Dodaj do ulubionych

Wróciłem z Marmaris / Club Palm hotel - pytania?

31.07.09, 07:43
Jak w temacie - jeśli ktoś ma pytania to proszę, chętnie pomogę...
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: Wróciłem z Marmaris / Club Palm hotel - pytan IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.09, 12:50
      wylatuje 13.08 z wezyrem
      opowiedz o swoich wrazeniach z pobytu w hotelu
      • sansibear Re: Wróciłem z Marmaris / Club Palm hotel - pytan 07.08.09, 18:14
        Też byłem z Wezyrem - dobrze zorganizowany wyjazd.
        Club Palm to wg mnie bardzo dobry hotel dla ludzi młodych, aktywnych. Nie jest
        przestrzenny, ale wystarczająco duży, aby się w nim dobrze czuć. Pokoje w nowej
        części urządzone są ładnie, łazienki zadbane i czyste. Jedzenie smaczne, bez
        problemów z dokładkami, dość różnorodne (poza śniadaniami - codziennie to samo).
        Chłopacy za barem w porządku, robią drinku wg próśb gości, jak poprosisz to
        naleją więcej... Ogólnie to tyle. Jak masz jakieś dodatkowe pytania, to pisz
        śmiało. Chętnie opiszę też inne zalety samego Marmaris, tylko napisz co Cię
        interesuje?
    • Gość: dorota Club Palm opinie IP: *.alcatel.de 07.08.09, 13:14
      Czy mógłbyś napisać kilka słów opinii na podforum hotelowym:
      forum.gazeta.pl/forum/w,20943,82745953,82745953,Club_Palm_Marmaris.html
      • sansibear Re: Club Palm opinie 07.08.09, 21:57
        www.holidaycheck.pl/detail-Opinie_Hotel+Club+Palm+Hotel+godny+polecenia+dla+m%C5%82odych+i+atywnych+ludzi-ch_hb-id_1442080.html?typ=1&originalID=1442080&originalSprache=pl
        • Gość: ab1976 Re: Club Palm opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 18:20
          Czy ktoś z Was może orientuje się jakie łóżka są w pokojach z
          dostawką? Trzy jednoosobowe, czy 1 podwójne z pojedynczą dostawką?
          I jak wygląda ta dostawka; czy to składane łózko? Jadę tam z 3
          letnim dzieckiem i zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby mi na
          miejscu wymienić tą dostawkę na łóżeczko dziecięce...
    • niewidzialny77 Re: Wróciłem z Marmaris / Club Palm hotel - pytan 28.05.10, 00:21
      Znasz moze miejsce w Marmaris gdzie mozna zjesc dobry kebab i moze dyskoteke
      godną polecenia(jakie ceny?)
    • Gość: ab1976 Re: Wróciłem z Marmaris / Club Palm hotel - pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 20:34
      podbijam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka