Gość: H56 IP: *.comnet.krakow.pl 04.11.04, 20:09 teraz się dopiero zacznie piekło. Izrael w pełnej gotowości bojowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Arafat gaśnie IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 04.11.04, 21:09 okolo trzech godzin temu w californi podano ze on juz umarl. teraz zaprzeczaja. ciekawe gdzie jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Arafat gaśnie IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 04.11.04, 21:18 nie ta religia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Arafat gaśnie IP: *.dsl.scrm01.pacbell.net 04.11.04, 21:45 tak czy inaczej, jest to poczatek konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Arafat gaśnie IP: *.ksiazat.v.pl 04.11.04, 22:09 Od paru lat trwa walka o schede po nim. Ojojoj. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Arafat gaśnie 04.11.04, 22:23 tak naprawdę to on juz dawno nie panował nad sytuacją i był tytlko marionetką ekstremistów islamskich potrzebną do manipulowania szerokimi masami zwykłych niezorientowanych palestynczyków, zresztą ze szkodą dla nich samych, dla narodu i ewentualnej mozliwości powstania w pełni niepodległego i samodzielnego państwa palestynskiego.ja napewno nie bedę po nim płakał jako polityku i przywódcy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Arafat gaśnie 05.11.04, 08:46 niestety chyba zacznie się prawdziwa wojna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Arafat gaśnie IP: *.comnet.krakow.pl 05.11.04, 08:54 on chyba popadł w chorobe psychiczną,zauważyliście jak on się ostatnio zachowywał ? chciał faceta całować po rękach, ta nasunieta czapa na oczy przy drzwiach śmigłowca i te pożegnanie z całuskami. Pamiętacie Janowskiego w Sejmie jak podskakiwał, teraz jest ponoć w Tworkach. Jaja bedą po oficjalnym ogłoszeniu śmierci /prawdopodobnie Arafat już nie żyje/, trwają tajne pertraktacje w sprawie miejsca jego pochówku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Arafat gaśnie IP: *.comnet.krakow.pl 05.11.04, 09:36 Nie uwierzę w to aby Żydzi byli na tyle głupi aby tego terrorystę pochować w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Arafat gaśnie 05.11.04, 10:19 ja też. ale wiesz jak to jest: onz, pe itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Arafat gaśnie IP: *.comnet.krakow.pl 05.11.04, 10:39 miejsce pochówku Arafata stanie się miejscem pielgrzymek terrorystów islamskich z czego wszyscy zdają sobie sprawę. Czym dalej od Izraela tym lepiej. Najlepiej gdyby go spalili a prochy rozsypali nad pustynią. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Arafat gaśnie 05.11.04, 10:48 powiedz to tym wszystkim świątojeb...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Arafat gaśnie IP: *.comnet.krakow.pl 05.11.04, 11:21 wiesz Asiu ? ale coś mi się zdaje ,że na tym forum jest tylko czterech fanatyków religijnych w tym dwóch skonfliktowanych a pozostałych dwóch to młode szczyle z łysymi głowami.Pozostali potrafią odróżnić dobro od zła, nawet jeżeli dotyczy to ich kapłanów. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Arafat gaśnie 05.11.04, 11:23 Gość portalu: H56 napisał(a): wiesz Asiu ? ale coś mi się zdaje ,że na tym forum jest tylko czterech fanatykó w religijnych w tym dwóch skonfliktowanych a pozostałych dwóch to młode szczyle z łysymi głowami.Pozostali potrafią odróżnić dobro od zła, nawet jeżeli dotyczy > to ich kapłanów. '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' a ja do ktorej kategorii naleze?... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Arafat gaśnie 05.11.04, 11:31 Ty jestes wrazliwa lwica lewicy, a ja swirnietym lowelasem ze szwecji(niektorzy uwielbiaja to podkreslac, to dodaje takiego negatywnego odczucia..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Arafat gaśnie IP: *.comnet.krakow.pl 05.11.04, 11:45 Wy jesteśta pogany, nie mieścicie się w żadnych kategoriach prawdziwego społeczeństwa.ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Arafat gaśnie 05.11.04, 12:12 dziękuję ci bardzo. nareszcie jekiś komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Asia 05.11.04, 12:13 Wyslij swoje zdjatko w stroju Ewy to obsypie cie komplementami... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Asia 05.11.04, 12:38 Nie lubie kubizmu! Jeszcze ci cycek na glowie umieszcze i miast byc goraco bedzie smiesznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Asia IP: *.comnet.krakow.pl 05.11.04, 12:38 nie wysyłaj! bo sobie powiększy fotkę, porobi dziurki i ... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Asia 05.11.04, 12:39 zadnych dziurek nie bede robic.. Nie bawie sie w voodoo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old.sailor Re: doga Asiu i ty .. Swarozycu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:43 zawsze tematy damsko-meskie wywoluja usmiech na mojej kaprawej mordzie ale czy musicie flirtowac akurat w watku o umierajacym Arafacie? czy chcesz zasugerowac drogi Swarozycu , ze Asia na golaska wyglada jak umierajacy Arafat pod kroplowka? sugeruje zmiane watku do dalszych pogawedek erotycznych o.s. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: doga Asiu i ty .. Swarozycu 05.11.04, 14:57 Gość portalu: old.sailor napisał(a): sugeruje zmiane watku do dalszych pogawedek erotycznych > o.s. ''''''''''''''''''''''''' to "o.s." to znaczy - ostatnie (o)strzezenie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old.sailor Re: doga Asiu i ty .. Swarozycu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:59 o.s. - ordinary sailor tlumacz sobie jak chcesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny.terrorysta Re: Arafat gaśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:16 Arafat juz dawno nie mial realnego wplywu na swoich rodakow teraz schede po nim przejmie ktorys z przywodcow Hamasu i trzeba bedzie z nim rozmawiac , chociaz zarowno amerykanie jak i izraelczycy traktuja Hamas jako terrorystow do ktorych mozna strzelac bez ostrzezenia bedzie ciekawie ! wbrew pozorom , wcale nie musi dojsc do eskalacji konfliktu bardziej prawdopodobne , ze stanie sie jak w Irlandii z Sheen Fein jesli zaczna rozmawiac jak z Adamsem , moga miec wyniki - przynajmniej bedzie to osoba ktora cos moze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Arafat gaśnie IP: *.comnet.krakow.pl 05.11.04, 14:02 jednak musisz przyznać ,że mentalność arabów jest inna ,niż europejczyków. Nawet jak się trafi światła i pozytywna postać ,to zaraz go ekstremiści sprzatną Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: hamas nie terroryści? 05.11.04, 14:14 masz wysylac, ale nie jako mozaike... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny.terrorysta Re: Arafat gaśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:16 swiatla i pozytywna postac? - nic takiego nie sugerowalem w ocenie izra/amery nie ma takiej w hamasie! porblemem jest zmiana optyki, caly czas patrzymy na ten konflikt z punktu widzenia amerykanow czyt. izraela nawet nie probujemy zrozumiec palestynczykow rowne 50 lat temu brytyjczycy obiecali im niepodleglosc (Biala Ksiega) zamiast tego zafundowali im panstwo Izrael nastapilo plynne przejscie spod okupacji brytyjskiej pod okupacje zydowska tez bym byl wk...wiony na ich miejscu ! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Arafat gaśnie 05.11.04, 14:38 nie było płynnego przejścia. najpierw były dwa państwa a potem wojna sześciodniowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny.terrorysta Re: Arafat gaśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:46 pewnie masz racje, historia palestyny nie jest moja najmocniejsza strona :) chodzi mi tylko o wizerunek palestynczyka w naszej swiadomosci obwieszony granatami , z peemem w rekach i nozem w zebach "wysadz mnie pod ambasada" itd nie probujemy ich zrozumiec , a bez tego nie bedzie szansy na zaden pokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Arafat gaśnie IP: *.comnet.krakow.pl 05.11.04, 20:39 Arafat oficjalnie będzie żył do niedzieli.W poniedziałek ogłosza jego zejście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Arafat nie żyje IP: *.comnet.krakow.pl 09.11.04, 15:15 papież arabów umarł naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Arafat nie żyje IP: *.ksiazat.v.pl 09.11.04, 15:39 heniu zdecyduj sie, ileż to razy można uśmiercać jednego człowieka! a zresztą, tyla lat w gazie. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Arafat nie żyje IP: *.comnet.krakow.pl 09.11.04, 15:42 tak podaje ONET Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Arafat nie żyje IP: *.ksiazat.v.pl 09.11.04, 15:45 interia i tvn mówi że żyje. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Arafat nie żyje IP: *.comnet.krakow.pl 09.11.04, 18:09 szlag wie o co tu chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Arafat nie żyje 10.11.04, 09:10 jak zrozumieć ich skoro poprzez dzieci zabija się dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Arafat nie żyje IP: *.comnet.krakow.pl 10.11.04, 20:54 też prawda. Pierwszy raz coś takiego się dzieje aby tak manipulować informacjami o czyjejś śmierci. Musi jeszcze poczekać z tą śmiercią bo mu zaczynają mauzoleum budować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krust Re: Arafat nie żyje IP: *.espol.com.pl 10.11.04, 21:35 Red. Kraśko ( ten rodem z Koszalina ) powiedział, że na pogrzeb mają przyjechać wszyscy czołowi terroryści z Bin Ladenem, Zarkawim, Basajewem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Arafat nie żyje IP: *.ksiazat.v.pl 10.11.04, 22:11 ale czy wytrzyma? czy ma tyle samozaparcia? cirpliwości, anielskiej wręcz? mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Arafat nie żyje IP: *.ksiazat.v.pl 11.11.04, 07:41 no i nie wytrzymał. o 3,30 wyzionoł ducha. ciekawe czy 'pierwszy' pojedzie na pogrzeb. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Arafat nie żyje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.11.04, 07:56 szlag wie o co tu chodzi jak nie wiadomo o co chodzi, to o pieniadze jakbys nie wiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Marian, byłeś szybszy IP: *.comnet.krakow.pl 11.11.04, 09:37 ha,ha,coś mi sie obiło o uszy, że dzień śmierci Arafata jest nie przypadkowy. Chodzi o jakąś rocznicę religijną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: śpisz za długo a może elektrykę wyłączyli? IP: *.ksiazat.v.pl 11.11.04, 10:18 religjną rocznię? nie wydaje mi się. raczej o kasę jak pisze mimi. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: wstaję wcześnie Marianku,ha,ha IP: *.comnet.krakow.pl 12.11.04, 08:49 nie dość, że kombinowali z ogłoszeniem jego śmierci ,to teraz będą go chowAć kilka razy. Najgorsze jest to, że w klimacie afrykańskim ciało się bardzo szybko rozkłada, a może w Kairze go zabalsamują jest tam chyba coś takiego,co nazywają szpitalem dla umarłych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: to nie takie proste! IP: *.ksiazat.v.pl 12.11.04, 09:27 z kombinacją decyzji ogłoszenia jego śmierci wiążą się jednak różne problmy. jednym z nich jest walka gołoty, którą to 'pierwszy' musi koniecznie obejżeć na żywo. dlatego wysłał pastusiaka. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: a papież wyśle Suchocką IP: *.comnet.krakow.pl 12.11.04, 09:52 ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś