damapik7 28.05.09, 20:56 Wczoraj wróciła z hotelu Club Nena w Manavgat/Kizilagac Pytajcie postaram się odpowiedzieć na wasze pytania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wika1 Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie 28.05.09, 23:28 Witaj Jak długo jedzie się z lotniska do hotelu?, czy można dojechać na własną rękę do najbliższego miasta jak tak to jak długo to trwa, jak z miejscami przy basenie czy trzeba wcześnie wstawać, czy są w pokojach suszarki do włosów i lodówki? i ogólnie jakie wrażenia z pobytu , jak z czystością w pokojach i jak same pokoje mieliście rodzinny czy zwykły pokój? Czy rezydent ok? My wybieramy się 10 czerwca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damapik7 Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: *.orneta.arkusnet.pl 29.05.09, 09:57 Witam ! Z lotniska w Antalyi jest około 70 km - czas dojazdu wyniósł około 2 h gdyż po drodze rozwożeni byli turyści do różnych hoteli. Do najbliższego miasta - Manavgat, Side dojechać można dolmuszem (busikiem) niestety nie powiem ile kosztuje bo nie korzystałam. Taxi za odcinek 15 km bierze ok 25 E -bardzo dużo ;( Można również wypłynąć do Manavgat i Side statkiem z plaży Clubu Nena za 15 E /osoba, dzieci free. Jeśli chodzi o leżaki w hotelu nie było jeszcze tłoku wiec o każdej porze dnia leżaki były wolne ale w czerwcu bym na to nie liczyła . W pokojach są suszarki do włosów oraz lodówki. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, łazienki również czyste i ręczniki co dzień nowe. My mieliśmy pokój 2+1 z balkonem. Dosyć duży w nim 2 łóżka, dostawka + kanapa do wypoczynku, fote, stoliczek i duża lampa. Tak wiec wyposażenie standardowe + meble; szafa + duża toaletka z lustrem. Sejf płatny 10 E za tydzień. Znajomi mieli pokój rodzinny są one bardziej nowocześnie urządzone ale nie za wielkie - ciasne jak na 4 osoby :( Rezydentką jest Polka - Marietta. Wszystko podpowie co i jak - bardzo miła. Podpowiem tylko tyle: weźcie funty angielskie na wizę wychodzi najtaniej i najkorzystniej - wiza kosztuje 10 funtów/osoba. ps. Nam przydały się tylko euro dolary są tam niekorzystnie przeliczane, wszystkie przywieźliśmy z powrotem :) I najważniejsze: wszystko jest BARDZO DROGIE :((((( Ogólne wrażenia z pobytu REWELACJA - spełnione marzenie o wakacjach w Turcji Odpowiedz Link Zgłoś
andy322 Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie 29.05.09, 11:36 my jedziemy 24.06 mamy pokój rodzinny złożony z 2 pokoi ... ale z tego co Ty piszesz chyba wynika ze rodzinny jest jeden pokój?? z jakiego biura byli znajomi? jedziemy z rocznym dzieckiem... jak jedzonko? czy zjezdzalnie sa czynne caly czas? czy kupię dla malucha wodę, słoiczki itp. w hotelu? czy do samolotu dadza wniesc dla malucha picie czy tylko do 100ml? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damapik7 Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: *.orneta.arkusnet.pl 29.05.09, 11:55 Zgadza się pokoje rodzinne to dwa małe pokoiki obok siebie. Bardzo ładnie urządzone w nowym stylu. Znajomi tak jak my byli z Scan Holiday. Jedzenie przepyszne, dużo i smacznie. Rewelacyjne zupy przecierowe i mnóstwo warzyw, oliwek i świeżych ziół. Dużo mięsa jagnięcego, drobiu oraz ryby. Jak dla nas za mało owoców :( W kółko tylko jabłka, pomarańcze i niedojrzałe zielone śliwki renklody ( u nich to przysmak jedzony z solą ) Brak było truskawek, melonów, bananów za to dwa razy był arbuz do obiadu. Ale nie martw się świeże owoce można dostać poza hotelem na bazarkach - niedrogo. Ogólnie jedzenie SUPER. jeśli chodzi o słoiczki to na terenie hotelu nie widziałam w sklepikach. Można je dostać w sklepie z cenami regularnymi / stałymi niedaleko hotelu. Tam również były, pampersy, chusteczki nawilżające, jogurty, mleko w proszki itp. My lecieliśmy liniami FreeBird z Gdańska. Na pokład samolotu wnieśliśmy kanapki, paróweczki "Jubilatki" oraz napoje powyżej 100 ml (Pley'ki) ale na odprawie musiała je spróbować przy celniku ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: 94.254.222.* 29.05.09, 12:15 a jak animacje wieczorne w hotelu?warte uwagi czy do kitu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy322 Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: 195.164.254.* 29.05.09, 12:34 byliście gdzies na wycieczkach ( raffting lub delfinarium) warto?) owoców pewnie było mało bo jednak to jeszcze nie sezon... a jak z wózkami w samolocie orientujesz sie? mozna oddac na pokład przy wejsciu? wizę można płacić w funtach? nie spodziewałam się.. 10 funtów to nie 10 euro.. a nie wybrzydzają ze nie euro? czy rodzinne pokoje są w budynku głównym? parter czy tez piętra (pytam bo my z wózkiem)dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy322 Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: 195.164.254.* 29.05.09, 12:37 zapomniałam zapytac a jak zejscie do morza? łagodne? zjeżdzalnie czynne non stop czy w godzinach? czy plaża bardzo kamienista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damapik7 Re: do andi322 IP: *.orneta.arkusnet.pl 29.05.09, 13:00 Zejście bezpośrednio z terenu hotelu po marmurowym podjeździe na plaży rozłożone drewniane deptaki. Morze czyściutkie i ciepłe 23'C za to bardzo głębokie, jakieś kilka metrów 6-8 od brzegu brak gruntu. NA PLAŻĘ ZABIERZCIE KONIECZNIE BUTY DO WODY (TAKIE KRYTE) KLAPKI NIE SPEŁNIĄ TAM FUNKCJI. Plaża żwirkowa a sam brzeg morza kamienisty i dlatego trudno jest spacerować i kąpać się bez specjalnego obuwia do wody :( Odnośnie zjeżdżalni na terenie hotelu czynne są : od rana do około 12.00 potem przerwa do 14.30 Od 14.30 do 17.00 Kąpiel w basenie od 7.00 do 20.00 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damapik7 Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: *.orneta.arkusnet.pl 29.05.09, 12:52 Byliśmy tylko w Pamukkale ale podróż bardzo męcząca około 400 km w jedną stronę a wycieczka trwała od 5 rano do 22.00 Wózek zostawiasz przy wejściu do samolotu. A jeśli chodzi o wizy to cennik następujący : 15 E, 20$, 10 Funtów - nie wybrzydzają co do waluty. Pokoje rodzinne są na terenie całego hotelu najczęściej na parterze ale nie martw się o wózek cały hotel REWELACYJNIE dostosowany dla inwalidów zatem i dla rodzin z wózkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damapik7 Re: do gość IP: *.orneta.arkusnet.pl 29.05.09, 12:46 Animacje są SUPER - ubaw każdego dnia od, spektakli, po playbeck show, kabaretony, fakir show, żonglerka pokaz tańca nowoczesnego wszystko zaczyna się o 21.30 w amfiteatrze, tak prowadzone że nie trzeba znać języków :) Od godziny 20.45 zaczyna się Mini Disco dla dzieci - Perfekcyjnie zaangażowane animatorki śpiewają, tańczą i zabawiają wszystkie dzieci na scenie amfiteatru. NA PEWNO NIE BĘDZIECIE SIĘ NUDZIĆ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy322 do damapik7 IP: 195.164.254.* 29.05.09, 13:58 ja również dziękuję... myslę że to był dobry wybór;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damapik7 Re:Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: *.orneta.arkusnet.pl 29.05.09, 15:29 Na pewno będziecie zadowoleni Życzę Wam udanych wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nena Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: *.aster.pl 31.05.09, 15:40 ja tez jadę ze SH wiec warunki pewnie takie same... czy jakies zabiegi spa sa w ramach ALL? z czego mozna korzystac? czy cena za taksówkę to w jedna stronę? ktos pisał ze 30 E i facet czeka ok 3 godz? co najlepiej zwiedzic w side? czy łózeczka i foteliki do karmienia sa w nenie? czy łózeczka trzeba rezerwowac wczesniej (np. mailowo) moze jeszcze coś Ci sie przypomni? czy sa lody dla dzieciaków? czy pokoje sa przypisane z góry, czy lepiej dac pare euro zeby dali jakis fajny pokoik? dzieki i pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damapik7 Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 09:01 * W ramach all masz tylko 15 minut masażu - do wyboru mężczyzna lub kobitka. * Też słyszałam że jak dasz 30 E to facet poczeka ok. 3 h - z tym że płać po powrocie do hotelu bo inaczej ani taxi ani kasy nie zobaczysz ;( Tak naprawdę to chyba zależy od taxówkarza bo nasi znajomi płacili za przejazd do Manavgat (16 km) po 18 e w każdą stronę. * W Side masz jeden główny deptak a po obu jego stronach kramy, butiki i mnóstwo suwenirów. Przejdziesz do końca tej ulicy do portu jachtowego i jakieś 7 minut drogi w lewo od portu masz Świątynię Apolla - cudowne miejsce nad samiutkim brzegiem morza, piękne widoki - Polecam. Przy samym wjeżdzie do Side znajudje się starożytny amfiteatr również warto zobaczyć bo zapiera dech swoim ogromem. Wstęp do niego tylko w lirach. Ale nie wiem jaka kwota bo nie wchodziłam na obiekt a jedynie fotografowałam z zewnątrz :) * My w pokoju 2+1 dostaliśmy zamiast dostawki właśnie łóżeczko - kojec ale dla 3 latki nie spełnił funkcji :) Poprosiliśmy o zabranie go co zwiększyło automatycznie powieszchnie pokoju a mała i tak spała z nami na wielki łożu :) W restauracjach jest mnóstwo krzesełek do karmienia podczas naszego pobytu stało chyba ze 30 sztuk / są takim ciemnozielonym kolorze, całe z mocnego plastiku / Odnośnie rezerwacji łóżeczek to nic takiego nie słyszałam poprostu poprosisz na miejscu a oni sa bardzo uczynnie i pełnią twoja prośbę napewno. * Lody dla dzieci zaczynają się od razu po obiedzie o godzinie 15.00 i kurzach w eleganckim stroju i czapce nakłada gałki osobiście. Trwa to do godziny 16.00 Lody Algidy - PRZEPYSZNE !!! * Pokoje przypisane są z góry i nie masz wpływu na to co dostaniesz. Nie próbuj dawać kasy w paszporcie bo i tak nic to nie zmieni. Zamiana pokoju istnieje jedynie wtedy gdy go zareklamujesz w recepcji wtedy kiedy z jakiegoś istotnego powodu coś ci niepasuje lub nie spełnia swojej funkcji :) ps. ode mnie : * zabierzcie ze sobą FENISTIL gel - bo tną (nocą szczególnie) komary i moskity. Potem po ukąszeniu bardzo swędzi, szczególnie dzieci. *W pokojach na parterach trafiały się mrówki. Jak trafią się i Tobie zgłoś to do recepcji i proś o dezynfekcję. Zrobią gazowanie pokoju specjalną mgiełką nieszkodliwą dla ludzi a skuteczną na mrówki :) * Pieniądze weź ze sobą - bankomat jest niedaleko hotelu ale kurs przeliczenia po powrocie może cię mocno zaskoczyc :O Ostrzegali nas że lepiej korzystać z gotówki niż bankomatu. poza tym nam przydało sie tylko E bo korzystniej wychodzi. w $ przelicznik zawsze wskazuje na twoją niekorzyść dlatego w Euro jest płacić lepiej. Nie wymienialiśmy ani euro ani dolarów na liry - wszędzie można płacić E lub $ Poza tym jak wymienisz dolary lub euro na liry to nie masz możliwości zwrotu liarów do kantoru bo są już niewymienialne w druga stronę :( życzę udanego urlopu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nena Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: *.aster.pl 31.05.09, 15:42 jeszcze jedno... jest gdzies w pobliżu bankomat? nie wiem czy brac pieniadze, czy wypłacac na miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
