Dodaj do ulubionych

Dlaczego chce Pan/Pani zostać prezydentem?

15.11.10, 18:30
Panie Krzystek, my mieszkańcy Szczecina też nie chcemy zaczynać z Panem od początku. Nie chcemy od początku psuć naszej oświaty wespół z Pana serdeczną współpracownicą Panią Masojć, nie chcemy także zaczynać od początku rozdawnictwa majątku naszego miasta na rzecz Kościoła. Niech to już będzie początek końca Pana kadencji.
Obserwuj wątek
    • swarozyc Wyznanie wolnego czlowieka a nie zbolszewizowanego 15.11.10, 18:59
      katolaka w osranych majtkach..
      Jezeli chcecie zyc jak ludzie a nie jak bydlo to wezcie sobie do serca slowa Jozefa Pilsudskiego.

Przed akcją pod Bezdanami, we wrześniu 1908, Józef Piłsudski napisał list do Feliksa Perla.

„Walczę i umrę jedynie dlatego, że w wychodku, jakim jest nasze życie, żyć nie mogę, to ubliża – słyszysz! - ubliża mi, jako człowiekowi z godnością nie niewolniczą. Niech inni się bawią w hodowanie kwiatów czy socjalizmu, czy polskości, czy czego innego w wychodkowej (nawet nie klozetowej) atmosferze – ja nie mogę! To nie sentymentalizm, nie mazgajstwo, nie maszynka ewolucji społecznej, czy tam co, to zwyczajne człowieczeństwo. Chcę zwyciężyć, a bez walki, i to walki na ostre, jestem nie zapaśnikiem nawet, ale wprost bydlęciem, okładanym kijem czy nahajką. Rozumiesz chyba mnie.
      • Gość: Funio By dalej kręcić lody z Golemą... IP: *.globalconnect.pl 15.11.10, 20:24
        Prezydent dysponuje pokaźnym budżetem, to jedyny powód, a przy skapnie Golemie i reszcie szemranego towarzystwa, żyć, nie umierać, a dyrdymały o rozwoju miasta wsadźcie między bajki, tak będzie przynajmniej uczciwiej...
      • Gość: f Re: Wyznanie wolnego czlowieka a nie zbolszewizow IP: 213.136.224.* 16.11.10, 10:35
        usuneli pytanie o katoilban...
    • beatrix13 buhahahaha 15.11.10, 20:32
      Arkadiusz Litwiński, PO
      Gwarantuję dobrą współpracę z rządem Donalda Tuska, radą miasta oraz samorządem naszego województwa. Dotychczasową działalnością publiczną pokazałem, że w polityce można być człowiekiem odpowiedzialnym i przyzwoitym.
      • Gość: raven Re: buhahahaha IP: 83.168.91.* 16.11.10, 08:21
        ściemniacz który niczego dotąd nie zrobił.
      • Gość: LA Re: buhahahaha IP: *.globalconnect.pl 16.11.10, 13:24
        do jego hobby należy opowiadanie bajek?
    • absztyfikant Re: Dlaczego chce Pan/Pani zostać prezydentem? 15.11.10, 23:24
      Zarembiątko - madry dziadzia wnusio. Tylko my prawdziwi szczecinianie zle nestora rodu wspominamy...
    • brunon.kluska Idź na wybory i zmień Szczecin! 15.11.10, 23:26
      www.youtube.com/watch?v=WZDSxsSQVUg
      • Gość: jaro Re: Idź na wybory i zmień Szczecin! IP: *.szczecin.mm.pl 15.11.10, 23:32
        Anna Nowak chce chyba spłaci kredyt? W drugiej turze poprze tego, kto je da posadę?
        Krzystek musi zapewnic posady sobie, tym z SKL i kościelnym.
        Litwiński ma wygłodniałe nitrasowe, młode wilki z PO
        Zaremba musi zrobic dobry wynik, żeby wzięli go na listę PiS w wyborach parlamentarnych.
        Itd, itp.
        Smutne, ale prawdziwe.
    • Gość: brechtZciemnegLudu Re: Dlaczego chce Pan/Pani zostać prezydentem? IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 15.11.10, 23:51
      KRZYSTEK DOBRZE MÓWI, ALE JAK WIDAĆ NIEKTÓRZY NAWET TEGO CO JEST NAPISANE CZARNO NA BIAŁYM NIE ROZUMIEJĄ HAHAHA
      • Gość: stan Re: Dlaczego chce Pan/Pani zostać prezydentem? IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.10, 23:59
        Krzystek to totalny ciemniak
      • Gość: f Re: Dlaczego chce Pan/Pani zostać prezydentem? IP: 213.136.224.* 16.11.10, 10:37
        taaak... szczególnie tego na czarno .. katoliban
    • swarozyc Dlaczego chce Pan/Pani zostać prezydentem? 16.11.10, 11:28
      Piotr Kszystek: Bardzo chcialbym pomoc bratu w karierze duszpasterskiej..
    • Gość: XXFor Ever Re: Dlaczego chce Pan/Pani zostać prezydentem? IP: 62.69.221.* 16.11.10, 12:03
      Kadencja trwa 4 lata. Przez 3 lata trzeba urzadzic siebie, rodzine, lobbystów i jeszcze wykazac sie jako słum swym mocodawcom. Nie ma czasu na myslenie o mieście. W czwartym roku zaciera sie ślady tej działalnosci, podkręca pirowcow i zaprzyjaźnionych (czyt. zaprzedanych) paszkwilantów samoukow (przez niektorych nazywanych dziennikarzami), drukuje swieże plakaty i hajda do wyborow. Lemingi i tak zrobią, co im władza każe albo zasugeruje. Jedni są głupiutcy inni zmeczeni, machaja na to ręką i tak Krzystki wygrywają.
      Widać musi się ta ziemia w niwecz obrócić.
      Może to klątwa wypędzonych?
      Idiota za sterami to straszna kara boska. A jeszcze drapieżny i zachłanny idiota...
      • Gość: LA Re: Dlaczego chce Pan/Pani zostać prezydentem? IP: *.globalconnect.pl 16.11.10, 13:34
        Jedni są głupiutcy inni zmeczeni, machaja na to ręką i tak Krzystki wygrywają.

To co radzisz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka