Dodaj do ulubionych

ankieta medycna pracy

03.02.15, 21:47
Skończyła mi się właśnie medycyna pracy ,w związku z tym dostałam dziś do wypełnienia( od lekarza ) jakąś głupią ankietę,w której jest masę pytań w tym pytania o wszystkie wzw i mam dylemat zaznaczyć ,że choruje czy nie .
Jeśli nie zaznaczę ,że jestem chora to poświadczę nieprawdę ,jeśli zaznaczę ,że jestem chora to się zacznie pewnie jazda .... Jestem w kropce ,a Wy jak robicie Pytanie kieruje zwłaszcza do ludzi związanych zawodowo ,ze zdrowiem i pacjentem bo sama do tej grupy należę .
Obserwuj wątek
    • Gość: Fruzia Re: ankieta medycna pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.15, 16:51
      Nie przyznawaj sie, ja sie ukrywam:-) przeszlam badania i nikt nie jest wtajemniczony! A ponadto jestem juz zdrowa i problem z glowy.pozdrawiam
      • Gość: Obsession_84 Re: ankieta medycna pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.15, 19:25
        Ja zakreśliłam w ankiecie, że jestem chora. Nikt mi się do tego nie przyczepił. To nie jest przeciwwskazanie do wykonywania pracy. Zdolność dostałam. Lekarz nie ma prawa ujawnić tych informacji pracodawcy. Wszystkie wyniki są dostępne tylko dla pracownika. Pracodawca dostaje tylko informację, że pracownik jest zdolny do pracy lub nie.
        • nigella356 Re: ankieta medycna pracy 07.02.15, 10:33
          A jak nie to renta w wysokości średniej krajowej!!!!
        • Gość: gość Re: ankieta medycna pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.15, 10:51
          chyba że się pracuje w placówce zdrowotnej w której pracodawca ma dostęp do systemu :/
          • Gość: Fruzia Re: ankieta medycna pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.15, 21:16
            Ja tez z placowki zdrowotnej! Dlatego nic- nawet slowa! Tylko pelna dyscyplina w zakresie zabezpieczenia w stosunku do pacjentow,tak aby nikomu nic sie nie stalo,zreszta zawsze tak robie,ale jak bylam zakazona to max! Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka