zaskoczy:)bo opinie sa różne jak widać
            liczę również na fajne towarzystwo przy wieczornym drinku:)
            aaa skoro państwo z wrocka,to jestem przekonana że tak właśnie jest!

• Gość: jack Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.06.09, 23:35
              a ktos moze wybiera sie 19.06? fajnie by bylo spedzic te wakacje w
              dobrym towaezystwie:)
              • Gość: iwka Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.chello.pl 09.06.09, 22:58
                ja z mezem lecimy 17 z gdanska liczymy na dobra zabawe i oczywiscie mile towazystwo
                • Gość: evi Re: Hotel Kleopatra Life IP: 217.17.47.* 06.07.09, 14:52
                  ja lecę 31 sierpnia :) mam nadzieję, że faktycznie sprawdzą się te
                  dobre opinie ;) jeśli ktoś wrócił jakoś niedawno z Kleopatry proszę
                  o opinię :) może już wyremontowali tą 3-cią cześć hotelu ;>
                  • Gość: sandri Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 09:09
                    a może leci ktoś 22 lipca ??
                    • Gość: Samara Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.chello.pl 17.08.09, 14:47
                      Byliśmy w hotelu Kleopatra Life od 31.07.2009 do 14.08.2009. Postaram się wyjaśnić sprawę budynków. W trójce faktycznie panuje głęboki prl, jeśli ktoś preferuje taki klimat, to ok, jeśli nie, wystarczy wyrazić swój sprzeciw. Nas także chcieli tam umieścić, jednak już wcześniej czytałam to forum i wiedziałam co jest grane. Bez problemu dostaliśmy klucz do budynku nr 2. Co do budynku nr 1 to nieprawda, że mieszkają tam tylko bogaci Niemcy i Rosjanie. Wszyscy Ci, którzy byli z biurem podróży Orbis, zostali zakwaterowani w jedynce (za 2 tygodnie pobytu płacili 1000 zł więcej niż my, z Itaki). Itaka również była kwaterowana w 1. Poznaliśmy ludzi, którzy mieszkali w jedynce. Powiedzieli, że my w dwójce mamy dużo lepsze warunki, niż oni (ich udogodnieniem była winda, naszym- duży pokój, duża łazienka).
                      To tyle, jeśli chodzi o trzy budynki.
                      Hotel całkiem w porządku, nie można narzekać. Jednak w sąsiedztwie są 2 inne hotele- Celine i Gural. Mimo, że też są trzygwiazdkowe, gołym okiem widać, że mają wyższy standard (przede wszystkim duże baseny, które praktycznie nie są używane przez turystów). W katalogu napisane jest, że do Centrum jest 1.5 kilometra. Bzdura. 1.5 kilometra jest do góry z zamkiem, drugie tyle jest do portu. Gdy wyszliśmy z klubu szliśmy do hotelu równą godzinę.
                      Co do cennych rad- lepiej zostawić napiwek w barze, niż sprzątaczkom. Sprzątanie odbywa się codziennie, ale lepiej wtedy być w pokoju. Zostanie wtedy umyta podłoga itp., itd. W innym przypadku sprzątaczka wynosi tylko kosz na śmieci i zostawia rolkę papieru toaletowego. Zostawiając drobne monety przy barze można zapewnić sobie przychylność kelnerów (chociażby lód do drinków). My nie mieliśmy na co narzekać, utworzyliśmy fajną polską grupę, jak wyjeżdżaliśmy to żegnaliśmy się 100 razy, mówili nam, że będą za nami tęsknić i takie tam. Nawet specjalne stoliki się dla nas znalazły.
                      • Gość: podróżnik Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 22:24
                        Co Ty za bzdury piszesz??
                        Ja tam bylem i nie podobalo mi sie. Ogolniw to gleboki PRL, Stale ta zieleninia,
                        kolejki po jedzenie,brudno,cuchnacy basen brzydko wokolo, niemila obsluga jak za
                        kare!
                        Tylko dobrze obsluguja tych w 1 budynku.
                        Kto ci kazal pisac tak dobrze? Hotel oceniam na 2.

• Gość: Marta Re: Hotel Kleopatra Life IP: 193.200.46.* 08.09.09, 22:50
                          Nie wierzę, że ktoś pisze takie rzeczy! To świetny hotel! Jedzonko pycha,
                          obsługa super!!! Polecam!
