Gość: zed IP: *.ipspace.xilinx.com 13.12.07, 07:41 Polecam lekture www.gazetawyborcza.pl/1,75480,4743371.html i zapoznanie sie z sylwetka Pani Minister. Wzbudza szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czekając.na.godota Re: Katarzyna Hall - minister edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 07:49 Owszem szacunek jej historia wzbudza. Chociaż lewactwo z powodów politycznych Ci tego nie potwierdzi. Pamiętaj jednak, że zasługi i piekna historia to jedno a skuteczność zarządzania i praca to drugie. Oby jedno z drugim było tym razem. zgodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota post scriptum do zeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 07:50 Masz może gdzieś życiorys Ćwiąkalskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: czy obrońca al Capone mógłby być IP: *.devs.futuro.pl 13.12.07, 09:07 ministrem sprawiedliwości w USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimon wont-pliwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 11:02 autorytet skoro wychwala ją Gazeta Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Anna Fotyga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 11:05 pl.wikipedia.org/wiki/Anna_Fotyga Piękny życiorys. Piękna historia. Mam nadzieję,że wszyscy to docenili-szczególnie teraz, jak Tusk dostał w pysk od Merkel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed po ludzku IP: *.ipspace.xilinx.com 13.12.07, 20:32 chodzilo mi raczej o aspekt ludzki a nie jej cv. w fotydze czynnika ludzkiego za duzo nie ma. ot, kariera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Katarzyna Hall - minister edukacji IP: *.sprzedajemysamochody.pl 13.12.07, 12:42 faktycznie, miałam zastrzeżenia po wypowiedziach dotyczących religii, ale mam nadzieję, że to się jeszcze wyklaruje. Poza tym- pełen szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Katarzyna Hall - minister edukacji 13.12.07, 13:41 wydaje się sensowna i przygotowana merytorycznie.w porównaniu z poprzednim ministrem-mistrzostwo świata! Odpowiedz Link Zgłoś