brilliant.brunette 12.12.05, 19:46 No tak, juz to widze, jak kobieta w ciazy albo kierowca przyznaje sie, ze nie stroni od kielicha, szczerze patrzac ankieterowi w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gigiart Re: Zbadają, ile piją szczecinianie 13.12.05, 00:02 ciekawe czy zadadzą pytanie: Czy dajesz swemu dziecku wódke??? ehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Zbadają, ile piją szczecinianie 13.12.05, 00:04 od andreasa zaczną ile hektolitrów whisky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas dobrze, ze uprzedzili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 01:19 dobrze, ze uprzedzili nie wpuszcze do... firmy!! Bo ja w firmie to mam potezny barek!!! Z 30 butelek... wszystkiego! Nawet spirytus ratyfikowany! Giny, rumy, wina... no i whisky! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: dobrze, ze uprzedzili 13.12.05, 01:19 a ten rum 80% też? do herbatki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: dobrze, ze uprzedzili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 01:33 nie tego nie mam...wypiłem i rozdałem! Miałem taki z Austrii... tam były 60., 80. i nie pamiętam czy 90. tak 90. tez były! Mam biały bacardi Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: dobrze, ze uprzedzili 13.12.05, 01:36 dobrze zaopatrzony jesteś na czarną godzinę, mnie ktoś kiedys poczęstował herbatką z rumem 80% i nogi się pode mną ugięły kiedy chciałam wstać, no,ale Morfeusz mnie mocno obejmuje i tylko 5 godzin z nim będę spała, miłych snów,andreasi dobrego 13. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas dlaczego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 01:52 dlaczego uważasz, że na czarna gpodzinę...? Jedyne co nie mogłem wstac po piciu, to na studiach pilismy... nie wiem czy dobrze pamietam... butelka wódki, dwie wina taniego czerwonego i coca cola... wymieszać i poczekać... pijesz i wporzo, a jak chcesz wstać... Odpowiedz Link Zgłoś
great_cornholio Re: dobrze, ze uprzedzili 13.12.05, 01:36 a czy Kolega probowal czeski Absynt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: dobrze, ze uprzedzili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 01:49 nie, nie piłem... ale słyszałem o tym absencie! A byłem niedawno w Pradze... i jak nas wieźli, to obowiązkowo postój przy monopolowym sklepiku - dla zaopatrzenia! Mogłem nabyc!!! Ale z tym monopolowym, to był szok dla mnie... nie planowałem! Odpowiedz Link Zgłoś
great_cornholio Re: dobrze, ze uprzedzili 13.12.05, 01:54 polecam, dwa shoty i czlowiek na pare minut zapomina jak sie nazywa, fajny smak - troche jakby anyzowy... z dziwnych substancji to moge polecic jeszcze chinska nalewke na salamandrach, znajomi przywiezli z Wysp Kanaryjskich... wyglada potwornie z tymi zatopionymi jaszczurami, natomiast smakuje wysmienicie... taka chinska zmijowka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: dobrze, ze uprzedzili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 01:59 a ciekawe czy takie wynalazki mozna kupic gdzies w Polsce.... ja to wolę takie słodsze, łagodniejsze... albo z colą albo jakieś wściekłe psy (wóda z tabasco i sok malinowy) czy też cytryna i solą, albo pomarańcza i cynamon (cukier zastepuje)! Odpowiedz Link Zgłoś
great_cornholio Re: dobrze, ze uprzedzili 13.12.05, 02:27 mhhhmmmmm.... wscieklasy!!! super!! do tego piwko na przeplukanie gardla, tylko watroba na drugi dzien daje sie we znaki... niedawno na moje urodziny, znajoma w barze postawila mi niepozornego shota , ktory nazywal sie "liquid cocaine" - z opilkami zlota na dnie, reszta receptury to jej tajemnica - maly ale wariat - nie czuc bylo mocy ale efekty "oszalamiajace" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: dobrze, ze uprzedzili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 02:31 ktos mi mówił o jakis niebieskich - tez podobno bomba! Ale nie pamietam w którym barze i jak sie nazywały! A ten "kokainowy" to gdzies w barze czy własnej roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
great_cornholio Re: dobrze, ze uprzedzili 13.12.05, 02:35 w barze, ale receptury barman zdradzic nie chcial... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: dobrze, ze uprzedzili 13.12.05, 09:02 Jakiś czas temu Fugazi poczęstował mnie jakimś brazylijskim wynalazkiem. Bombastyczne było:) Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: dobrze, ze uprzedzili 13.12.05, 12:33 Brazylijskie? Piłem coś kiedyś, co się nazywało Pitu. Dodawało się do tego brązowy cukier i limonki. Niebo w gębie! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: dobrze, ze uprzedzili 13.12.05, 15:20 Limonki były i cukier może też, ale czy to było Pitu, to nie wiem... Fugazi na pewno nie dałby mi czegoś, co się nazywa Pitu, za bardzo by mu się z podatkami kojarzyło:)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: dobrze, ze uprzedzili 13.12.05, 18:18 To nazwa handlowa pewno było to "Pitu". Tak w ogóle to chyba była caipirinha (jeśli zrobiłem błąd w pisowni, przepraszam, nie znam portugalskiego). Jak zwał, tak zwał - ważne, że było pyszne i zwalało z nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktomvre Re: dobrze, ze uprzedzili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 12:27 Na Białorusi, w celu zapobieżenia alkoholizmowi zabroniono spożywania w miejscu pracy. I tak już leśniczy nie napije się w lesie a rolnik na polu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ROL JAA ..ROBIŁEM W ANKIETACH TO WIEM .. JAK WALIĆ !P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 12:08 Wpisujesz tak: Wpływ AlkochoLu na Przemoc w rodzinie ? - Pozytywny Ilość Butelek po piwie w kuchni ? a)100 b)300 c)więcej - abc .. Flaszka przy łóżku ? - Tak. Flaszka w Książkach ? - Tak. Flaszka rano, w południe i gdy wieczorne wstają zorze ? - tak tak tak itak Dalej .. i wspisujesz Dane sąsiada znienawidzonego Psa i donosiciela .. ja Tam chleje od ruskiego dzwonu Ale walne 6 bronów abo 4 Reńskie MszaLne, na Czczo ! Tortilla Flat - Ai Pilon :P to nie z kieliszka No powiedz Miszkaaa !P ii klinkajta Narody .. Było Wleczone !P Bo Pić to trzea Umić .. Raz To na Fordońskiej zbłądziłem .. (trasa taka główna przelotowa ..) ja wiem Czy jest sie Czym Szczyścić ? że Szlachcic znowu Rozpija Polskiego Chłopa ? :/ by tak z benzyny i z gorzały zdjeli 50% akcyzy by sie odrazu i problem Emerytur z Zus'u załatwił .. :D heheh i RP 4 Szwajcarią :] Ale Przekonaj DebiLi .. ministrantów :/ Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: great cornholio 13.12.05, 01:39 nie łaź za mną po wszystkich wątkach, i nie wazelinuj andreasowi,nic ci to nie pomoże marna trzecia zmiano, nie jestes tu ani lubiany ani mile widziany Odpowiedz Link Zgłoś
great_cornholio Re: great cornholio 13.12.05, 01:41 cicho.... tylko cisza nas uratuje... i nie tobie typiaro to oceniac... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 andreas z trzecią zmianą 13.12.05, 13:50 vel cornholio i inne nicki nieźle popił wirtualnie i dostąpił zaszczytu bycia kolegą przez duże k (vide wpis cornholio vel trzecia zmiana) Gratuluje andreas sojuszu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: andreas z trzecią zmianą IP: 212.14.58.* 13.12.05, 14:00 beatrix13 napisała: Gratuluje andreas sojuszu! czyzby nowy sojusz sie tworzył SACTZ? coś na wzór SLD reaktywacja II wszak chleją tak samo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: andreas z trzecią zmianą IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.05, 14:38 ja sie z nikim nie koleguje, nikt mnie nie lubi... dlatego tyle pije.... nie mam przyjaciół... więc każdy przyjazny mi nick jest mi przyjazny! Zreszta wszystkie nicki sa przyjazne! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: andreas z trzecią zmianą 13.12.05, 14:40 ja już też Cię nie lubię,bo mężczyzna zareagowałby jakby w towarzystwie (wirtualnym nawet) cham obrażał kobietę,a nie z owym chamem popijał słodko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: andreas z trzecią zmianą IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.05, 14:58 a Ty z Ja_aśka na mnie plotkujesz!!! Ja szukam wrogów na Ja_asie, bo szykuje na nia atak... juz koty rozjezdżam i strzelam do nich... czas na Ja_asie! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: andreas z trzecią zmianą 13.12.05, 15:32 To już nie straszysz kierowców Fordów Mondeo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: andreas z trzecią zmianą IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.05, 15:41 odpuwsciłem... aczkolwiek ostatnio, ale to nie chcacy, na wysokosci Elitte jechal mondeo i przed niego władował sie chyba passat i on ostro hamował, a gnałem za nim na swiatłach, i ledwo, ledwo ABS mnie zatrzymał przed nim... myslałem, ze przywaliłem, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: andreas z trzecią zmianą 13.12.05, 15:47 Wolniej jeździj. I znowu to nie byłem ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Andreas 13.12.05, 21:25 Gość portalu: andreas napisał(a): a Ty z Ja_aśka na mnie plotkujesz!!! > Ja szukam wrogów na Ja_asie, bo szykuje na nia atak... > juz koty rozjezdżam i strzelam do nich... czas na Ja_asie! ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Andreas, zostaw Jaske w spokoju bo Ci ku.. syfem pozarazam i bedziesz mial.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Andreas IP: 80.48.254.* 13.12.05, 21:59 Najlepszy jest koktajl "Ognie Moskwy" Przepis: 1 część spirytusu rektyfikowanego, 1 - 2 częsci szampana (może być radziecki), mała kostka lodu. Jak wypiłem, byłem zupełnie trzeźwy. Jak wstałem zza stolika, to okazało się, że tych drzwi na ktore patrzyłem, to wcale nie ma, a są z tyłu. Do dziś nie wiem, dlaczego oczy miałem na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Andreas 13.12.05, 22:02 swantevit napisał: ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Andreas, zostaw Jaske w spokoju bo Ci ku.. syfem pozarazam i bedziesz mial.. > :-) > ------------------------------Co za wredna cenzura! Ma byc K.ur.w.y! > Odpowiedz Link Zgłoś
great_cornholio Re: andreas z trzecią zmianą 13.12.05, 19:39 nikt nie pisal, ze slodko... wole wytrawnie. Do tego bardzo bym prosil nie zachowywac sie jak 13 - latka, bo to chyba wiek w tylnej czesci nicku. Kolegow i przyjaciol wole realnych i nie musze ich szukac na necie. Rozumiem, ze z twoia uroda i rozgarnieciem nie jestes w stanie tego pojac, ale postaraj sie... to nie boli... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: andreas z trzecią zmianą 13.12.05, 19:40 gdzie ty się takiego chamstwa nauczyłeś? pewnie z domu rodzinnego Odpowiedz Link Zgłoś
great_cornholio Re: andreas z trzecią zmianą 13.12.05, 19:49 beatrix13 napisała: > gdzie ty się takiego chamstwa nauczyłeś? > pewnie z domu rodzinnego nie, z intenetu... P.S. jak juz chcesz do mnie pisac to prosze zwroc uwage na poprawna gramatyke bo czasem ciezko mi zrozumiec "co autor mial na mysli" Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: andreas z trzecią zmianą 13.12.05, 19:55 przestań za mną łazić po wszystkich wątkach; przyczepiłeś się i tak od 2 m-cy; przyprawiasz mnie o mdłości; a twoje chamskie ataki obracają się przeciwko tobie,wszystkim już tu obrzydłeś; poza smrodem nic nie wnosisz na to forum; kariera polityczna ci nie wyszła; założ swój moher i swojego Rydzyka słuchaj; nie jesteś tu przez ogół mile widziany,ile razy mają ci wszyscy powtarzać? Odpowiedz Link Zgłoś
great_cornholio Re: andreas z trzecią zmianą 13.12.05, 21:12 a co cie opetalo z tymi wszystkimi??? jakie "przestan chodzic za mna po watkach"??? opamietaj sie dziewczyno i zrob czasem uzytek z tego co masz w glowie... lepsza rada: nie rozmawiaj ze nma i nie pisz o mnie... proste? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: andreas z trzecią zmianą 13.12.05, 21:21 >ludzie ci plują w twarz,a ty myślisz,że to deszcz; >od pierwszego twojego postu pod moim adresem,a było to już 2 m-ce temu i pod wieloma nickami tchórzu pisywałeś,m.in. trzecia zmiana,byłeś wobec chamski,wulgarny i agresywny (źle cie w domu wychowano i teraz są skutki w postaci gbura); >kilku osobom z tego forum zarzuciłeś braki intelektualne;sam reprezentując wyjątkowo niskie IQ ,CO PO TWOICH POSTACH WIDAĆ; >i to ty nie pisz do mnie,bo z takim chamidłem i miernotą polemizować więcej nie będę; Odpowiedz Link Zgłoś
great_cornholio Re: andreas z trzecią zmianą 13.12.05, 21:23 wlasnie o to mi chodzilo, dziekuje za zrozumienie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: andreas z trzecią zmianą 13.12.05, 15:29 A tyle razy namawiałem ciebie na picie w duecie, trio, tertio itp... skuś sie z raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glupek Re: Zbadają, ile piją szczecinianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 09:18 czytajac Wasze komentarze zrozumial e/am , kto i dokad prowadzi nasze panstwo.Pogratulowac sobie mozemy swietnego zarzadzania i perspektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi1010 Jak nie wiadomo o co chodzi-to zawsze chodzi okase IP: *.asta-net.com.pl 13.12.05, 11:33 Wladza szykuje nowy skok na kase - trzeba po prostu uzasadnic niezbednosc podniesienia akcyzy na alkohol, wiec szybciutko robimy badania, ktore pokaza "zgubny wplyw alkoholu na: a/rodzine, b/bezpieczenstwo drogowe, c/...wpisujcie co chcecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ROL JAAA ..ROBIŁEM W ANKIETACH TO WIEM .. JAK WALIĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 12:07 Wpisujesz tak: Wpływ AlkochoLu na Przemoc w rodzinie ? - Pozytywny Ilość Butelek po piwie w kuchni ? a)100 b)300 c)więcej - abc .. Flaszka przy łóżku ? - Tak. Flaszka w Książkach ? - Tak. Flaszka rano, w południe i gdy wieczorne wstają zorze ? - tak tak tak itak Dalej .. i wspisujesz Dane sąsiada znienawidzonego Psa i donosiciela .. ja Tam chleje od ruskiego dzwonu Ale walne 6 bronów abo 4 Reńskie MszaLne, na Czczo ! Tortilla Flat - Ai Pilon :P to nie z kieliszka No powiedz Miszkaaa !P ii klinkajta Narody .. Było Wleczone !P Bo Pić to trzea Umić .. Raz To na Fordońskiej zbłądziłem .. (trasa taka główna przelotowa ..) ja wiem Czy jest sie Czym Szczyścić ? że Szlachcic znowu Rozpija Polskiego Chłopa ? :/ by tak z benzyny i z gorzały zdjeli 50% akcyzy by sie odrazu i problem Emerytur z Zus'u załatwił .. :D heheh i RP 4 Szwajcarią :] Ale Przekonaj DebiLi .. ministrantów :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: Jak nie wiadomo o co chodzi-to zawsze chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 10:28 No to znowu bedziemy zamiast w sklepach robic zakupy na mecie albo kupowac przemycana ze wschodu. Czy wzrost wływów po obniżeniu akcyzy dla nikogo w rządzie nie jest zauważalny? Prohibicji! Prohibicji! :) Odpowiedz Link Zgłoś