                      • Gość: mariner2004@wp.pl Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.gemini.net.pl 20.08.09, 21:20
                        Hmmm ja bylem w tym hotelu od 7-14.08 i mam zupełnie inne wrażenia.
                        Po pierwsze byłem zakwaterowany w budynku 3 i zupełnie się nie zgodze z opinią o PRL-u.Pokój duży, schludny, codziennie sprzątany. Klimatyzacja + kablówka w cenie ( a to przecież tylko 3 gwiazdki) miałem lodówkę i balkonik.Ogólnie bylem bardzo zadowolony z zakwaterowania ( zrobiłem fotki więc jak ktoś chce zobaczyć to pisać na maila).W pokoju zostawiałem aparat kasę i komórkę-nic nie zdinęlo! Pozatym obsługa bardzo miła - niejednokrotnie zdarzało się że menedżer lub własciciel podchodzili i pytali czy wszystko ok i fajnie spędzamy czas itp.Basen -ok nie za duży ale do plaży bliziutko, wystarczy przejść przez ulicę !!! Odległość do centrum 1,5km - i to jest fakt, do portu wcale nie jest tak daleko wystarczy zaznajomic się z mapą miasta - poztym dojaz dolomuszem 1lira taksą 7lirów. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z pobytu w tym hotelu, zasłuzył na swoje 3 gwiazdki w 100%
                        • Gość: Elvis Re: Hotel Kleopatra Life IP: 78.8.142.* 21.08.09, 22:09
                          ja też byłem tam niedawno i w temacie 3 budynku całkowicie się zgadzam ! tam
                          jest tragedia, nam dali pokój na 4 piętrze, było okropnie jakby czas się
                          zatrzymał ! tak lodówka i stary telewizor były, ale poza tym odrapane ściany,
                          stare meble, podarte pościele a łazienka totalna tragedia i jakaś kara ! na
                          parterze knajpa i jest głośno i często śmierdzi z kuchni, najgorsze, że żadne
                          biuro nie pisze, że możesz być tam zameldowany, tylko pokazują budynek 1. Na
                          szczęście udało nam się dostać pokój w 1 jak zrobiłem raban ! leją też ciepłą
                          wódkę bo lód jest jakoś wydzielany, zamiast butelkę włożyć do zamrażarki ?? po
                          za tym za taką cenę i z taką lokalizacją blisko plaży, przy promenadzie i
                          niedaleko centrum było super !!!
                          • bionda83 Re: Hotel Kleopatra Life 21.08.09, 22:39
                            ps. a jak myslicie... lod robia wam z butelkowanej wody mineralnej? leja posto z
                            kranu wiec ja bym sie cieszyla ze mam cieply drink albo liczylabym sie z
                            problemami zoladkowymi
                      • bionda83 Re: Hotel Kleopatra Life 21.08.09, 22:37
                        przy takiej cenie bym nie marudzila (sam przelot w jedna strone min 900zl), a z
                        kale, czyli ze wzgorza z zamkiem nie masz kolejne tyle do portu tylko maks 500 m
                        w dol, naprzeciwko bazaru przy wgorzu prosta droga. Poza tym jak komus daleko to
                        polecam dolmusze, kursuja do 3 w nocy, max 1,5 lira na terenie alanyi czyli 3 zl....
                        • Gość: majkel Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.altec.pl 22.08.09, 17:28
                          polecam ten hotel,
                          mieszkałem w 3 budynku i wcale nie było źle,
                          a jak komus się nie podoba to zawsze może prosić o przeniesienie do budynku 2 czy 3, nie ma z tym problemu
                          pokój miałem czysty i zadbany, klima, tv, telefon, lodówka
                          duża łazienka, minus taki ,że nie ma zasłony pod prysznicem i jak się człowiek kąpie to cała łazienka zalana
                          sprzątaczki chodzą codziennie także jest czyściutko,
                          jedzenie w hotelu dobre tylko monotonne,
                          basen troche mały ale wystarczający,
                          obsługa super! leją słabe drinki na początku ale trzeba dać napiwek i już jest wtedy dużo lepiej
                          kelnerzy cały czas chodzą i sprzątają puste szklanki, talerze
                          zagadują do turystów, pytają czy wszystko okej
                          jedynym minusem hotelu jest jego połoeżenie, 40 minut piechota do centrum, także lepiej jechać taxą (7 lirów) lub busem (1 lira)
                          ogólnie gorąco polecam!!!
                          za taką cenę wydaje mi się że jest to bardzo atrakcyjny hotel!
                          pozdrawiam
    • Gość: jacek Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.silesialan.pl 25.08.09, 13:17
      Widze że dużo emocji wywołuje sprawa budynków 1,2,3 wszystko zależy
      od tego na co się nastawia człowiek jadący na wakacje czy
      mieszkanie w pokoju( cały rok się siedzi w domu) czy spędzanie
      czasu poza hotelem, a wybrałem tą drugą opcje będą w tym hotelu,
      pomijając fakt że nie jestem wymagający pokój w budynku nr 3 był
      jak najbardziej ok, czysto schludnie, ciężko było sie do czegoś
      przyczepić zwłasza że w pokoju przebywałem 5 godzin dziennie
      (spanie).Zawsze można zmienić pokój jak się nie podoba, na recepcji
      nie robią z tego większycz problemów.Obsługa na barze i kuchni
      KAPITALNA ! bardzo otwarci a jak się da napiwek to i wódeczki sporo
      poleją :) Palża 50 metrów od hotelu, warto kupić swój parasol(15
      lir=30zł) na bazarze bo wypożyczenie na samej plaży jest dość
      drogie, jak dobrze pamiętam komplet leżak+parasol 8lir=16zł
      dziennie! Do centrum gdzie są dyskoteki( polecam HAVANE i ROBIN
      HOOD ) jest 40-50 min pieszo sporo biorąc pod uwage że strasznie
      gorący asfalt parzy w nogi wieć warto wziąść taksówke 7lir lub
      autobus 1lir.Generalnie gorąco polecam w hotelu jest sporo polaków
      wieć zawsze można nawiązać nowe znajomości :)
      • Gość: Munir Re: Hotel Kleopatra Life IP: 89.167.81.* 25.08.09, 19:22
        Witam, wybieram sie do Turcji do kleopatra life, 11 wrzesnia, wylot z Warszawy,
        jest ktos kto wyrucha na wakacje w tym samym terminie?
        • Gość: Munir Re: Hotel Kleopatra Life IP: 89.167.81.* 27.08.09, 20:22
          Sorki, mialo byc wyrusza.. :P:P:P
          • Gość: Marilyn_god Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.2.141.161.tvksmp.pl 27.08.09, 21:44
            Lecimy pierwszy raz do Turcji z narzeczonym :)Napiszcie proszę jaką walutę najlepiej jest tam posiadać. Co warto przywieź z Turcji? Jeśli ktoś wylatuje z Katowic 02.09.09 i jest chętny do zapoznania na lotnisku podaje mój numer gg 1405122. Oczywiście zakwaterowanie mamy w hotelu Kleopatra Life :)
            • Gość: Lena Wycieczki fakultatywne IP: 78.162.20.* 27.08.09, 22:02
              Witam serdecznie!
              Przed przyjazdem zapoznacie sie z nasza stronka
              www.lena-kemal.page.tl
              A jak juz bedziecie na miejscu,to
              ZAPRASZAM
              na pyszna herbatke jablkowa!
              Pozdrawiam i zycze udanych wakacji!

• Gość: Kinia Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.toya.net.pl 28.08.09, 00:00
              My lecimy 4 września z warszawy ale może spotkamy się na miejscu...A może ktoś
              leci z Wawy 4 września?
              • Gość: Monia Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 22:28
                My chyba wylatujemy 4. też z W-wy :) Kwestia korzystnej oferty Last Minute -tzn.
                na który hotel się zdecydujemy. No i właśnie zastanawiam się nad Kleosią ;)
                • Gość: mysia pysia Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.2.141.161.tvksmp.pl 01.09.09, 18:51
                  Napiszcie czy w Kleopatrze można podłączyć żelazko?? czy gniazdka są takie jak u
                  nas? I czy suszarki do włosów są i faktycznie działają?? czy lepiej wziąć własną
                  ze sobą??
          • Gość: Basia S. Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 10:18
            Ja z mężem lecimy 11,09 z Warszawy. Jakby co, piszcie - barbaragolofit@wp.pl
    • Gość: Zuza Re: Hotel Kleopatra Life IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.09, 13:03
      Byłam pod koniec lipca upały straszne ale co do wody cudowna , czysta i
      cieplutka. Wszedzie czysto Turcy bardzo uprzejmi, jedzenie dobre.W tej chwili
      tam jest ok 30 st. to bardzo dobra temperatura na wypoczynek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka