deps 19.01.12, 17:13 nareszcie koniec po trzech miesiącach od ostatniego zastrzyku minus , oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: koniec 19.01.12, 19:52 Tytuł wątku deprymujący. Myślałem że ktoś dotarł do końca swojego żywota ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stanis-6 Re: koniec 20.01.12, 00:31 Oczywiście cieszę się razem z Tobą i gratuluję minusa - napewno będzie już na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
deps Re: koniec 30.01.12, 17:55 nie wiedziałem że to tak wyjdzie , czekam na ostatnie testy w kwietniu a narazie to pozostałości po leczeniu , problemy dermatologiczne -dotyczy rąk - palców i walka z wagą po odstawieniu leków waga mi skoczyła - tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
deps Re: koniec 08.05.12, 18:22 no i po ptakach dzisiaj debrałem wypis wynik dodatni ciekawe co dalej dostałem skierowanie do przychodni z komentarzem że jeszcze będę musiał trochę pożyć z wirusem - kanał Odpowiedz Link Zgłoś
szpakosia Re: koniec 09.05.12, 22:04 Uszka do góry,jak będzie dieta i dbanie o swoja wątróbkę to dasz radę i doczekasz spokojnie na nowe leczenie.Cofnij się ,,w czasie,, i poczytaj dawne wpisy tematyczne dotyczące pomocnych diet i leków wspomagających przetrwanie, a dasz sobie radę i jeszcze wygrasz.Czekanie nie jest przyjemne,ale człowiek dużo wytrzyma,by osiągnąć cel,więc trzymamy kciuki za Ciebie byś wytrwał.Polecam do picia olej lniany dr,Budwig do kupienia w aptekach-w Warszawie u ,,Bonifratrów,, i innych aptekach też.Ja to -nawiasem mówiąc mnie to nie smakowało-ale na pół roku przed rozpoczęciem kuracji piłam łyżkę stołową na czczo rano,a można zrobić powtórkę wieczorem przed snem.Tylko nie można przesadzić,bo szybkie bieganie to toalety-nie zawsze,, pod ręką,,-można sobie załatwić... Odpowiedz Link Zgłoś