wika1 Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie 01.06.09, 09:08 A jak wyglada sparawa ręczników przy basenie? I jak daleko jest do ulicy z której można dojechać jakimś autobusem do Side? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damapik7 Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 11:03 Na ręczniki przy meldowaniu dostajesz karty - tyle ile osób tyle dostaniecie kart. Wymieniasz te karty w punkcje wydawania na ręczniki. Możesz je wymieniać w ciągu dnia ile razy chcesz np. przynosisz zmoczone od wycierania ręczniki i zamieniasz na suche i nowe i tak cały dzień do godziny 18.00 (z przerawmi) Po oddaniu ręczników na koniec dnia dostajesz znowu karty. My czasem zabieraliśmy ręczniki do pokoju bo nie zdażyliśy do 18.00- ej zejśc z basenu i na drugi dzień dale je wymienialiśmy bez pobierania kart- tylko ręczniik za ręcznik :) * Jeśli chodzi o dolmusze do Side to nie wiem z którego miejsca odchodzą :( My umówliliśmy się z jubilerem z Side który nas zabrał z pod hotelu o wyznaczonej godzinie za to musieliśy zajść do jego sklepu. No i oczywiście mieliśmy nic nie kupowac ale nie dało sie przejść obojętnie obok tych świecidełek :) każda z rodzin coś u nich kupiła najczęściej pierścionki - przepiękne ! Ceny z pierścionek z cyrkoniami około 100-150 $ Cały ten wypad do Side + odwiedziny u jubilera :) organizuje nasza rezydentka Scan Hoiliday - pani Marietta Nic nie płacicie za przejazd do Side tylko musicie zajść do sklepu z biżuterią / nie koniecznie kupować - nie ma musu, jak nie kupicie niczego, nikt wam nic złego nie powie. Wszystkiego dowiecie się na miejscu na pierwszym spotkaniu z rezydentką. Wyjazd ten serdecznie polecam zamiast wydawać na taxi pieniąki (nie małe) lepiej pojechać z kierowca jubilera za free i kupić sobie z te kasę jakąś pamiątkę w postaci bizuteri. Udanego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
wika1 Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie 01.06.09, 12:25 Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi :) Mam pytanie jeszce do Neny a Wy w jakim terminie wyjeżdżacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nena Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: 195.164.254.* 01.06.09, 12:51 lecimy 24.06 z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
wika1 Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie 03.06.09, 13:35 Czy w lodówce w pokoju jest jakoś woda do picia i czy ja uzupełniają? Czy do kolacji jest herbata bo spotkałam się że herbata była serwowana tylko na śniadanie albo cały czas np. dostepna tylko w barze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Wycieczki fakultatywne z Side IP: 78.162.15.* 05.06.09, 20:04 Witam serdecznie! Przed przyjazdem zapoznacie sie z nasza stronka lena-pachotour.pl.tl/_-ceny.htm A jak juz bedziecie na miejscu, to zapraszam na pyszna herbatke jablkowa! Pozdrawiam i zycze udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta do damapik IP: *.aster.pl 08.06.09, 20:09 damapik... a jak jest z minibarem(w cenie czy nie) i restauracjami tematycznymi (jakie sa i czy mozna korzystac czy tylko np. jak wniektórych hotelach 1 raz podczas pobytu?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaaga Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: *.centertel.pl 08.06.09, 20:35 Ja byłam z mężem i dzieciakami rok temu i był super. Bankomat jest zaraz w małym centrum handlowym obok hotelu, ale czasami szwankował. Dolmusze są obok tego samego centrum (rok budowali tam drogę, ciekawe czy skończyli?). Są to albo autokary albo małe busiki, musicie machać to się zatrzymają, czasami również miejscowi stają i chcą zabrać, ale do końca nie wiesz gdzie Was wysadzą. Busy są najpewniejsze. Tylko nie płaćcie za przejazd w $ ani euro, bo się nie opłaca, tylko liry. Najlepsza wymiana jest chyba wbrew pozorom na lotnisku. Ja bałam się wymienić i potem więcej mnie to kosztowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damapik7 Re: do turysty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 07:31 Minibarek - rozumiem w hotelu ? W lodówce codziennie na jedną osobę przypadają 2 butelki 0,5l wody: jedna gazowana, jedna niegazowana. Jeśli chodzi o restauracje tematyczne to w momencie jak ja byłą (koniec maja) to jeszcze nie były otwarte :( Wiem natomiast,że nie ma ograniczeń w korzystaniu z nich :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do turysty IP: *.aster.pl 11.06.09, 19:17 mam pytanko.. czy whotelu jest lekarz... piszesz ze jedzonko dobre, ale różnie może być... w innych hotelech słyszy sie ze ludzie ciągle maja problemy żołądkowe.. pewnie to kwestia rozcienczania alkoholi i napoi kranówą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damapik7 Re: do turysty IP: *.orneta.arkusnet.pl 13.06.09, 20:56 W hotelu jest dostępny lekarz. Ma swój specjalny gabinet przy recepcji. W ciągu dnia jest cały czas nie wiem i nie powiem jak jest w nocy ale zapytaj bezpośrednio przy meldowaniu tam uzyskasz wszelkie info. Co do jedzenia to jak wspominałam pychota nikt z moich najbliższych nie miał nawet najmniejszych oznak zemsty sułtana - a byliśmy z 3 letnią dzidzią, która ciągle piła soki z automatów :) mam nadzieję że w sezonie "w pełni" nie zejdą z jakości podawanych dań... bawcie się dobrze - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: club nena 11.07.09, 10:06 pytanko, jak z internetem w hotelu? czy jest kafejka? a może bezprzewodowy? Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: club nena 14.07.09, 10:27 przepraszam że tak po chamsku podbijam ale może ktoś ma jakieś świeżynki z neny? i co z internetem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: club nena IP: 85.104.153.* 14.07.09, 12:09 w hotelu jest kafejka internetowaş poza tym wireless Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: club nena IP: *.aster.pl 14.07.09, 17:03 jest internet chyba ze 3 stanowiska... jeśli chodzi o świeże informacje... wrócilismy tydzien temu... nie wiem co chcesz wiedziec.. obłożenie na poziomie 40% wiec luz a ogólnie rewelacja... Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: club nena 14.07.09, 18:42 dzięki dobrzy ludzie! chcę wiedzieć ile trwa dojazd z lotniska, jak polskie animatorki(animatorzy) ze scana, czy chociaż trochę wieje wiatr czy patelnia, czy w sklepiku hotelowym są łapcie do chodzenia po plaży bo we wrocku nie mogę dostać małych rozmiarów! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: club nena IP: *.aster.pl 14.07.09, 19:37 łapcie na plaże takie crocsy sa w hotelu ok 30 zł rozmiary wszystkie zreszta w hotelu jesli chodzi o sklepiki jest najtaniej.. bylismy wside i ceny sa wyzsze a z nimi mozna potargowac;)jest gorąco, ale da sie przezyc, sa zacienione miejsca... jest ogromny ogród, pieknie utrzymana zielen i ogolnie super.. z lotniska zalezy czym bedziecie jechac.. my jechalismy busem to była godzinka (byly 3 rodzinki tylko i nie wozilismy ludzi po hotelach;) z powrotem był autokar i jechalismy ponad 1,5 godz... animatorki takie sobie, nie widziałam u nich tłumów;) jak dzieci chodza do clubu, to cos tam wymyslają, ale moje nie były specjalnie zainteresowane przebywaaniem tam... Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: club nena 14.07.09, 20:19 dzięki :) wwww napisał(a): > łapcie na plaże takie crocsy sa w hotelu ok 30 zł chodzi mi bardziej o takie z pianki na gumowej podoszwie, ściągane sznurkiem w kostcce (lub na gumce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: club nena IP: *.aster.pl 14.07.09, 21:21 były tez takie ale widziałam tylko duze;) milego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
olala_o Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie 08.10.09, 07:44 Jakie biura miały w swojej ofercie ten hotel,może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: *.imsmultimedia.com.pl 08.10.09, 08:24 My bylismy ze Scan Holiday!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olala_o Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie 15.10.09, 08:05 Witam, Możesz przybliżyć cenę od osoby i w jakim miesiącu byłas? Dzięki i pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa10 Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 08:44 Jak długo byłaś i jaki koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
damapik7 Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie 08.10.09, 11:59 Byliśmy rodziną 2+1 (dziecko 3 lata) Wczasy wykupione w styczniu 2009 / na MAJ 2009 Cena (z ubezpieczeniem od kosztów rezygnacji) 5420 zł / 7 dni Biuro : Scan Holiday pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aniak31 Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie 20.12.09, 01:51 Przeczytałam wszystko i już wiem !!!, po świętach dokonuję rezerwacji w hotelu Club Nena na sierpień;))) Odpowiedz Link Zgłoś
olala_o Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie 20.12.09, 20:35 Hej Ja juz zarezerwowałam na lipiec i juz wiem,ze to była słuszna decyzja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violinka Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.09, 00:42 Ja też już zarezerwowałam pobyt w tym miejscu, na przełomie lipca i sierpnia. Mam nadzieję,że to będą niezapomniane wakacje. Tylko.... okropnie boję się wsiąść do samolotu... I co mi poradzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 12:01 Jeśli chcesz zarezerwować pokój rodzinny, to nie będzie to już takie łatwe... Ja się spóźniłam i muszę szukać innej oferty :( Odpowiedz Link Zgłoś
olala_o Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie 28.12.09, 13:05 o qrcze!,poważnie?.moi znajomi szykują się na sierpień.Naprawdę nie ma już zadnych ofert w pokojach dwu i trzy osobowych ? :( A raczej szykowali się ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 14:02 Jeśli chodzi o pokoje 3osobowe to ponoć od 11.08 są jeszcze wolne, ja chciałam pokój rodzinny (4osobowy) i niestety szukam innej oferty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: 194.114.62.* 22.02.10, 14:30 a mysmy zrezerwowali tydzien od 16.07 pokoj rodzinny bez zadnego problemu pod koniec stycznia ... moze po prostu mielismy farta ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: *.111.189.156.static.crowley.pl 23.04.10, 09:33 Rezerwowałam w SH na początku lutgo wyjazd do tego hotelu w terminie od 23 czerwca, ale były to ostatnie miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara123 Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie IP: *.promax.media.pl 28.12.09, 23:17 Czytałam, że w hotelu są animacje dla dzieci i dorosłych, a dla nastolatków? ( mam na myśli zajęcia sportowe: siatkówka, tenis stołowy, piłka nożna itp) Odpowiedz Link Zgłoś
olala_o Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie 30.12.09, 08:21 Hej Mam 2 pytania: -jak z internetem z hotelu , jest jakaś 'kafejka internetowa'? bo pewnie o 'hot spocie' nie ma co marzyć ! ;) ? -sporty wodne na plaży. czy są ? jakie? i czy płatne? Z góry dzięki i pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
olala_o Re: Wróciłam z hotelu Club Nena - pytajcie 31.12.09, 11:43 Hej, Czy wg Twojej opinii hotel dzieli się jakoś wyrażnie na lepszą i gorszą cześć...Czy z jakiś względów (jakich) są tzw lepsze i gorsze pokoje,,,które są te najgorsze ? ;), w której części hotelu Wiem ..wiem ze pokoje sa z góry pewnie przydzielone...ale chciałabym wiedziec,,,tak na wszelki wypadek;) Z góry dzięki i pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
aniak31 zarezerwowaliśmy;)))) 31.12.09, 17:56 Już zarezerwowaliśmy pobyt w Hotelu Nena od 4 sierpnia. Teraz jestem na etapie czytania wszystkiego o Turcji;)) i już ślinka mi cieknie kiedy oglądam zdjęcia z chałwą Pismaniye, no i na pewno po powrocie będę nosić na szyi "oko proroka" tym bardziej że niebieski to mój ulubiony kolor. A do siernia jeszcze 7 długich i chłodnych miesięcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
renik74 Re: zarezerwowaliśmy;)))) 02.02.10, 09:50 A my jedziemy z naszym 4,5 latkiem od 01.09. Mam nadzieję, że to dobry wybór. Może jest ktoś, kto jedzie w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś