katkiel 27.01.06, 18:39 Dziewczyny, czy znacie może hurtownię w Szczecinie, w której można taniej kupić pieluchy? Zużywa się ich całe mnóstwo a nie są najtańsze:-( Pozdrawiam, Kasia od Maksia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izaazi Re: Hurtownia pieluch 27.01.06, 23:42 W zdrojach jest fajny sklepik producenta ktory zaopatruje szpital zdroje w pieluszki. To są pieluszki ekologiczne bardzo dobre. Sama kupilam ich troszke na początek - a moja kolezanka uzywa ich cały czas i jest zadowolona. To jest blisko przystanku przy rondzie. Jak sie jedzie do Podiuch na przeciwko Lidla Pozdrawiam Iza i Maleństwo 40 tc i 2 dni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
amularska Re: Hurtownia pieluch 28.01.06, 12:09 na Turzynie (hurt) jest budka z pieluchami zaraz przy wjeździe dla samochodów od strony akademika. Tam sprzedają pieluchy firmy DUCK. Są bardzo tanie na rzepy przewiewne. Używałam ich są rewelacyjne. Niczym nie różnią się od pampersów czy innych firmówek Odpowiedz Link Zgłoś
mazuba Re: a ile wychodzi za pieluchę? 28.01.06, 12:13 bede wdzieczna za info. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
arabela27 Re: a ile wychodzi za pieluchę? 28.01.06, 12:54 hej- mieszkam w zdrojach i znam doskonale ten sklep- tak jak na turzynie są to pieluchy firmy DUK i kosztują 0,45 zł za 1 szt. Nie wiem jak na Turzynie ale w Zdrojach w tym sklepie są jeszcze pieluchy z tzw. drugiego gatunku są jeszcze tańsze (ale większe rozmiary) są pakowane w dużych paczkach często zdarza się że w tej paczce cześć jest dobra bez wad a niektóre mają np. 1 rzep itd. Odpowiedz Link Zgłoś
monika9990 Re: Hurtownia pieluch 28.01.06, 23:31 Ja kupuję na Turzynie pieluchy firmy DUK (w żółtym opakowaniu). Mała paczka pieluch rozmiaru 11 - 25 kg mieści 18 szt za niecałe 10 zł. Dokładnej ceny nie pamiętam. Są bawełniane, cienke i przewiewne. Nazywane są drugiego gatunku, bo nie są prasowane. Nie zdarzyło mi się aby nie miały jednego rzepa. Za to zdarzyło mi się trafić na felerną pieluszkę w tzw firmówkach. W planach mam jeszcze wypróbowanie szarej, ekologicznej pieluchy firmy Moltex (czy jakoś tam). Paczka 7 zł. Jest forum o pieluchach. Odpowiedz Link Zgłoś
amularska Re: Hurtownia pieluch 29.01.06, 17:04 odradzam Molteż są do niczego bardzo brzydko pachną. Duck są o wiele lepsze ale wolę te zółte a nie białe (opakowanie) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
monika9990 Re: Hurtownia pieluch 28.01.06, 23:38 Link do forum Pieluchy jednorazowe. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28399 Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Re: Hurtownia pieluch 30.01.06, 08:40 ja polecam pieluchy firmy Cien ( są w Lidlu) duza paczka 50 szt. kosztuje 29,90 zł, na pieluchy DUCK akurat moja Hania miala uczulenie. Może te z Lidla nie są bardzo tanie ale bardzo fajne bawelniane obrazkami bardzo fajnymi rzepami i maja taki pasek ktory barw sie jak jest pielucha zasikana. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
monika9990 Re: Hurtownia pieluch 30.01.06, 09:05 Muszę wypróbować pieluchy Cien. Te 50 szt. to jakiego rozmiaru? Mąż kupił na próbę niemieckie pieluchy vibelle. W Polsce nie widziałam. Za rozmiar junior po przeliczeniu jakieś 60 - 66 gr za sztukę. W/g mnie są ok. Bawełaniane, cienkie, kolorowe, elastyczne gumki, sporo chłoną. Zakładam je na noc, bo DUK mi puszcza w nocy. Ps. Ja mam na paczce wyraźny napis DUK z kurczakiem w U. Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 do monika 9990 30.01.06, 10:00 Te 50 szt. pieluch Cien to rozmiar chyba maxi od 7-18 kg ( w czerwonym opakowani z dzieckiem na zdjęciu). Moja Hania wazy 12 kg i są ok. A te niemieckie to z jakiego sklepu, bo od czasu do czasu jezdze do niemiec wiec moglabym wy[robowac. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
monika9990 Re: do monika 9990 30.01.06, 10:35 Berlin sklep Aldi. Koszt niecałe 10 Euro za 54 szt Junior 11-35 kg. Policzyłam jeszcze raz i o zgrozo wyszło mi 70 gr za szt. Pieluchy fajne, w/g mnie warto wypróbować. Teraz euro spadło. Tylko moje dzieciaki nie mają skłonności do alergii i ja we wszytko, co popadnie je ładuję.:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś