greenrachela 18.02.09, 19:23 Dzisiaj ostatni raz wzięłam interferon. I wiecie co? Był to najprzyjemniejszy zastrzyk ze wszystkich :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mordeczek Re: pożeganie z interferonem 18.02.09, 19:29 Trz liczylem kazda minute. Kilka dni przed ostatnim zastrzykiem tak sie podekscytowalem...ze dostalem jakiegos uczulenia na twarzy. :) Teraz tylko dojsc fizycznie do siebie... i zycze trwalego minusa. Odpowiedz Link Zgłoś
jmart Re: Teraz zaczną się kłopoty bt 18.02.09, 21:36 bananarama co masz na myśli, ciekaw jestem jak czują się ludzie po terapii, kiedy wraca forma fizyczna i schodzą te nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Teraz zaczną się kłopoty bt 19.02.09, 06:40 Zacznie się alkohol, dobry apetyt, bujne włosy /co 1 mc fryzjer / Do formy wracasz szybko, ale jednak jakiś ślad zostaje. Mi poleciał wzrok o ok 1 dioptrii Musze zmienic okulary, bo brakuje reki do czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
fast-usypiacz nie żartuj bananarama! 19.02.09, 14:11 Alkohol bujne włosy i częsty fryzjer to żaden problem przy odrobince zdrowego rozsądku - zwłaszcza jeżeli chodzi o alkohol. P.S. Byłeś na badaniu kontrolnym po 6 m-cach?. Ja je zrobiłem dzisiaj i mam niechudego cykora... Odpowiedz Link Zgłoś
painu Re: Teraz zaczną się kłopoty bt 19.02.09, 15:42 bananarama-live, przepraszam, ale w kontekście rozwinięcia, Twój poprzedni post był bez sensu brak humoru? "teraz to się dopiero zacznie" Odpowiedz Link Zgłoś
greenrachela Re: Boziu 19.02.09, 20:16 Banana nie wiem jakie kłopociki miałeś na myśli, ale ja chce takich więcej. Siła autosugestii jest niemożliwa - już się czuję lepiej. Na samą myśl o końcu terapii. Mordeczek Ty się pożegnałeś z interferonem, to i on się pożegnał z Tobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś