Gość: bartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 12:38 Lecę z żona do tego hotelu i zatem mam pytanko czy daleko będziemy miały do Alanya (zakupy) kazdy mówi inaczej ze w centrum jesteśmy,inni ze parę km jest do Alanya.Jak jest naprawde? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartek Re: Melani Beach-ALANYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 17:38 nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
dodka07 Re: Melani Beach-ALANYA 14.05.08, 22:51 Byliśmy tam z mężem 5 lat temu, więc jeszcze przed remontem. Teraz do samego hotelu nie wróciłabym, ponieważ jest mały, ma mały basen itd, ale nie był drogi i jest w super punkcie - jak tylko wyjdziecie jesteście w zasadzie na deptaku ze sklapikami, za jakieś 100 metrów jest promenada i do ścisłego centrum Alanyii busikiem 10 minut na większe zakupy ale okolica dla mnie była super w tym roku też szukam czegoś w tamtym rejonie tylko trochę innego hotelu pozdrawiam miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Melani Beach-ALANYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 19:39 dzięki za odpowiedż, bo już myślałem ze oberwę od żony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś