Gość: ania IP: 193.108.194.* 05.05.08, 12:08 Szukam opinii na temat tego hotelu, moze ktoś był? Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Hotel Joy Kimeros Resort Kemer IP: *.gorzow.mm.pl 06.05.08, 23:27 Witaj.Ja wylatuje własnie do tego hotelu 14 maja do 21.Jak wróce to dam znac jak i co.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Joy Kimeros Resort Kemer IP: 193.108.194.* 07.05.08, 08:05 Dziękuję i czekam na wszelkie informacje. My wybieramy się 18.06. Miłego wypoczynku:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Hotel Joy Kimeros Resort Kemer IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.08, 21:38 Proszę odezwać się po powrocie. Ja tez tam lecę w drugiej połowie września. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Hotel Joy Kimeros Resort Kemer IP: *.gorzow.mm.pl 12.05.08, 23:03 Znalazlam stronke z opiniami z 2008 z tego hotelu i jak narazie same superlatywy tylko porozumiewają sie w języku rosyjskim i francuskim . Ja sie nastawiłam na angielski i teraz nici z nauki,jakos damy rade. Pozdrawiam . Wylot mam juz 14 maja więc sama sie przekonam.Paaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Hotel Joy Kimeros Resort Kemer IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.08, 23:54 Witam.Własnie dzis wróciłam więc podaje szczegóły. Hotel nie jest pierwszej nowosci i pokoje jednak róznią sie z tymi co są na zdjęciach,okolica piękna i duzo zieleni(z jednej strony góry a z drugiej strony morze).Plaża niestety kamienista więc radze zabrac odpowiednie obuwie.Jedzenie super!obsługa również (są przemili).Co do imprez to wszystko odbywa sie w j.francuskim jak i również jest to język w którym sie dogadują,jeszcze rosyjski i na koncu angielski.Pogoda super !(nie ma upałów temp.na słoncu z 30 st.) Więc zycze udanych wczasów i jezeli chcecie jeszcze jakis informacji to piszcie.Pozdrawiam!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Do Marty:-) IP: 193.108.194.* 23.05.08, 08:06 Witam, cieszę się, że Twoje odczucia po pobycie są pozytywne. W związku z tym, iż wybieramy się z 6-letnim synkiem mam pytanie: 1) czy przy basenie są zjeżdżalnie? 2) czy woda w basenie jest ciepła? 3) czy w hotelu bądź okolicy jest jakiś sklep, w którym mozna kupić np. lody (podobno w hotelu nie są serwowane)? Poza tym wspomniałaś, ze hotel nie jest pierwszej nowości- a czy jest w miarę czysto? jak często sprzątają? Czy korzystałaś z oferty hotelowego SPA? Będę wdzięczna za odpowiedź:-)) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Do Marty:-) IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.08, 10:33 Witam ponownie. I odpowiadam na pytanka;więc... jest jeden basenik ze zjeżdżalniami dla dzieci i jeden brodzik bez zjezdzalni,woda w basenach 19 stp. a w morzu 20stp.,dla mnie była za zimna ale dla dzieci to w sam raz bo sie kąpały.Co do sklepów to są w hotelu ale z ubraniami ,sklepy najblizej to w goynuk jak sie nie myle to 2km. od hotelu .W hotelu jest sprzątane codziennie i wymiana ręczników ,co do ofert SPA to nie kozystałam ale z opini znajomych to cos wspaniałego,cenowo jak sie nie myle to 25 euro ale znajomi zalatwiali w Kemer za 10 euro ,tylko ze wtedy ktos z tamtego SPA po nich przyjechal pod hotel i pozniej odwiózł.Ja pojechalam na tydz. i zaluje poniewaz nie zdązylam ze wszystkiego skozystac.Pozdrawiam serdecznie!!!!!!i wspanialego wypoczynku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Marty:-) IP: 193.108.194.* 23.05.08, 11:08 Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź:-)) My jedziemy na 2 tygodnie, ale obawiam się, że i tak nie wystarczy nam czasu na wszystko co oferuje Turcja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Do Marty:-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.08, 11:26 Witam 28.05 lecimy do tego hotelu z Itaki. Możesz polecić co warto zobaczyć w okolicy lub gdzie się wybrać? Czy generalnie jesteś zadowolona z pobytu w tym hotelu? Z góry dziękuje za odpowiedzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Do Marty:-) IP: *.gorzow.mm.pl 24.05.08, 12:50 Witaj ,co do Hotelu to nie jest jakas rewelacja(napewno nie jest na 5 gwiazdek,może z pare lat temu)pokoje nie zaciekawe jedynie prawdą jest to ze jest w pięknym położeniu.Co do zwiedzania to zalezy czy samemu czy z dziecmi poniewaz wycieczki są 1 lub 2 dniowe.My nie skorzystalismy z zadnej i zalujemy ale czas na to nam nie pozwolil.My bylismy z córeczka to odpowiadal nam rejs statkiem od 9-17 stej.(niestety nie poplynelismy)Rezydentka bedzie na miejscu i odbedzie sie spotkanie to wszystko ona opowie.Co do pobytu to ogólnie jestesmy zadowoleni bo piekna okolica ,temp.na sloncu z 30 stp. ,duzo roznistego jedzenia i obsługa super!!!!Radze zabrac odpowiednie obówie na plaże bo piasek nie zabardzo i gorący. Odpowiedz Link Zgłoś
brussels1234 PROSBA do Marty 23.05.08, 14:15 Czesc, Czy moglabys przesalc na maila gazetowego (i.e.: brussels1234@gazeta.pl) kilka przykladowych fotek, ktore zrobilas w tym hotelu? Z gory dzieki. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: PROSBA do Marty IP: *.gorzow.mm.pl 24.05.08, 12:51 Witaj z samego hotelu nie mamy fotek jedynie z okolicy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś