Gość: Wąchacz IP: *.teleton.pl 09.11.06, 23:40 Jestem kibicem Pogoni, lubie i szanuje Radka Majdana, ale ten artykulik jest taniutką kampanią wyborczą Majdana ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Radosław Majdan: - Byłem grzeczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:05 Szacunek dla pana Radosława! Ja też nie wiem, jak do kogoś starszego można tak powiedzieć. Faktycznie: jest to kwestia wychowania. Można tylko ubolewać nad "zchamieniem" obyczajów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesz-czanka Re: Radosław Majdan: - Byłem grzeczny IP: *.szczecin.mm.pl 12.11.06, 19:22 Jakoś nie potrafię sie dopatrzeć chwytów reklamowych w tej krótkiej rozmowie. Musiałaby być rzeczywiście wybitnie tania.. ta reklama. Pana Radosława znam ze studiów. Rzadko tam bywał. Nie mniej jednak Pan Radosław pewnie przejdzie do Rady Miasta i będzie też rzadko bywał. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiibic 33 Radosław Majdan: - Byłem grzeczny IP: *.chello.pl 13.11.06, 09:58 Radka znam ze szkoły i z klubu , ale to co zosatło napisane to zupełne pierdoły , nie przychodziłęm niewyspany - ha ha ha , a po imprezce i na małym haju po paleniu trawki itd. , to jakis zart , w szkole bywał rzdako na studiach tez - choc niewątpie miał wiecej rozumu niz Kamil Grosicki i aż tak trudny nie był w podejściu do szkoły itd. - ale robienie z siebie "ministranta" to zart i te wszystkei panienki dookoła ...........;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoola Re: Radosław Majdan: - Byłem grzeczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 14:50 Radka znam i szanuję.Bez względu na to, w jaki sposób spedza czas wolny*co nie jest niczyja sprawą) - ze swoich sportowych obowiązków wywiązuje się na 5+ :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś