IP: 83.168.96.* 24.08.07, 12:51
Czy ktoś poleca ten GABINET STOMATOLOGICZNY, a może odradza? Proszę
o Wasze doświadczenia i
opinie :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Mje Re: "RA-DENT" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.10.18, 00:06
      Zdecydowanie odradzam!!! Byłem umówiony dziś na 12.30. Pani zadzwoniła do mnie, że pacjent nie przyszedł i czy nie mógłbym być wcześniej. Chciałem być dobry, więc się zgodziłem, przyszedłem na 10.55(i to był błąd, pokazałem, że jestem dobry). Pani miała tylko przykleić ruszającą się koronę, nie zrobiła tego, bo bała się, jej zdjąć(choć się ruszała) i może dobrze. Natomiast nie zrobiła kompletnie nic, nawet nie przejrzała pozostałych zębów. Posiedziałem 5min na fotelu i tyle, żadnej diagnozy, czegokolwiek, zdjęcia, jeszcze przyszedłem na ich zawołanie, wcześniej. Powiedzieli, że mam im zapłacić za wizytę 50zł. Ale ja się pytam za co??? Chciałoby się powiedzieć zdzierstwo i nieróbstwo. Ale jak oni wstydu nie mają, żądać pieniędzy za kompletnie nic???(Może np. w Niemczech leczenie jest kilkukrotnie droższe, ale nie można brać pieniędzy za nic!!!). Odradzam i mam nadzieję, że nikt tak już nie przyjdzie, może nauczą się wtedy uczciwości i honoru, abstrahuąc od tego, że usługa może być droga, trzeba wstydu nie mieć za żądanie pieniędzy za NIC!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka