Dodaj do ulubionych

SOSNOWSKI ŻYDEM ???

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 20:00
No bo spójrzcie: inteligentny, sprytny i skutedczny oszuścik, manipulant,
który "po trupach" robi kasę i mu to wychodzi, a w sferze publicznej kreujący
się na moralny autorytet...
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: SOSNOWSKI ŻYDEM ??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 20:03
      Nie może być Żydem, bo gdyby był, to Wyborcza by go zostawiła w spokoju, a
      nawet składała mu hołdy. Skoro go atakuje, to znaczy, że jest wyklętym Żydem
      albo jest skutecznym Polakiem i właśnie dlatego GW go niszczy. Osobiście
      obstaję za drugą opcją, bo Żydzi swoich kryją, a Polaków niszczą, bo wiecie dla
      nich to nasz Naród ma być bandą głupoli i pijaków.
    • psychiatraa Re: SOSNOWSKI ŻYDEM ??? 13.05.03, 20:10
      Adam z Jozue wewnętrzny dialog prowadzi.
      Infekcja napletka ???

:)))
      • Gość: naim Re: Ja jestem Żydem, słucham...ntxt. IP: *.telan.pl 13.05.03, 22:01
        • ciala_jamiste Re: Ja jestem Żydem, słucham...ntxt. 13.05.03, 22:22
          ale wstyd. Co ludzie powiedzom!
          • Gość: naim Re: Ja jestem Żydem, słucham...ntxt. IP: *.telan.pl 13.05.03, 23:24
            Własnie chciałem zobaczyć, co mówią. Ale się rozczarowałem , bo nie mówią nic
            nowego. Zdarta płyta i nudna. Myślą, że jak nieobrzezni to bardziej Polscy?
            Takiego wała!!!
            • ciala_jamiste Re: Ja jestem Żydem, słucham...ntxt. 13.05.03, 23:26
              a ty polak rzezany?
            • Gość: Operator Teleskopu Panowie katolicy. Jezus był żydem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 23:32
              Gość portalu: naim napisał(a):

> Własnie chciałem zobaczyć, co mówią. Ale się rozczarowałem , bo nie mówią
              nic
              > nowego. Zdarta płyta i nudna. Myślą, że jak nieobrzezni to bardziej Polscy?
              > Takiego wała!!!
              Niestety Panie Naim. Wychodzi na to co mówią żydzi. Jesteśmy krajem
              antysemickim.
              Mam nadzieję, że się mylę i to że zaledwie paru oszołomów wypisuje te
              dyrdymały, co nie świadczy tak naprawdę żle o naszym kraju. Ot extrema
              (extrementy) . Mam nadzieję.
              • Gość: naim Re: Panowie katolicy. Jezus był żydem ! IP: *.telan.pl 14.05.03, 01:16
                Tak , jesteśmy najbardziej antysemickim krajem na swiecie. Choć antysemityzm
                jest i we Francji, i w Niemczech i w USA, to u nas ma majbardziej podłą formę
                i kształt.
        • Gość: Ekspans Re: Ja jestem Żydem, słucham...ntxt. IP: 62.233.173.* 13.05.03, 22:24
          Odzywają się KOMUNISTYCZNE ANTYSEMICKIE CHORE SKRZYWIONE UMYSŁY DEMONÓW, Z
          WAMI DO UNII EUROPEJSKIEJ ? WSTYDZĘ SIĘ ZA TAKICH JAK WY !!! Szczecin wygląda
          tak jak wygląda, z takimi ludżmi jak wy.Chore decyzje, chore umysły dlatego ze
          Szczecina uciekają inwestorzy,nikt tu nie przyjdzie, a wydawało się że tu
          mieszka tolerancja.
          • Gość: sf Re: Ja jestem Żydem, słucham...ntxt. IP: 212.14.60.* 13.05.03, 23:06
            Żyd, nie-Żyd. Ważne, że oszust. Przestańcie dzielić ludzi na Żydów, Polaków,
            Murzynów, cyklistów, a zacznijcie odrózniać dobrych i uczciwych od złych i
            podłych
            • Gość: Aska Re: Ja jestem Żydem, słucham...ntxt. IP: 111.111.31.* 14.05.03, 12:58
              Nie realne. Zbytnio niektórych z nas kręci anonimowe bluzganie
              całego "zażydzonego" świata. To świetna argumentacja dla sfrustrowanych swym
              nieudacznictwem i małym peniskiem robaczków:)
              • Gość: naim Re: Ja jestem Żydem, słucham...ntxt. IP: *.telan.pl 14.05.03, 18:11
                Gość portalu: Aska napisał(a):

> Nie realne. Zbytnio niektórych z nas kręci anonimowe bluzganie
                > całego "zażydzonego" świata. To świetna argumentacja dla sfrustrowanych swym
                > nieudacznictwem i małym peniskiem robaczków:)

czy z małym peniskiem czy z dużym - masz rację.
                Wiesz, że w Polsce wszyscy znają osobiście przynajmniej jednego Żyda?
                I nie istotne, że w tym kraju jest nas ok. 2450 Żydów.
                Kolejne kila tysięcy, to tylko "pochodzenie" i to dalekie. Ale Polacy chętniej akceptują i rozumieją tych, którzy w czasie migracji w latach 80-tych swoje
                "niemieckie" pochodzenie uzasadniali bytnością owczarka alzackiego w przydomowej budzie. O tak, to Polak potrafi i ma powody do dumy, że Niemca oszukał.
                • Gość: Aska Re: Ja jestem Żydem, słucham...ntxt. IP: 111.111.31.* 15.05.03, 13:11
                  Najlepsze, że w Szczecinie jest nas około 50 osób z czego tylko może 20 ma
                  pełne pochodzenie a reszta to mieszanki. Ale dla tych maluczkich słowo Żyd to
                  tylko jedyne wyzwiko jakie znają. Ale kit im na te małe p.....:)
                  • Gość: mahun Re: Ja jestem Żydem, słucham...ntxt. IP: 212.14.10.* 23.05.03, 11:12
                    taaaaaaaa,
                    to juz bylo, kompleksy?, zazdrosc? frustracja? nie wiem ale moze zamiast pieprz... wzielibysmy z nich przykald.
                    1.trzymali sie razem
                    2.pomagali swoim
                    3.robili dobre interesy
                    4.zarobione pieniadze inwestowali w siebie, innych i kraj
                    przeciez tego nikt nam nie broni, niech o nas zaczna mowic ze trzymamy caly swiat za morde wtedy bede dumny(bez wzgledu czy to bedzie prawda, czy wyimaginowane pierniczenie zazdrosnych nieudacznikow)
                    • Gość: koh Re: Ja jestem Żydem, słucham...ntxt. IP: 80.51.17.* 23.05.03, 11:20
                      ..99% ludzi których znam lub znałem to katolicy...żaden nie przestrzega 10
                      przykazań...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka