Dodaj do ulubionych

Koncert Rubika

18.06.07, 23:29
Kto nie był - niech bardzo żałuje. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Vlad.H. rownie dobrze moge zalowac ze nie bylem IP: 80.53.41.* 18.06.07, 23:31
      na "koncercie" Shazzy...
      • Gość: EDEK Ja jakos tez nie ubolewam nad tym ze nie bylem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 23:40
        Zycze panu Rubikowi powodzenia, ale nie mam zamiaru sie do niego dokladac.
        • dariusz.matecki Re: Ja jakos tez nie ubolewam nad tym ze nie byle 18.06.07, 23:41
          Ale bardzo wielu szczecinian się dołożyło. Praktycznie cały amfiteatr był
          zapełniony - bisowali 8 razy:) O wiele lepszy ten koncert niż tamten przed
          rokiem, ze starym zespołem.
          • Gość: Vlad.H. Re: Ja jakos tez nie ubolewam nad tym ze nie byle IP: 80.53.41.* 18.06.07, 23:52
            miliony much nie moga sie mylic - rownie dobrze mozna by uzyc tu tego porownania
            - sztuka jest rozna z jednej strony "Suka Off" czy "Rubik" (paradoksalnie bardzo
            podobne w afirmacji konsumpcjonizmu i bedace niejako dwoma stronami tej samej
            monety) - czt to bedzie disco polo czy sacro polo - co za roznica, co za roznica
            czy smaruje sie ktos ekskrementami na performance czy robi polyk w pierdlu...
        • gora_zlota jak wyżej na temat 19.06.07, 10:19
    • anamar Re: Koncert Rubika 19.06.07, 11:10
      za darmo nie chcę!no,ale o gustach się nie dyskutuje....
    • rybka53 Re: Koncert Rubika 19.06.07, 13:46
      Wczoraj w Szczecinie koncert P.Rubika był super, nowi soliści są fantastyczni,
      trzeba przyznać że pan Rubik ma dobre wyczucie w doborze młodych zdolnych ludzi.
      Tyle pozytywnej energii, świetna zabawa po obu stronach, zarówno publiczności
      jak i na scenie, można naładować akumulatory. I niech niektórzy mówią sobie co
      chcą, a ludzie i tak go kochają, czego dowodem była niespotykana frekwencja w
      amfiteatrze ( chyba tylko na niektórych darmowych koncertach )
      BRAWO tak trzymać
    • dariusz.matecki Re: Koncert Rubika 19.06.07, 15:40
      img.photobucket.com/albums/v511/matecki/DSC00225.jpg
      img.photobucket.com/albums/v511/matecki/DSC00224.jpg
    • Gość: adam Re: Koncert Rubika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 07:23
      Psałterz Wrześmiowy powstał przy udziale Ducha Świętego
      jestem przekonany,pozdrawiam wszystich,
      • Gość: selawi Re: Koncert Rubika IP: 83.18.220.* 20.06.07, 09:03
        hihi. Jak powstał przy udziale ducha swiętego to pojawia się pytanie o prawa
        autorskie i czy zainkasował? podzielił sie Rubik ? przynajmniej jakas dola za
        BILETY?
    • Gość: a. Re: Koncert Rubika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 07:32
      oto Psalm dla Ciebie teledyski.onet.pl/10172,1551730,teledyski.html
    • Gość: zosia Re: Koncert Rubika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 19:04
      muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/psalm-kochania,29036
    • Gość: ola Re: Koncert Rubika - taka prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 19:19
      www.plotek.pl/plotek/1,78649,4238602.html
    • praszczur1 Re: Koncert Rubika 20.06.07, 19:24
      dariusz.matecki napisał:

> Kto nie był - niech bardzo żałuje. :)
      ................................................................
      A jakieś pieśni patriotyczne ze śpiewnika ONR były ? Jak były to żałuję.
      • Gość: EDEK Nie lubie muzyki Rubika, moze dlatego, ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:24
        zawsze ilekroc jej slucham to mi staje. Po prostu mam ordynarny wzwod i sie
        slinie. Bleee... nie lubie tego stanu, dlatego unikam Rubika, a poza tym jakos
        mi ta muza nie pasi.
        • Gość: AfrykaDzika Re: Nie lubie muzyki Rubika, moze dlatego, ze IP: *.chello.pl 28.06.07, 22:23
          facetowi staje a on nie lubi tego stanu???
          hmmmm....to najwieksze zboczenie o jakim słyszałam , nawet nie wiem jak to sie
          moze nazywac????
    • Gość: asd Re: Koncert Rubika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 21:45
      ONR moze by cie wyleczyło, szkoda że teraz nie ma
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka