olga_w_ogrodzie Re: Chapeau bas 30.12.09, 00:55 no. o ile wiem, a raczej wiem, nic nigdy przez nikogo z przechodnich adminów, nie wycięte było. Odpowiedz Link
marouder.eu I tu sie zalagl:/ Iiidzisz go?! 30.12.09, 02:50 Tu juz jest jeden taki z "misja", Grubber...a ty co, depresantom chcesz dzieciece trupki pokazywac, baranie?! Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: I tu sie zalagl:/ Iiidzisz go?! 30.12.09, 02:55 nie bardzo wiem o co chodzi. Odpowiedz Link
marouder.eu Na wielu forach Hans "epatuje".. 30.12.09, 17:19 ..obrazkami dzieci arabskich, ktore zginely w Gazie w czasie operacji "Plynny Olow" w roku ubieglym. Poniewaz jest to zwykle okraszone klamliwym i manipulanckim komentarzem, jest kasowany jako spamer i troll. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Na wielu forach Hans "epatuje".. 30.12.09, 18:41 a Ty jak zwykle przed orkiestrą Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Na wielu forach Hans "epatuje".. 30.12.09, 23:52 Nie lubie tego oslizlego prowokatora. Ponad to, co napisalem, cechuje go ordynarny brak wiedzy przybrany w poprawny jezyk. To dosc odrazajaca dla mnie wlasciwosc. Odpowiedz Link
tristezza Re: errata: 30.12.09, 14:07 etam, nie masz racji można też w liczbie pojedynczej ten zwrot stosować mając na myśli tylko swój własny kapelusz. a Ty byś od razu chciał czapki z głów. obie formy są poprawne Odpowiedz Link