Dodaj do ulubionych

Hotel Joy Kimeros Resort Kemer

IP: 193.108.194.* 05.05.08, 12:08
Szukam opinii na temat tego hotelu, moze ktoś był?
Pozdrawiam:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Hotel Joy Kimeros Resort Kemer IP: *.gorzow.mm.pl 06.05.08, 23:27
      Witaj.Ja wylatuje własnie do tego hotelu 14 maja do 21.Jak wróce to dam znac jak
      i co.Pozdrawiam.
      • Gość: Ania Re: Hotel Joy Kimeros Resort Kemer IP: 193.108.194.* 07.05.08, 08:05
        Dziękuję i czekam na wszelkie informacje. My wybieramy się 18.06.
        Miłego wypoczynku:-))
      • Gość: Dorka Re: Hotel Joy Kimeros Resort Kemer IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.08, 21:38
        Proszę odezwać się po powrocie. Ja tez tam lecę w drugiej połowie września.
        • Gość: Marta Re: Hotel Joy Kimeros Resort Kemer IP: *.gorzow.mm.pl 12.05.08, 23:03
          Znalazlam stronke z opiniami z 2008 z tego hotelu i jak narazie same superlatywy
          tylko porozumiewają sie w języku rosyjskim i francuskim .
          Ja sie nastawiłam na angielski i teraz nici z nauki,jakos damy rade.
          Pozdrawiam . Wylot mam juz 14 maja więc sama sie przekonam.Paaaa.
          • Gość: Marta Re: Hotel Joy Kimeros Resort Kemer IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.08, 23:54
            Witam.Własnie dzis wróciłam więc podaje szczegóły.
            Hotel nie jest pierwszej nowosci i pokoje jednak róznią sie z tymi co są na
            zdjęciach,okolica piękna i duzo zieleni(z jednej strony góry a z drugiej strony
            morze).Plaża niestety kamienista więc radze zabrac odpowiednie obuwie.Jedzenie
            super!obsługa również (są przemili).Co do imprez to wszystko odbywa sie w
            j.francuskim jak i również jest to język w którym sie dogadują,jeszcze rosyjski
            i na koncu angielski.Pogoda super !(nie ma upałów temp.na słoncu z 30 st.)
            Więc zycze udanych wczasów i jezeli chcecie jeszcze jakis informacji to
            piszcie.Pozdrawiam!!!!!!!!!!!
            • Gość: Ania Do Marty:-) IP: 193.108.194.* 23.05.08, 08:06
              Witam,
              cieszę się, że Twoje odczucia po pobycie są pozytywne. W związku z
              tym, iż wybieramy się z 6-letnim synkiem mam pytanie:
              1) czy przy basenie są zjeżdżalnie?
              2) czy woda w basenie jest ciepła?
              3) czy w hotelu bądź okolicy jest jakiś sklep, w którym mozna kupić
              np. lody (podobno w hotelu nie są serwowane)?
              Poza tym wspomniałaś, ze hotel nie jest pierwszej nowości- a czy
              jest w miarę czysto? jak często sprzątają? Czy korzystałaś z oferty
              hotelowego SPA?
              Będę wdzięczna za odpowiedź:-))
              Pozdrawiam serdecznie
              • Gość: Marta Re: Do Marty:-) IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.08, 10:33
                Witam ponownie.
                I odpowiadam na pytanka;więc... jest jeden basenik ze zjeżdżalniami dla dzieci i
                jeden brodzik bez zjezdzalni,woda w basenach 19 stp. a w morzu 20stp.,dla mnie
                była za zimna ale dla dzieci to w sam raz bo sie kąpały.Co do sklepów to są w
                hotelu ale z ubraniami ,sklepy najblizej to w goynuk jak sie nie myle to 2km. od
                hotelu .W hotelu jest sprzątane codziennie i wymiana ręczników ,co do ofert SPA
                to nie kozystałam ale z opini znajomych to cos wspaniałego,cenowo jak sie nie
                myle to 25 euro ale znajomi zalatwiali w Kemer za 10 euro ,tylko ze wtedy ktos z
                tamtego SPA po nich przyjechal pod hotel i pozniej odwiózł.Ja pojechalam na
                tydz. i zaluje poniewaz nie zdązylam ze wszystkiego skozystac.Pozdrawiam
                serdecznie!!!!!!i wspanialego wypoczynku!!!
                • Gość: Ania Re: Do Marty:-) IP: 193.108.194.* 23.05.08, 11:08
                  Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź:-)) My jedziemy na 2 tygodnie,
                  ale obawiam się, że i tak nie wystarczy nam czasu na wszystko co
                  oferuje Turcja:-)
                • Gość: Artur Re: Do Marty:-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.08, 11:26
                  Witam
                  28.05 lecimy do tego hotelu z Itaki. Możesz polecić co warto
                  zobaczyć w okolicy lub gdzie się wybrać? Czy generalnie jesteś
                  zadowolona z pobytu w tym hotelu?
                  Z góry dziękuje za odpowiedzi :)))
                  • Gość: Marta Re: Do Marty:-) IP: *.gorzow.mm.pl 24.05.08, 12:50
                    Witaj ,co do Hotelu to nie jest jakas rewelacja(napewno nie jest na 5
                    gwiazdek,może z pare lat temu)pokoje nie zaciekawe jedynie prawdą jest to ze
                    jest w pięknym położeniu.Co do zwiedzania to zalezy czy samemu czy z dziecmi
                    poniewaz wycieczki są 1 lub 2 dniowe.My nie skorzystalismy z zadnej i zalujemy
                    ale czas na to nam nie pozwolil.My bylismy z córeczka to odpowiadal nam rejs
                    statkiem od 9-17 stej.(niestety nie poplynelismy)Rezydentka bedzie na miejscu i
                    odbedzie sie spotkanie to wszystko ona opowie.Co do pobytu to ogólnie jestesmy
                    zadowoleni bo piekna okolica ,temp.na sloncu z 30 stp. ,duzo roznistego jedzenia
                    i obsługa super!!!!Radze zabrac odpowiednie obówie na plaże bo piasek nie
                    zabardzo i gorący.
                • brussels1234 PROSBA do Marty 23.05.08, 14:15
                  Czesc,

Czy moglabys przesalc na maila gazetowego (i.e.:
                  brussels1234@gazeta.pl) kilka przykladowych fotek, ktore zrobilas w
                  tym hotelu?

Z gory dzieki.

Pozdrawiam,
                  • Gość: Marta Re: PROSBA do Marty IP: *.gorzow.mm.pl 24.05.08, 12:51
                    Witaj z samego hotelu nie mamy fotek jedynie z okolicy.
                    Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka