Gość: nutka IP: *.acn.waw.pl 01.08.08, 11:47 W katalogu Itaki mój hotel ma 3 * , właściciel turecki dał mu 2 , ciekawe czy Itaka świadomie zawyża ilość gwiazdek, by podnieść cenę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: gwiazdki Itaki 01.08.08, 11:53 W zeszłym roku byliśmy w hotelu, który na szyldzie miał 5 gwiazdek a u Itaki 4 i pół. Skoro właściel dał 2 gwiadki to nnie sądzę, żeby specjalnie zawyżyli... bo ilość rekalamacji byłaby dramamtyczna. Chyba, że się nie przejmują reklamacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: gwiazdki Itaki 01.08.08, 12:08 konfrontując katalog Itaki (bo też się zastanawiałam nad wyjazdem) ze stronami www poszczególnych hoteli tez odniosłam wrazenie, że niestety zawyzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: gwiazdki Itaki IP: *.plock.mm.pl 01.08.08, 21:04 jaki masz problem - nie korzystaj z Itaki. A dwie gwiazdki nadane przez właściciela - to za mało by być zadowolonym z tego hotelu - to może być poniżej pewnego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: gwiazdki Itaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 07:32 Ano właśnie. Fragment opinii o Ata Lagoon: "BTW - wg Itaki hotel ma 3*. Na brelokach kluczy od pokoi są 2*. Tyle samo na stronie holidaycheck. Na przydrożnej reklamie hotelu - nie ma żadnych. Na ichnich rachunkach jest mowa o "otelu". No to jak w końcu jest?" Całość tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=82339525 Moim zdaniem lecą sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: gwiazdki Itaki IP: 217.117.141.* 02.08.08, 09:57 Polecam "rzucić okiem" na katalog ITAKI z ofertami z Turcji. Na ostatniej stronie jest informacja dot.kategoryzacji hoteli. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: gwiazdki Itaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 10:41 Kaja, to napisz coś więcej na ten temat. Całkiem spore grono zamawia przez internet, i raczej nie będzie się fatygowało do biura po katalog. Zwłaszcza post factum, jak ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś