19.08.08, 11:21
witam!

w maju tego roku stwierdzono u mnie HCV kazano mi sie zarejestrować w poradni ale do końca roku brak miejsc. Leczenei moje obecnie nie przynosi rezultatu lekarze twierdza ze trzeba czekac pół roku aby stwierdzono ze to choroba przewlekła czy ktos wie cos na ten temat i czy to naprawde taka długa droga zekania pochodze z woj. kuj-pom. lecze sie w Toruniu może zna ktos inna poradnie lub jaka kolwiek informacje na ten temat z góry dziękuje ;)
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: hcv 19.08.08, 11:29
      Podobnie jak na każdym forum, przejrzenie wcześniejszych wątków daje szybszą i
      dokładniejszą odpowiedź, niz zadawanie kolejny raz tego samego pytania. Możesz
      szybciej dotrzeć przez skierowania do specjalistycznego szpitala przy którym
      jest przychodnia. Oczywiście jeżeli są wskazania. Szczegóły we wcześniejszych
      watkach.
    • mameja21 Re: hcv 19.08.08, 17:08
      KONIECZNIE udaj się do Bydgoszczy ( ul. Floriana ) - terminy są
      znacznie krótsze i placówka uważana za bardzo dobrą.
    • mameja21 Re: hcv 19.08.08, 17:09
      Leczenei moje obecnie nie przynosi rezultatu .

Jakie leczenie ?
      • chlopak2005 Re: hcv 21.08.08, 10:40
        Wszędzie są kolejki do poradni ludzie czekają po pół roku na wizytę, później
        biopsja i dopiero będą patrzeć czy się nadajesz na leczenie. Wiem jak jest bo
        tak samo czekałem, a teraz się leczę no tylko, że jestem z Krakowa.
        • mameja21 Re: hcv 22.08.08, 15:17
          chlopak2005 napisał:
          Wszędzie (...) ludzie czekają po pół roku na wizytę

Nie.
          • chlopak2005 Re: hcv 22.08.08, 16:21
            W Krakowie się tak czeka, a czasem nawet dłużej:/. Smutne ale tak jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka