Dodaj do ulubionych

moje przypuszczenia na kogo będa głosować szczecin

01.10.11, 14:04
Sadze ze PO w tej kampani otrzyma najgorszy wynik wsrod startujacych w wyborach parti bo negatywnie zasłuzyła sie mieszkancom oraz miastu w ciagu 4 letnich rzadow w Polsce.W czasie ich rzadow Szczecin oraz wojewodztwo było marginalizowane przez władze PO ktore pochodza z Gdanska.Gwozdziem do trumny rzadow PO w naszym regionie było zlikwidowanie przemyslu stoczniowego i gospodarki morskiej.Teraz juz nawet PSL chce ja odbudowac ale jest na to za pozno bo partia ta nie ma zadnych szans w tym zakresie.Mozliwosci zmiany w tym zakresie ma jedynie PIS ktory musi wygrac wybory w Polsce
Obserwuj wątek
    • aysy.1 Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc 01.10.11, 15:20
      wydrukuj sobie ten propagandowy spam i rozdawaj na ulicach.

adams96 napisał:

> Sadze ze PO w tej kampani otrzyma najgorszy wynik wsrod startujacych w wyborach
      > parti bo negatywnie zasłuzyła sie mieszkancom oraz miastu w ciagu 4 letnich rz
      > adow w Polsce.W czasie ich rzadow Szczecin oraz wojewodztwo było marginalizowan
      > e przez władze PO ktore pochodza z Gdanska.Gwozdziem do trumny rzadow PO w nasz
      > ym regionie było zlikwidowanie przemyslu stoczniowego i gospodarki morskiej.Ter
      > az juz nawet PSL chce ja odbudowac ale jest na to za pozno bo partia ta
      > nie ma zadnych szans w tym zakresie.Mozliwosci zmiany w tym zakresie ma jedyni
      > e PIS ktory musi wygrac wybory w Polsce
      • Gość: dziki Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.11, 15:37
        Sam aysy spamujesz, a innych sie czepiasz. Popisujesz sie ,że masz dom z płotem , a tak naprawdę pilnujesz jako cieć skupu złomu i udajesz właściciela.

mamy dom w malo atrakcyjnym bo przy bardzo ruchliwym miejscu w stfetfonie. posesja ma plot od ulicy, ktory jest szczegolnie atrakcyjny dla plakatow wyborczych bo sa tu czesto korki i stojacy w autach patrza prosto na nasz plot. plot stal sie wiec atrakcyjny wokresie kampanii wyborczej. pierwsza ekipa, ktora chciala powiesic plakat wyborczy byla ekipa balazsa. zadzwonili. zapytali przez domofon czy moga powiesic plakat balazsa; prosze bardzo. ustalilismy z zona, ze wyrazimy zgode kazdemu kto zapyta aby bylo sprawiedliwie. zapytal jeszcze tylko ktos z ekipy platformy czy moze powiesic swojego kandydata. prosze bardzo !
        trafily sie jednak gnojki co nie pytaja a wieszaja plakaty swoich kandydatow na moim prywatnym plocie. te gnojki to chamy z sld i psl. to sie w sumie mi zgadza. prywatna wlasnosc tych postkomunistycznych swin nigdy nie ochodzila. oni wieszaja co noc a ja codziennie zdzieram.
        panie balazs i platforma ....szacun.

Pocałuj ich jeszcze w dupe...
        • Gość: menel Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.szczecin.mm.pl 01.10.11, 15:40
          PiS już pokazał szczecinianom jak wyglądają ich rządy, tylko nie TO
      • Gość: swinski rynsztok Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 18:46
        faktycznie pelna propaganda..popieram opinie...
      • Gość: Aga Przybylska Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.ipartner.com.pl 04.10.11, 07:44
        W sumie - niezły pomysł;-)

Więcej: agnieszkaprzybylska.blogspot.com
    • zed.1 ty sadzisz 02.10.11, 00:15
      jedynie to co ci powie prezes albo bruzdzinski na zebraniach pis.
      • zgr-edo dlatego należy głosować na Ruch Palikota ! 02.10.11, 10:04
        SLD i POPiS już pokazały co potrafią.
        • adams96 Re: dlatego należy głosować na Ruch Palikota ! 02.10.11, 10:43
          Zobaczymy juz 09,10.br kto ma racje.Prozne są wasze rachuby ze Polacy znowu dadza sie nabrac na obiecanki PO.Juz w ciagu 4 lat poznalismy rzady kolesiow i szwagrow z PO w naszym regionie.Straszenie PIS-em juz nie skutkuje bo tylko złodzieje boja sie rzadow tej parti.
          • zed.1 Re: dlatego należy głosować na Ruch Palikota ! 02.10.11, 20:18
            Zlodzieje boja się konkurencji w postaci PiS. Masz racje.
            • Gość: bob Re: dlatego należy głosować na Ruch Palikota ! IP: *.upra.edu 05.10.11, 10:58
              Faktycznie. W tej kwestii PiS wcale nie jest gorszy.
        • lisica666 palikot w Szczecinie=norki =smród=ćpuny! 02.10.11, 15:40
          Czyli
          1. hodowca norek z Nowogardu kolega drugiego wielkiego hodowcy też z nowogardu, któremu oprotestowano budowę kolejnej fermy. Dla palikota, który dorobił się na wódzie smród i krew z kasy norek nie przeszkadza. Pewnie znieczuli sie marihuaną, którą chce zalegalizować jego Nr 3. On nawet na 15letnich dilerów w szkole syna nie zwraca uwagi!!!!
          Oto POLSKA PALIKOTA - Wóda, Ćpuny, Smród, Norki

Pecunia non olet wyborcy!
          • Gość: norek Re: palikot w Szczecinie=norki =smród=ćpuny! IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.11, 18:07
            No i jeszcze oni...jak te norki właśnie. Na syna w szkole to ten Nr 3 jest za młody, lisico, chodziło chyba o brata. Ale jak wynika z pewnego społecznościowego portalu, pan ten jest żonaty. Otóż jestem ci ja sąsiadem pewnej damy, która nie jest także zupełnie nieznana, i napiszę tylko tyle, że nader charakterystycznie oklejony samochód Nr3 z nim samym właśnie i z tą panią widziałem z miesiąc temu w porach w jakich nie składa się bynajmniej kurtuazyjnych wizyt. Latem natomiast ten sam zestaw w Castelari. Nie wyzywałbym może od ćpunów, ale trzeba przyznać, że i obyczajowo to bardzo barwne środowisko.
            • Gość: lupa Re: palikot w Szczecinie=norki =smród=ćpuny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 23:08
              A skąd pewność, że ta Pani to nie jego żona?
      • Gość: Aga Przybylska Re: ty sadzisz IP: *.ipartner.com.pl 04.10.11, 07:51
        Warto może mniej słuchać, co kto mówi, a bardziej patrzeć, jak kto GŁOSUJE.
        Lektura internetowego archiwum Sejmu to niezła zagwozdka. Okazuje się, jak często podziwiani za wypowiedzi polityce podejmują nieciekawe decyzje przy głosowaniu.
        A ci, na których sie psy wiesza: głosują sensownie...
        Fakty! Poznanie prawdy bywa jak odświeżający prysznic!
        Kto ciekaw: www.sejm.gov.pl/prace/prace.html
      • Gość: Jacek 88 Re: ty sadzisz IP: *.play-internet.pl 04.10.11, 21:47
        Kacze JOJO powinien opowiedzieć swoim wyborcom o swoich bandyckich wyczynach w internacie ZSRM. W 1987r miałem sposobność odczuć na własnej skórze do czego był zdolny ten szkolny aktywista OZON- u. Mam nadzieję, że żadne dziecko - jego politycznych sympatyków nie dozna takich "przyjemności" w życiu szkolnym.
    • Gość: XX4Ever Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.globalconnect.pl 02.10.11, 11:03
      Jeżeli zastąpimy drogą głosowania bestie i cyniczne kanalie przygłupimi błaznami, to będzie lepiej w kraju? Znajdziemy lepszych przedstawicieli społeczeństwa wśród tych bezwstydnych prostaków? A czym oni sie różnią od arogancji PO, zajadłości PIS-u, buractwa PSL-u czy pazerności SLD? Ci ostatni przynajmniej ustami Kandydata Wieczorka mówią o sobie szczerą prawdę: "... i dlatego chcemy więcej pieniędzy z Unii..." Nie wspomniał już na co.
      A może taki nasz los? Jakie społeczeństwo, tacy reprezentanci?

• switonemsi Nie głosuję na bandę czworga! 02.10.11, 11:25
      Tak naprawdę nie ma wyboru. Sami starsi ludzie, którzy powinni zająć się zabawą z wnukami a nie polityką. Wśród młodych też nie ma wyboru. Napieralski, który chce zabrać moje pieniądze i wydać je na to, co uważa za słuszne? Poza tym jest obrzydliwy.

PiS-y, PJN-y mnie odpychają. Prawica Marka Jurka? Ingerują w moją moralność. Prawica Korwin-Mikkego jak zwykle sama sobie szkodzi.

O jedno apeluję, nie głosujcie na starych pryków, bo oni nie myślą o tym, co będzie za 30 lat. Nie głosujcie też na pierwszych kandydatów na listach. Sztandary są bez znaczenia. Nie dajcie sobą manipulować, głosujcie na tych, którzy są niżej. Np. poniżej 5 pozycji.
      • Gość: XX4Ever Re: Nie głosuję na bandę czworga! IP: *.globalconnect.pl 02.10.11, 12:39
        Oczywiście, te jedynki to z reguły zawodowe pasożyty, ktorym wciąż mało po minionych kadencjach. Choć staoindyjska przypowieść o Pariasie siedzącym nad Gangesem też jest pewna ilustracja sytuacji politycznej w kraju. Nie znacie? Otóz pewien wrazliwy turysta zaczął ogdaniac muchy i gzy, ktore oblazły ciało i twarz sędziwego Hindusa. Jakiez było zdziwienie miłościwego Samarytanina-turysty, kiedy tamtem zaprotestował, mówiąc: "Zostaw, te stare gzy, one już się nażarły, pilnują tylko swoich miejsc. Kiedy je odpędzisz, przylecą nowe, bardziej drapieżne, bardziej wygłodzone i będzie tylko gorzej..."
        Trudno w przypadku naszych wyborów parlamentarnych określić, co będzie gorsze. Ale z pewnoscią jedno jest wiadome. Przyzwoici porządni, szanowani ludzie, którym bez odrazy podajemy rękę, na pewno nie trafili na żadne listy...
        • adams96 Re: Nie głosuję na bandę czworga! 02.10.11, 12:52
          Trzeba głosowac na realne oraz dobre programy ,ktore moga zmienic nasz kiepsko rzadzony kraj.Trudno głosowac na obietnice PO ze zalatwia nam pieniadze z UNI,ktore pozniej zmarnotrawia w swoim bałaganie.
          • Gość: tylko JKM! Nowa Prawica! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 17:44
            Tylko Nowa Prawica!
            Jako jedyni nie korzystają z dofinansowania podatników na kampanię.

• Gość: Aga Przybylska Re: Nie głosuję na bandę czworga! IP: *.ipartner.com.pl 04.10.11, 07:59
        To może na "9"?
        O ile komuś nie przeszkadza poparcie przez "Gryfa XXI", certyfikat "Kandydat Przyjazny Życiu i Rodzinie" oraz Lista nr 1?
        No i poglądy jak tu:
        www.mamprawowiedziec.pl/k2011-kandydat/6964
        • Gość: XX4Ever Re: Nie głosuję na bandę czworga! IP: *.globalconnect.pl 04.10.11, 09:41
          Weź się nie lansuj, dzidzia. To jest forum. Bannerek sobie kup jak wszyscy.
    • Gość: Off Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 13:14
      adams96 napisał:

> Sadze ze PO w tej kampani otrzyma najgorszy wynik wsrod startujacych w wyborach
      > parti bo negatywnie zasłuzyła sie mieszkancom oraz miastu w ciagu 4 letnich rz
      > adow w Polsce.W czasie ich rzadow Szczecin oraz wojewodztwo było marginalizowan
      > e przez władze PO ktore pochodza z Gdanska.Gwozdziem do trumny rzadow PO w nasz
      > ym regionie było zlikwidowanie przemyslu stoczniowego i gospodarki morskiej.Ter
      > nie ma zadnych szans w tym zakresie.Mozliwosci zmiany w tym zakresie ma jedyni

Jesteś albo bardzo naiwny, albo PiS płaci Ci za pisanie na forum. PO zdobędzie w Szczecinie, jak myślę, ok. 40%, co będzie najwyższym wynikiem spośród wszystkich partii.
      • adams96 Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc 02.10.11, 13:52
        Pragne pogratulowac Panu o nicku Gosc Off takiego optymizmu bo wsrod moich znajowych nie widze chetnych aby głosowac na PO co potwirdzaja nawet dzisiejsze sondaze ogolnopolskie.Pragne Pana zapewnic ze nie jestem z PIS-u i nikt mi nie płaci bo od bardzo dawna mam wyrobione zdanie o Parti Nieobywatelskiej.Jezeli Pana optymistyczne zyczenia by sie sprawdziły to bedzie to najwieksze głupstwo jaki popełnia mieszkancy naszego miasta.
        • Gość: Off Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 14:50
          Od dawna uważam, że Szczecin zamieszkują totalne bęcwały i przygłupy, myślę więc, że zagłosują na PO.
          • Gość: dziki Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.11, 18:13
            W Głosie (znowu szybciej) jest relacja z konwentu miasta platformy pod hasłem spełniamy marzenia - urzędników, dlatego znowu podniesiemy Vat.
            No i relacja jest raczej smutna, pustawo niestety poza rodzinami kandydatów i urzędników
            z wojewódzkiego i innych synekur. Taki przedsionek pogrzebu.
            Bo to już widac ,że jeżeli PO przegra nawet nieznacznie, to sie rozpadnie . Nie ma miejsca na
            Na twardą lewicę, centrum i konserwatystów, to jest burdel za przeproszeniem . Gdzie są ci co byli od zawsze.? Nitras sie pojawił, ale kogo on wspiera.?
            www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111002/WYBORYPARLAMENTARNE01/553355338
          • Gość: PawelA Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.11, 18:22
            Wyhamuj rozlatane paluszki, bo nieładnie tak o różnych ludziach opowiadać. Akurat mam bardzo wielu kumpli z którymi przekonań politycznych nie dzielę, a są niestety praktykującymi w różny sposób (choćby głosowanie na wyborach) peowcami. Za to cenię ich, za to kim są i co razem potrafimy robić, po tym jak już wyjdą z bagna polityki i dobrze się umyją. Więc nie pisz proszę o bęcwałach i przygłupach. Bo jak nazwać w takim razie elektorat głosujący na naszego Jaśnie Oświeconego Menadżera, co prowadzi Szczecin na dno? A to dzięki nim się właśnie PIS, a nie PO w mieście panoszy i widać jak to lepiej jest pod ich rządami.

A co do forumowego analfabety - powiedz drogi kolego (z małej umyślnie), jak to tam jest z tą obiecaną nauką języka ojczystego co? Zacząłeś w końcu? Czy mama tornister zabrała i słowniczka znaleźć biedaku nie potrafisz?
            I nie kłam, bo z twoich postów propaganda pisowska aż bija i oślepia zza monitora, co powoduje u każdego normalnie myślącego człowieka odruch wymiotny.
            • Gość: MY Tylko Palikot IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.11, 19:13
              MY uważamy że tylko Palikot nada nowy sens polityce i posteruje nawę państwową na bezpieczniejsze wody
            • Gość: slamazara ty też tam byłeś? IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.11, 19:23
              Robimy gazoport, zrobiliśmy drogę S3, obwodnicę Troszyna, Stargardu, Ostromic, 150 orlików, oczyszczalnie ścieków, basen olimpijski i Akademię Sztuki w Szczecinie - wyliczali sukcesy.

- Mówimy do was, abyście przez te ostatnie godziny przekonywali wyborców do faktów. Bo prawda w polityce jest najważniejsza - mówił do sympatyków i członków PO Arłukowicz.

No to się Arłukowicz z resztą PO napracował.......reszta narodu oczywiście siedziała z założonymi rękami i się patrzyła jak Arłukowicz i reszta PO buduje basen, orliki AS i gazoport.
              ROTFL
        • Gość: swinski rynsztok Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 23:43
          ciekawe prognozy..a skąd takie przypuszczenia? sondaze są rozne.. w sumie to wielka niewiadoma..
          • Gość: as w Szczecinie wynik PO uratuje arłkowicz IP: 80.50.142.* 03.10.11, 07:10
            bo sympatyczny i ułozony i znany waściwie bez wad.Ma jedną wadę jest nabytkiem PO na potrzeby kampanii , nie jest blisko dworu tuska i nie bedzie.przeciętny wyborca nie kuma że dla regionu jest ważne jak dany lider partii patrzy na region i czy wokół siebie ma polityków z regionu .Za PO Szczecin stal się prowincją . Stolicą regionu stał się Koszalin bo stamtąd wywodzi się kierownicto PO w zachodniopomorskim.PO jest najgorszą opcją dla Szczecina.
      • Gość: Aga Przybylska Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.ipartner.com.pl 04.10.11, 08:02
        Czyżby jakieś przecieki z Państwowej Komisji Wyborczej?!
        Tym bardziej pilnie potrzeba mężów zaufania - wciąż trwa nabór!
    • ma-lus-ka Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc 03.10.11, 12:32
      Ale o so si chozi...??:)

Kiepska propaganda. Słaba, tania, nijaka i bez klasy- jak partia którą promujesz niestety.
    • Gość: as buzek kończy swoje przewodnictwo w grudniu 2011 IP: 80.50.142.* 03.10.11, 14:09
      czyli ten spot o załatwianiu z buzkiem pieniedzy z UE przez PO to ściema jak inwestor katarski
    • Gość: XX4Ever Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.globalconnect.pl 03.10.11, 15:22
      A tym czasem zamieszki juz się zaczynają... To bardzo wygodne zakonczenie kadencji. Kto wie, czy nie wszystkich kadencji unijnych?
      Wielkie duuuuup!
      I znowu trzeba bedzie zapieprzać po cukier i ryż...
    • zbysio45 Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc 03.10.11, 21:37
      Mam nadzieje ze mieszkancy Szczecina nie beda głosowac na PO oraz Pana Tuska bo nasze miasto zostało zdegradowne w czasie rzadow tej formacji politycznej.Jak sie okazalo to rowniez nie jest to Platforma Obywatelska bo obywatele w ciagu 4 lat nie mieli nic do gadania bo wladza wszystko wie lepiej od nas.
      • Gość: Aga Przybylska Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.ipartner.com.pl 04.10.11, 08:05
        I ta głucha cisza stoczni...
    • Gość: as jak mógł Kaczor tak mgr lisa znokałtować IP: 80.50.142.* 04.10.11, 07:01
      teraz hania musi lisa POcieszać ciekawe czy jej się to uda.
    • Gość: Aga Przybylska Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.ipartner.com.pl 04.10.11, 07:42
      Oby! Warto jednak pamiętać, że nie będzie łatwo odkręcać to, co się pogorszyło. Mimo to trzeba próbować, również po to, by zablokować dalsze niekorzystne zmiany oraz żeby zmienić optykę widzenia:
      Państwo ma w pierwszej kolejności uwzględnić dobro Narodu, obywateli, polskich rodzin, kondycje polskiego przemysłu, rodzimego biznesu, polskich rolników.
      Polski nie stać na to, by obce banki czy sklepy wielkopowierzchniowe miały większe ulgi i przywileje niż rodzime przedsiębiorstwa. By nieopodatkowane w wystarczającym stopniu dywidendy wypływały do innych krajów.
      Nie jest obojętne czy pójdziemy do wyborów. I bardzo robi różnice, na kogo oddamy głos. No i pilnie potrzeba mężów zaufania. By cyniczne hasło: "Nie ważne kto jak głosuje, ważne kto LICZY głosy" nie doczekało realizacji na wielką skalę...
      Więcej rozważań: apolska.blogspot.com
      • Gość: XX4Ever Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.globalconnect.pl 04.10.11, 09:46
        Skończ ten darmowy autolans! Ile razy mam powtarzać, ze banner sie kupuje! Skąd wiesz, czy na tym forum nie ma wiecej kandydatów z mocniejszych ugrupowań o bardziej znanych nazwiskach i nikt sie nie wygłupia. Powtarzam po raz ostatni: to jest forum. Teraz zgłaszam po prostu nadużycie. Jesteś za głupia, żeby być taka cwana: krypto product placement sie znalazł...
        • Gość: Aga Przybylska Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.ipartner.com.pl 04.10.11, 16:02
          A może tak uchylić przyłbicy? I nie straszyć, bo i po co...
          Nękać z ukrycia? Mam nadzieję, że to blef i że "mocniejsze nazwiska z mocniejszych partii" nie walczą tak z kobietą...
          Kto wie, może właśnie zamiast ciętych anonimów - przydałby się na forum jakiś konkret programowy, choćby z zakresu polityki społecznej?
          Dyskurs zrobi się ciekawszy...
      • Gość: XX4Ever Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.globalconnect.pl 04.10.11, 10:33
        I jeszcze jedno: chcesz, Dzidzia, lans darmowy na drapane? Krypto autokampania na tym forum? Można ci załatwić super lans na wszystkich forach polskich i nie tylko z ostrzeżeniem: Nie glosujcie na te panią, juz teraz kombinuje nieuczciwie, wiec dlaczego ma trafić do SEJMU? Sejm to ciało ustawodawcze. Sa w nim posłowie lepsi, gorsi i nijacy. Ale taki przebiegły "szczur kanalizacyjny" nie znajdzie poparcia. Masz swoj lans.
        Policzteraz tylko, ile czasu zajmie czynność ctrl-X-ctrl-V.
        I noe pogrywaj, Dzidzia, bo nie masz tu do czynienia z przygłupami. Nie mierz tego forum swoja naiwną i sprytną miarką, dzidzia.
        Weź na wstrymanie, zanim do końca ośmieszysz i siebie i swoje ugrupowanie. Jeszcze bedziesz miała od przewodniczacego zasłużone lanie. Pomysl, dzidzia, zanim znowu wykonasz autolans tutaj zamiast jak ludzie kupic banner.
        Chcesz popularności, to ją sobie kup!
        • adams96 Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc 04.10.11, 16:18
          Jakis kiepski propagandzista PO poucza wszystkich ze bardzo dobrze rzadził wraz z kiepskim premierem Tuskiem.Moze pisac te swoje bzdety ale przecietny mieszkaniec SZczecina juz dokladnie poznał to towarzystwo z Parti Nieobywatelskiej i teraz w wyborach udzieli WAM zasłuzonej odprawy.
    • Gość: dziki Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.11, 17:01
      Dzisiaj powiesili na budynku listę chętnych do Senatu
      I niestety te nazwiska nie powalają, mizeria taka sama jak kondycja regionu.
      Trudno znaleźć tam kogoś mocnego z charakterem, z moralnym kręgosłupem.
      Większość kandydatów to jak ludzie z łapanki. jedni walczą o imminitet, drudzy o pensję.
      Będę zmuszony postawić krzyżyk zasłaniając oczy.
      • Gość: pół Dziki I oto SLD ma MÓJ głos IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.11, 17:25
        Tak trzymać i dołączyć do Jędrzeja.

SUper !!
        www.youtube.com/watch?v=fajPd0rlvDQ
        • Gość: dziki MÓJ głos IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.11, 17:42
          Do senatu nie ma na kogo, ale do sejmu już się trochę znajdzie
          Odwagi nie bójcie się.
          www.blogpress.pl/node/9966
          • Gość: dziki Re: MÓJ głos IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.11, 19:57
            Oglądałem przed chwilą forum wyborcze w naszej TV, byli przedstawiciele wszystkich partii startujących w wyborach. I było bardzo ładnie , przyjemnie , dusery sobie wszyscy prawili , bo wszyscy się znają jak łyse konie . Wszyscy też za szczecin i region oddali by życie z miłości.
            Choć miałem pewien niedosyt, bo myślałem ,że jeżeli chodzi o partię wiodącą i decydującą w naszym regionie, to Platforma wystawi poważnego przedstawiciela, a nie pisarkę listów Madzie Kochan.
            Sprawy dotyczą o gospodarce naszego regionu, a w zasadzie jej upadku, to platforma mogła wystawić, co najmniej Obryckiego, który dzieli funduszami. Rozumiem ,że Arłukowicz z wiadomych względów nie wystąpił, ale nie Kochan .
            I teraz widzimy jak brakuje do takich debat najlepszego specjalisty w dziedzinie struktur własnościowych i gospodarczych Michała Marcinkiewicza .
            I tak niechcący najlepszy okazał sie Dariusz Wieczorek, kto oglądał musi to potwierdzić.
            Darek daj odpocząć Grzesiowi
    • Gość: gość Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 08:57
      adams96 napisał:

Na PO na pewno nie zagłosuję, ale to pyerdolenie powyżej to mi przypomina jakiegoś pis-dzieca mocno poyebanego...
      Po pierwsze region nasz OLEWAŁY wszystkie rządzące partie.. Przypomnę jak PiS w atmosferze skandalu zabrał 500 mln złotych z kapitału ZCH police na ratowanie... stoczni w Gdyni.. że Police nie padły to cud. Ale tez od tamtego czasu ciągle mają kłopoty i ledwo ledwo się wyrabijają...
      Przemysł stoczniowy i gospodarkę morską tak naprawdę wykańczało skutecznie sld za Cimoszewicza i póxniej Millera.. ale broń bożę żeby AWS coś tu zrobił... wręcz przeciwnie, raczej pogłębił sytuację, przypomnę tylko że Piechota, Komołowski i reszta bandy partyjenej ze Szczecina NIC nie zrobiła dla miasta i regionu... Brudziński ijego szczecinscy koledzy w Sejmie głosowali PRZECIWKO przyznaniu 20 a później 10 mln złotych na remont dworca głónego w Szczecinie.
      SLD, PO i PiS wszystekie te partie sr.ały na Szczecin i zachodniopomorskie, PSL nie bo za chude i nie ma czym już sr.ać... oni tutaj tylko synekurki obstawiali, radio, tv etc.

WSZYSTKIE PARTIE ZACHOWAŁY SIĘ JAK BANDZIORY W STOSUNKU DO SZCZECINA...
      • Gość: PawelA Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 09:36
        >WSZYSTKIE PARTIE ZACHOWAŁY SIĘ JAK BANDZIORY W STOSUNKU DO SZCZECINA...

Brawo. W końcu ktoś kto powiedział coś prawdziwego. Uchylam kapelusza i z całym sercem się podpisuję pod powyższym stwierdzeniem.
        • Gość: gość Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 10:21
          Gość portalu: PawelA napisał(a):

> >WSZYSTKIE PARTIE ZACHOWAŁY SIĘ JAK BANDZIORY W STOSUNKU DO SZCZECINA...
          >
          > Brawo. W końcu ktoś kto powiedział coś prawdziwego. Uchylam kapelusza i z całym
          > sercem się podpisuję pod powyższym stwierdzeniem.

Ale nie daje mi to żadnej satysfakcji :( jestem bardzo przybity tym co zrobiono ze Szczecinem.. wolałbym by nigdy nie było takiej sytuacji w historii tego miasta by trzeba mówić tak SMUTNĄ prawdę.. ale niestety, tak uważam.. i chętnie bym splunął w twarz tych wszystkich 'politykuf' na siłę od pługa odciągniętych, karierowiczuf, podłych padalcuf, bo nie są to normalni ludzie.. to skończone bydło, które zachowuje się jak padalce, nie umniejszając nic temu zwierzakowi.. to są ludzkie padalce.
          • Gość: dziki Rozszyfrowałem gościa i pawełka IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 10:47
            Żeby niczego nie było. oczywiście PO Mumii Wolności, radze się tak nie napinać,
            bo hemoroidy puszczą.
            www.pinger.pl/szukaj/po_tagu?t=kononowicz
            www.pinger.pl/szukaj/po_tagu?t=kononowicz
            Ta wścieklizna nie jest chyba po dzisiejszym sondażu i prawyborach w kurierze szczecińskim? Ach ten Kurier?
            • Gość: PawelA Re: Rozszyfrowałem gościa i pawełka IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 11:16
              Nie wiem jak u Kolegi/żanki, ale u mnie nie.
              A z ciekawości zerknąłem na Kurier i napiszę, że jestem załamany.
              Załamany głupotą - bo nie wiem jak inaczej nazwać ten stan -biorących udział w tym sondażu. I mam nadzieję, że jak każdy sondaż okaże się fałszywy.
              • Gość: gość sonda w kurierze IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 12:51
                Mnie nie dziwi.. w końcu ludzie pójdą do wyboró i będę oddawali głosy na partie polityczne. A na kogo mają głosować? Można oczywisice nie pójść i to też jest jakaś być może forma kontestacji politycznej.

Ale nie zmienia to faktu odpowiedzialności polityków za sytuację w kraju, w regionach i miastach.. Przemysł stoczniowy sam się nie zamknął.. port też się sam nie zamknął. Przemysł sam z siebie nie upada, szczególnie że nie było żadnej rewolucji technologicznej, która by zmieniła struktury produkcji przemysłowej i wyłączyła te dość tradycyjne. Statki dalej się buduje, transport wozi towary w sposób całkowicie tradycyjny (teleportacji towarów nikt jeszze nie wymyślił)...

Warszawa dla Szczecina to był Piłat i jednocześnie egzekutor, i nikt nie miał jaj wśród szczecinskich polityków by się postawić i pomyśleć o mieszkańcach Szczecina i regionu.. wszyscy z lewa i z prawa zachowali się jak qrwy i szmaty... dla włąsnych stołkow siedzieli cicho...
                • Gość: Też janusz Re: sonda w kurierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.14, 10:16
                  Kiedyś zagłosowałem nawet na Krowina, ale od kiedy dowiedziałem się jakie ma poglądy względem kobiet [Tekst linka, to moja sympatia do niego mocno zelżała. Ale co kto lubi.
                  • Gość: Vlad.H. Re: sonda w kurierze IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 21.05.14, 20:36
                    jestes osoba dwuplciowa i do tego z IQ ponizej przecietnej czy po prostu sie zbijasz?
    • Gość: cap koscielny ja nie przypuszczam ,tylko głosuję na lewicę! IP: *.static.espol.com.pl 22.05.14, 13:58
      Nie znoszę klęczników koscielnych wysłuchujacych poleceń od katabasów przy konfesjonale albo w zakrystii!
      Oddam głos na prof. Liberadzkiego.W jakiejś części przyłożył się do powstania S3 i wjazdu do Szczecina Trasą Zamkową.
      Nie brużdzi lokalnym władzom (obojętne z którejkolwiek opcji) i nie warcholi w Brukseli ani w samolotach ani w PL. Zna języki i wie co mówi.
      Tyle w tym temacie!
    • Gość: ajpitoajpi12 Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.14, 21:44
      Pomóż PO i PiS- głosuj na SLD.
      • teodor_jeske_choinski_1 Oddaj głos na Szczecin! 23.05.14, 21:49
        Głosuj na Jana z Kolna!
        • Gość: konrad Re: Oddaj głos na Szczecin! IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.14, 22:37
          Za upadkiem socjalizmu w Polsce powinni głosować ludzie młodzi bo on na ich oczach bankrutuje,
          Nie dość że każe się młodym spłacać długi to i opłacać emerytury tym co te długi uczynili.

Sorry-
          • piotr33k2 Re: Oddaj głos na Szczecin! 23.05.14, 23:52
            no to ładnie wnuków urzadzisz gdyby nie daj boże ci mitomani i wariaci z nowej prawicy doszli kiedyś do władzy , he he. to jest program rodem z 19 wieku , pytam sie ktoś np. teraz zarabia 1600 zł na reke sam sie ubezpieczy czy to na ubezp. zdrowotne czy na emeryture ? nawet jak zarobi dwa tys to tez sie sam nie ubezpieczy bo wszystko wyda na zycie albo przepije z rozpaczy .korwi mikke to utopista i demagog gorszy od lenina czy marksa tylko w druga strone. rzeczywistosć nigdy nie była nie jest i nie bedzie tylko czarno biała ,jest jeszcze pomiedzy nimi masa odcieni i życie żeby było w miare bezpieczne trzeba do tego dostosować , tak jak powiedział palikot, z fascynacji korwinem mikke wyrasta sie jak z pieluch i tylko dzieciak lub bezrozumny palant moze chciec jego rzadów.
            • Gość: uks Re: Oddaj głos na Szczecin! IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.14, 02:14
              Co ty bredzisz, ty śmierdzący POmiocie bandytów z UB ??
              Co !?
              • piotr33k2 Re: Oddaj głos na Szczecin! 26.05.14, 16:51
                Gość portalu: uks napisał(a):

> Co ty bredzisz, ty śmierdzący POmiocie bandytów z UB ??
                > Co !?
                i co pisowski przygłupie ? , he he.
            • Gość: AntyPelikan Re: Oddaj głos na Szczecin! IP: 5.174.89.* 24.05.14, 10:15
              piotr33k2 napisał:

> no to ładnie wnuków urzadzisz gdyby nie daj boże ci mitomani i wariaci z nowej
              > prawicy doszli kiedyś do władzy , he he. to jest program rodem z 19 wieku , pyt
              > am sie ktoś np. teraz zarabia 1600 zł na reke sam sie ubezpieczy czy to na ubez
              > p. zdrowotne czy na emeryture ?
              Wnuki już są załatwione przez poprzednie, wszystkie ekipy ze szczególnymi zasługami Tuska. Długi będą spłacane dziesiątki lat a ZUS pieniądze z OFE przetrwoni na kolejnych ustawionych przetargach i na kolejnych budowach siedzib.
            • Gość: vh Re: Oddaj głos na Szczecin! IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 24.05.14, 13:19
              problemem sa te zarobki bo panstwo zwyczajnie okrada ludzi poprzez skomplikowany system podatkowy ktory kiwac moga jedynie najbogatsi... zreszta ja rozumiem racej tego ktory chce glosowac na JKM - tu chodzi o to zeby wam szmaciaki zepsuc krew, pewnie nic sie nie zmieni ale przynajmnij dostaniecie czerwona kartke i nastepym razem nie bedziecie pouczucac a bedziecie prosic... chcecie orzymac glos od wyborcy to ladnie poproscie
              • Gość: UKS Re: Oddaj głos na Szczecin! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.14, 17:28
                Gość portalu: vh napisał(a):

> problemem sa te zarobki bo panstwo zwyczajnie okrada ludzi poprzez skomplikowan
                > y system podatkowy ktory kiwac moga jedynie najbogatsi... zreszta ja rozumiem r
                > acej tego ktory chce glosowac na JKM - tu chodzi o to zeby wam szmaciaki zepsuc
                > krew, pewnie nic sie nie zmieni ale przynajmnij dostaniecie czerwona kartke i
                > nastepym razem nie bedziecie pouczucac a bedziecie prosic... chcecie orzymac gl
                > os od wyborcy to ladnie poproscie
                Mówmy o konkretach.
                Polska to państwo , które pobiera poidatek dochodowy od emerytury np. 1000 zł miesięczne.
                Proszę wymień gdzie w Europie (UE) jest tak jak w Poslce. Polski rząd to grabieżcy !
                • Gość: franek cisza przedwyborcza!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.14, 00:11
                  nawet zwolennicy tak lichych partyjek jak w/w powinni respektować
                  • Gość: Vlad.H. Re: cisza przedwyborcza!!!! IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 26.05.14, 00:01
                    ja musze respektowac brak informacji co waza wazne umysly podczas nieformalnych i utajanianych spotkan takich jak Bildberger Group, ja musze akceptowac fakt ze panstwo polskie nielegalnie podsluchuje miliony Polakow lamiac podstawowe prawa czlowieka niebezpiecznik.pl/post/polski-rzad-pomagal-nsa-a-nsa-podsluchiwalo-miliony-polakow-ujawniono-nowe-dokumenty-snowdena/ w dupie mam wiec twoja cisze przedwyborcza
    • Gość: gość przypuszczenia adamsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.14, 22:49
      no i co??? w doope sobie możesz wsadzić te swoje przypuszczenia i jakieś polityczne mrzonki...

adams napisał:
      Sadze ze PO w tej kampani otrzyma najgorszy wynik wsrod startujacych w wyborach parti bo negatywnie zasłuzyła sie mieszkancom oraz miastu w ciagu 4 letnich rzadow w Polsce.

se możesz sądzić.. znowu poyeby wygrały.. skąd ty bierzesz te swoje sondy??? jeśli to twoje wymysły to masz problem z mózgiem, myśleniem albo w ogóle z rzeczywistością... po-yeby rządziły i być może w Polsce dalej będą rządzić po kolejnych wyborach... jak wygrają to co ty chopie zrobisz?? chyba tylko siusiu...
    • Gość: franek Re: moje przypuszczenia na kogo będa głosować szc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.14, 23:03
      żle facet sadziłeś
      • Gość: cap kościelny Głosu nie straciłem na bezdurnych... IP: *.static.espol.com.pl 26.05.14, 09:52
        Głosowałem na prof.Liberadzkiego.
        Myślę,że pomoże w zorganizowaniu kapitału na S3 do Świnoujścia i dokończenie odcinka :Legnica-Lubawka.
        Jeśli wesprze budowę S6 do Koszalina jak to obiecywała pani Bieńkowska - vicepremier z PO , też się nie pogniewam.
        Jesli będzie wspierał projekt tunelu pod Świną - jak to obiecywali bliżniacy jednojajeczni, to tylko mu przyklasnę.
        Jestem zadowolony , bo głosu nie oddałem ani na warchoła, ani na moczymordę z krzyżykiem na szyi ,ani też na trzecią płeć....
        • Gość: gość Re: Głosu nie straciłem na bezdurnych... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.14, 21:23
          liberadzki, ma w czymś pomóc??? chyba sobie samemu... to jakaś kpina... zwykły spadochroniarz z mazowsza jak rosati...nie ma na co liczyć.. z drugim komuchem wygrali miejsca do pe w ciecinie.. ale nic dla tej wiochy i regionu nie zrobią.. to są ludzie którzy mają wszystkich w doopie.
          a na pewno ciecin.. facet z sochaczewa ma takie pojęcie o ciecinie jak francuskie qrwy o chinskiej gospodarce.. jak ktoś nie zna mentalności wasiafki to może sobie takie idiotyzmy wypisywać o tych coo..tasach z warsiafki...

• piotr33k2 Re: Głosu nie straciłem na bezdurnych... 26.05.14, 22:18
            czy zawsze trzeba tłumaczyc neptykom co ciagle bez sensu warcholą na tym forum ze to nie sa wybory samorzadowe ani nawet krajowe parlamentarne tylko do parlamentu europejskiego gdzie wybrani kandydaci musza za[isac sie do jakiejs miedzynarodowej parlamentarnej frakcji i tam beda działąc na rzecz calej uni tworzyc komisje, wybierać szefów tych komisji, tworzyć i dzielic budzet itd itp. kto z jakiego regionu startuje nie ma merytorycznego znaczenia ani dla parlamentu europejskiego ani dla dla tego regionu ,po prostu taka jest u nas ordynacja wyborcza , regionalna a nie krajowa !. ludzie ogarnijcie troche temat a nie pie.....e bez ładu i skladu jak potłuczeni.
            • Gość: gość Re: Głosu nie straciłem na bezdurnych... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.14, 22:30
              akurat ja ogarniam.. te palanty w pe i tak nie mają wiele do powiedzenia, co najwyżej czy marchewka to owoc czy warzywo... i tak decyzje, te prawdziwe zapadają pomiędzy rządami państw członkowskich i w tych decyzjach mają główny udział ci najsilniejsi, niemcy, francja, anglia itp. reszta to plankton, który musi słuchać a ci niby posłowie to mniej niż plankton...

i oczywiscie nikt nie robi nic dla regionu z ktorego startuje bo nie ma nic do powiedzenia.. ale jak czytam jakieś pierrdoły że taki to a taki jest super i co tam zrobi dla nas, to mam zwykłego wqrwa, bo to kłamstwa i ściemnianie, dokładnie również z powodu o którym piszesz...
              • piotr33k2 Re: Głosu nie straciłem na bezdurnych... 26.05.14, 22:52
                ale że konkretnie i formalnie nie moze działac w tym parlamencie na rzecz jakiegos miasta nie znaczy że nie moze działać w róznych trzecich formach na rzecz konkretnego kraju czy regionu . i takich ludzi powinnismy wybierać, światłych otwartych wykształconych a nie idiotów co i tak beda w jakiejs skrajnej frakcji która nic nie moze i tylko pajacuje ,oni ida tam tylko dla poklasku i po niezła kase ,nic nie zrobia ani dla uni europy ani dla kraju z ktorego pochodzą , a zrobic cos chocby dla ogólnego pozytku uni to tez zrobic cos dla dobra kraju bo im silniejsza unia tym silniejsza i bogatsza Polska .wiec jak juz musimy wybierac to wybierajmy napewno nie pajaców typu korwin mikke czy palantów typu beata kempa i adamek , he he.
                • Gość: gość Re: Głosu nie straciłem na bezdurnych... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.14, 11:02
                  hmmm nie jestem do końca taki pewny tego.. czasami ci światli zajmują się pierdołami.. a poza tym tam się liczą bardzo różnej prowiniencji lobbyści, co to przylatują z żarówkami etc... a te prawdziwie ważne decyzje podejmują rządy pomiędzy sobę, PE i KE to droga zabawka.. koszt naszych przedstawicieli to rocznie koszt 50-100 mln złotych... a to że tam są pajace, to tylko pokazuje charakter tych instytucji unijnych.. to właśnie jest taka arena i tyle ona znaczy. czyli nic za bardzo duże pieniądze...

• Gość: cap kościelny Re: Głosu nie straciłem na bezdurnych... IP: 94.229.219.* 27.05.14, 19:16
                    Ja wybrałem profesora ,Polaka znającego języki obce, mającego autorytet wPL,docenionego w parlamencie europejskim,godnie reprezentującego Polskę i nasz region.
                    Jeśli Wy oddaliście głosy na takich jak p.p. Adamek,Kurski,Ziobro,Kempa czy Korwin Mimike czy inni dewianci,piraci drogowi,klęczniki kościelnme i zwykłe moczymordy wykrzykujące na lotnisku do celników "heil hitler!" to gratuluję!
                    Ja jestem z siebie zadowolony.Głosu nie straciłem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka