sansibear 31.07.09, 07:43 Jak w temacie - jeśli ktoś ma pytania to proszę, chętnie pomogę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: Wróciłem z Marmaris / Club Palm hotel - pytan IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.09, 12:50 wylatuje 13.08 z wezyrem opowiedz o swoich wrazeniach z pobytu w hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
sansibear Re: Wróciłem z Marmaris / Club Palm hotel - pytan 07.08.09, 18:14 Też byłem z Wezyrem - dobrze zorganizowany wyjazd. Club Palm to wg mnie bardzo dobry hotel dla ludzi młodych, aktywnych. Nie jest przestrzenny, ale wystarczająco duży, aby się w nim dobrze czuć. Pokoje w nowej części urządzone są ładnie, łazienki zadbane i czyste. Jedzenie smaczne, bez problemów z dokładkami, dość różnorodne (poza śniadaniami - codziennie to samo). Chłopacy za barem w porządku, robią drinku wg próśb gości, jak poprosisz to naleją więcej... Ogólnie to tyle. Jak masz jakieś dodatkowe pytania, to pisz śmiało. Chętnie opiszę też inne zalety samego Marmaris, tylko napisz co Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Club Palm opinie IP: *.alcatel.de 07.08.09, 13:14 Czy mógłbyś napisać kilka słów opinii na podforum hotelowym: forum.gazeta.pl/forum/w,20943,82745953,82745953,Club_Palm_Marmaris.html Odpowiedz Link Zgłoś
sansibear Re: Club Palm opinie 07.08.09, 21:57 www.holidaycheck.pl/detail-Opinie_Hotel+Club+Palm+Hotel+godny+polecenia+dla+m%C5%82odych+i+atywnych+ludzi-ch_hb-id_1442080.html?typ=1&originalID=1442080&originalSprache=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab1976 Re: Club Palm opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 18:20 Czy ktoś z Was może orientuje się jakie łóżka są w pokojach z dostawką? Trzy jednoosobowe, czy 1 podwójne z pojedynczą dostawką? I jak wygląda ta dostawka; czy to składane łózko? Jadę tam z 3 letnim dzieckiem i zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby mi na miejscu wymienić tą dostawkę na łóżeczko dziecięce... Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialny77 Re: Wróciłem z Marmaris / Club Palm hotel - pytan 28.05.10, 00:21 Znasz moze miejsce w Marmaris gdzie mozna zjesc dobry kebab i moze dyskoteke godną polecenia(jakie ceny?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab1976 Re: Wróciłem z Marmaris / Club Palm hotel - pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 20:34 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś