Dodaj do ulubionych

Kiepski, Kiepski help help

04.02.15, 09:19
Mam prosbe do Ciebie o WSZECHNICO WIEDZY ;-) Jestem na interferonie od 3 tygodni no i chyba zaczynają się skutki uboczne.Dzisiaj rano wstałam i zauwazylam u siebie czerwona plamke/plame na oku (bialko), co mogę na to zastosować?Wizyte u lekarza mam dopiero w piątek, wiem ze nie ma co siac paniki bo nic się nie dzieje, no ale cos wartoby było wziąć.Pani w aptece dala mi jakies krople ze świetlikiem + rutyne C do lykania, mowilam ze jestem na intf, ale sama nie wiedziała czy mogę to zakropić czy nie.Co zastosować, może wiesz?
Dzieki ;-)
Obserwuj wątek
    • kiepski476 Re: Kiepski, Kiepski help help 04.02.15, 10:26
      Sorry, sorry, sorry. Nie jestem lekarzem. Co wyczytam, to wam opowiadam, ale to ne jest wiedza medyczna. Nie mam ani odrobiny wiedzy, która pozwoliłaby różnicować schorzenia.
      Gdybym był znachorem, to oczywiście znałbym odpowiedź i stwierdził, że pękło ci naczynko w oku, co nie jest niczym zbytnio niepokojącym. Ale nie jestem ani lekarzem, ani znachorem. Nie mogę nic pomóc.
      Jedyne, co mogę doradzić, to wizytę u okulisty. Problemy z oczami dość często zdarzają się podczas terapii interferonowej. Najczęściej są to problemy przejściowe, ale nie zawsze. Opieka okulisty przejdą się więc tak czy siak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka