Gość: WP IP: *.univ.szczecin.pl 05.01.07, 13:28 oczywiscie przypadkowo...gdzies w sklepie, knajpie, gdziekolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bony f Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie IP: *.chello.pl 05.01.07, 13:44 W 91 lub 92r. spotkałem na ulicy Parkowej przy stoliku w picerni Imola Zbigniewa Brzezińskiego polityka z USA, siedział z bardzo ładną kobietą, nie pozałem go od razu, dopiero w gazecie przeczytałem ,że był w na ziemi Szczecińskiej bo jakieś siły polityczne i kościelne wręczały mu nagrodę czy medal. Szkoda ,że nie miałem aparatu to byłaby dobra reklama dla picerni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie IP: *.chello.pl 05.01.07, 17:55 we wrzesniu w galaxy spotkalam wojtka olejniczaka z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
hanka41 Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie 05.01.07, 13:45 WP - na forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie 05.01.07, 13:47 Gerhard Schroeder. P.S. Kto to jest WP? Odpowiedz Link Zgłoś
hanka41 Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie 05.01.07, 13:54 Autor tego watku. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Schroeder Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:34 Absztyfikanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja spotykałem chłopaków z układu....przypadkowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:00 wszyscy o nich słyszeli przeciez .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ja spotykałem chłopaków z układu....przypadko IP: *.univ.szczecin.pl 05.01.07, 14:36 wszyscy o nich słyszeli o co chodzi ?? i jaki WP na forum ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: ja spotykałem chłopaków z układu....przypadko 05.01.07, 15:20 2 godniy minęło od założenia tego wątki i nikt nie wpadł na pomysł, że być może był to nasz rodak, który potem zawojował cały świat. Chrześcijański. Wiem, wiem, tu sami zbulwersowani Wielgusem, każdy odgrazą się, że przestanie chodzić do kościoła. Jedno słowo "olewam" - cisnie mi się na usta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruner Re: ja spotykałem chłopaków z układu....przypadko IP: *.chello.pl 06.01.07, 11:24 zapier..laj do kociściółka- wikary z pytą czeka Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie 05.01.07, 16:08 w okolicach Szczecina, bardzo przypadkowo, był to Valery Giscard d'Estaing oraz sekretarz jego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bika6 Kwaiciareczka IP: *.globalconnect.pl 05.01.07, 16:20 Może nie zupełnie zgodnie z tematem odpowiem ale "najszynniejszą" osobą w Szczecinie ktora pomyka po klubach, pubach itp. jest rudowłosa, przemiła kwiaciarka, która sprzedaje róze. Ona jest wszędzie i zawsze!!!! Jak ona to robi Odpowiedz Link Zgłoś
gajossss Re: Kwaiciareczka 05.01.07, 16:23 Ja widziałem Krzysztofa Bąka - szczecińskiego reportera Radia Zet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Kwaiciareczka IP: *.orange.pl 05.01.07, 17:40 rudowłosa jest od niedawna, od dawien dawna była jak pamiecia siegam - blondwłosa! Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Jędrzej Wijas 05.01.07, 17:01 i tak przejmująco mi patrzy w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Ojciec Święty J.P.II 05.01.07, 17:49 Tą osobę spotkałem 11 czerwca 1987 na J.Błoniach. W Szczecinie spotkałem również najpiękniejszą i najmilszą. To obecna moja żona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie IP: *.backiel.com.pl 05.01.07, 17:46 w czerwcu czy lipcu waszego kochanego Mariana Jurczyka - na 100%. pytałem się o drogę, dopiero po czasie skojarzylem kto to. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie 05.01.07, 17:53 Wszyscy ja znaja.. To oczywiscie Beatrix13... Piekna dziewczyna, niestety gadula wieksza ode mnie.. Nic nie moglem powiedziec na spotkaniu.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bika6 Kwiaciareczka IP: *.globalconnect.pl 05.01.07, 18:39 Kwiaciareczke rudą- no juz teraz nie ruda tylko kasztanową- znam od 8 lat jako kwiaciarke wiec od dosć dawna jest "aktywna". A gaduła to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucija bzdety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 19:24 od kiedy beatrix12 vel absztyfikant jest piękną kobietą????!!!!! to,że facet ma biodra szersze od ramion, nie znaczy, że jest kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucija absztyfikant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 19:27 www.madzia_i_sebastian.republika.pl/foty/swiadkowie/r7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie 05.01.07, 18:07 W restauracji Chief - aktor Wojciech Wysocki, siedzial przy sasiednim stoliku z przystojna brunetka popijajac wino. Pod telewizyjnym wiezowcem - Lepper, wysiadal z samochodu i przygotowywal sie do jakiegos wystapienia przed kamerami. Przy roznych okazjach politycy lokalni z wyzszych szczebli - ale czy to faktycznie takie slawy? Ostatnio przy okazji przedwigilijnych zakupow - Wieczorek , na ryneczku przy Mickiewicza. Czekal przy samochodzie, ogolnie byl blady i zle wygladal. Odpowiedz Link Zgłoś
jahve Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie 05.01.07, 18:17 dobrych pare lat zuryk wynosiłem z chłopakami Kukiza całkiem zalanego z Garfielda podczas Juwenaliów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelner Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:22 Zbigniewa Zalewskiego , wieczorem w "Panoramie" z jakimiś facetami od biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 na pewno wszyscy kierowcy go znaja 05.01.07, 18:30 taki jeden pan rudy z drogówki... Jak go spotykam to... znany jest chyba wszystkim kierowcą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołaj Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 19:27 25 lat temu w Berlinie na ulicy spotkałem Telly Savalasa - Kojaka. Chłop ok 2 m wzrostu, w rozlazłych amerykańskich sandałach i z błyszczącą łysiną. ............jaaaa.... długo byłem pod wrażeniem........... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie 05.01.07, 21:14 Gość portalu: mikołaj napisał(a): > 25 lat temu w Berlinie na ulicy spotkałem Telly Savalasa - Kojaka. Chłop ok 2 m > > wzrostu, w rozlazłych amerykańskich sandałach i z błyszczącą łysiną. > ............jaaaa.... długo byłem pod wrażeniem........... ..................................... Szczecina wątek dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie IP: *.univ.szczecin.pl 05.01.07, 23:10 Brzezinski Gerhard Schroeder Olejniczak kurde no zazdroszczę, nawet ten Kojak - masakra!! JPII to sie nie liczy- bo nie było tu żadnej przypadkowości - zaraanżowane spotkanie także niestety. Czyli jednak można kogoś "znanego spotkać". A spotkał ktoś z was jakiegoś sportowca, znanego czy coś w takim stylu ? A odważyliście się w jakiś sposób zagadać, coś się odezwać - ja osobiście bardzo , bardzo bym chciał, chyba nie miałbym odwagi. POZDRAWIAM GORąCO! p.s u mnie to narazie aktor szczeciński - Tadeusz Chudecki na PKP, Robert Janson w Galaxy - tu były pełne przypadki! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie 05.01.07, 23:11 mam pecha przypadkowo spotykać Dodę i Radzia,ale jacy oni tam znani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie IP: *.chello.pl 05.01.07, 23:14 a ja miałam przyjemność spotkać "face to face" Adama Hanuszkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie 05.01.07, 23:18 Czarek Pazura, preziu Kaczyński, Doda, Olejniczak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pijak Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:23 Robert Kwiatkowski, Krzysztof Matlak i Jacek Piechota wraz ze Zbigniewem Skarulem, w jednym miejscu razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TERE Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie IP: *.eranet.pl 06.01.07, 01:29 ok. 1990 r. Janusz Gajos w sklepie chemicznym na rogu Woj. Polskiego i Jagiellońskiej( w tej chwili jest tam bank Millenium); Jurczyk przed wydziałem fizyki na ul. wielkopolskiej(jakieś 10 lat temu); około rok temu Olszówka w restauracji "Zamkowa" Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie 06.01.07, 06:49 No i jeszcze taki przerosniety krasnal z tendencjami do nadwagi, powtarza czesto "hohoho" - wg niektorych to sw. Mikolaj, a innych - Gwiazdor. Patron komercji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie IP: *.chello.pl 06.01.07, 10:11 Alain Delon w dyskotece "u Wyszaka" w latach 80-tych (był w szczecinie w związku ze swoimi zainteresowaniami karate) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelina Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 11:45 Może to nie żadna tam wielka sława... kiedyś w Rockerze "spotkałam" Krzyśka Zalewskiego i jako że byłam trochę pod wpływem, odważyłam się podejść, przedstawić i zwierzyć, że wysyłałam smsy na niego i że moja Mama też to robiła ;-) A kiedyś w podstawówce jeszcze przyjechała do naszej szkoły Maryla Rodowicz i spotkałam ją niespodziewanie całkiem na korytarzu jeszcze przed koncertem... zaniemówiłam biedne dziecko początkowo i w końcu powiedziałam "dzień dobry" a ona odpowiedziała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie IP: 195.28.182.* 06.01.07, 13:18 A ja często spotykam najsłynniejszego dziennikarza w Szczecinie.Podjeżdża pod knajpę swoim bolidem i po wypiciu piwa (z wkładką?)z piskiem opon odpływa w dal. Spotykam go też często w osiedlowym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie IP: *.univ.szczecin.pl 06.01.07, 14:14 a jak się nazywa najsłynniejszy dziennikarz w Szczecinie ? Jeżeli takowy jest!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Stanisaw Tym IP: 213.155.183.* 06.01.07, 12:40 kilka ladnych lat temu to bylo. w sklepie (chyba) jubilerskim na przeciw sklepu sportowego na Wyzwolenia/Buczka?. byl z dlygowlosa i dlugo naga blondina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogodzianka Re: Stanisaw Tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:22 Robert Moskwa ( dr Rogowski) z " M jak miłość" na Pogodnie- podobno w tamtych okolicach mieszkają jego rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_ochucki Re: Stanisaw Tym 06.01.07, 13:29 W Rockerze spotkalem: - Michał Milowicz - Rozi Rozmus - Mateusz Borek, Roman Kołtoń - Kuba Wojewódzki - Katarzyna Bujakiewicz - Maciej Dowbor -------------------------------------------------------------------------------- "Tylko na tym znasz się biegle Wbijać szpilki głodne wilki Chcące pożreć Ochuckiego Weź odpie.. się od niego A nie będzie boju tego... Odpie.. się od niego, nie będzie boju tego.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Najsłynniejsza osoba spotkana w Szczecinie IP: 217.153.6.* 06.01.07, 13:46 Przebijam wszystkich - gdzieś w 1964 lub 65 roku, pamiętam że krótko Jego tragiczną śmiercią na dworcu we Wrocławiu - Zbyszka Cybulskiego. Przypadkiem w Bramie Królewskiej. Była tam wtedy galeria ciekawych obrazów prawdopodobnie rodzimych twórców. Byłem z bardzo ładną i zgrabną dziewczyną. On zagadał ją ona jego. No i sobie popgadaliśmy. Zaprowadziłem go do 13-Muz i nawet zostaliśmy na małego zaproszeni. Raczej prosił ją. Nie skorzystaliśmy. Nie wiem czy ona nie skorzystała. Chyłę przed Kosmosem - gdzieś w 71 roku. Zaczepił mnie i pytał gdzie się można napić dobrej kawy. Oczywiście Kaprys. Nieźle popiliśmy - wszystko na "krzywy ryj" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas tego Zbyszka to Tobie zazdroszcze bardzo, bardzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:49 Odpowiedz Link Zgłoś