franekkk 07.11.03, 09:11 www1.gazeta.pl/gorzow/1,35211,1763482.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter70 Re: fantasia - przebudzcie sie poki jest ku temu 07.11.03, 09:41 fantazja ma niestety strasznie pechowa nazwe:) ale jak powstanie tam chociaz kilka wykopow to dzieciaki i tak beda mialy frajde:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: fantasia - przebudzcie sie poki jest ku temu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 10:57 jezeli"przebudzcie się",to może i"strażnica"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: fantasia - przebudzcie sie poki jest ku temu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 12:54 o rany ile mozna ludzi na ten sam numer nabierac i jeszcze twiedzic, ze to nie jest ten sam numer. a w sumie to byli amerykanie czy kosmici z gwiezdnych wojen? PS franekkk po co ci jest karnister zakluczany na klodke?????? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: fantasia - przebudzcie sie poki jest ku temu 07.11.03, 12:56 "Zakluczany" ? To Ty z Poznania jestes ? Gość portalu: lizak napisał(a): > o rany ile mozna ludzi na ten sam numer nabierac i jeszcze twiedzic, ze to nie > jest ten sam numer. > a w sumie to byli amerykanie czy kosmici z gwiezdnych wojen? > > PS > franekkk po co ci jest karnister zakluczany na klodke?????? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: fantasia - przebudzcie sie poki jest ku temu 07.11.03, 13:07 jest mi potrzebny żeby mi nikt bimbera nie jumał skrycie a drugi żebym miał swoją malutką prywatną porcyjkę etyliny i żebym wiedział że ona tam jest i żebym nawet jak mi przyjdzie do głowy sprawdzić czy ta ona tam jest w środku nocy w środku to zeby ona tam w środku w niezmienionej kwocie była poto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: fantasia - przebudzcie sie poki jest ku temu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 13:21 franekkk napisał: żebym wiedział że > ona tam jest i żebym nawet jak mi przyjdzie do głowy sprawdzić czy ta ona tam > jest w środku nocy w środku to zeby ona tam w środku w niezmienionej kwocie była rany! franekkk a probowales o tym porozmawiac z psychologiem? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: fantasia - przebudzcie sie poki jest ku temu 07.11.03, 13:24 Gość portalu: lizak napisał(a): > a probowales o tym porozmawiac z psychologiem? próbowałem ale są kolejki póltoramiesięczne więc wolę się wyleczyć kłódką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: fantasia - przebudzcie sie poki jest ku temu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 13:28 franekkk napisał: > Gość portalu: lizak napisał(a): > > > a probowales o tym porozmawiac z psychologiem? > > > próbowałem > ale są kolejki póltoramiesięczne > więc wolę się wyleczyć kłódką a tak... pod koniec roku to wogole moze byc juz limit z kasy chorych wyczerpany, trudno, musisz przeczekac do stycznia zobacze co sie da w tej sprawie (karnistra z klodka) zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak do absztyfikanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 13:19 absztyfikant napisał: > "Zakluczany" ? To Ty z Poznania jestes ? Drogi absztyfikancie! Nie, nie jestem z Poznania a to byl zart i franekkk wie o co chodzi, a to bylo do niego Przepraszam piszac do ciebie bede sie starala pisac poprawnie gramatycznie i ortograficznie Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do absztyfikanta 07.11.03, 13:21 To ja przepraszam za pytanie nie na temat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: do absztyfikanta 07.11.03, 13:28 absztyfikant napisał: > To ja przepraszam za pytanie nie na temat. Pozdrawiam. jak by to ując w pewnym sensie wszyscy jesteśmy z poznania bo się chwalą że tam się zaczęła polska a nie w jakimśtam zapyziałym gnieźnie z drugiej strony her lizak twierdzi że nikt tu nie jest z poznania bo gdyby było choć kilku to by było ql a nie jest jedni twierdzą że ludzie się wzięli od małpy a amerykanie twierdzą że ludzie się wzięli z europy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do absztyfikanta 07.11.03, 13:31 To ten forumowy Lizak jest samym WU-El-em ?!?!?!?!?!?!?!?!?!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: do absztyfikanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 13:33 chlopcy! spokoj! ja tu jestem i wszystko widze i slysze Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: do absztyfikanta 07.11.03, 13:35 absztyfikant napisał: > To ten forumowy Lizak jest samym WU-El-em ?!?!?!?!?!?!?!?!?!!? o ile zrozumiałem to forumowy lizak nie jest her tylko frojlajn ;) ale wiesz, tylko zdjęcie przyłbicy dałoby pewność;) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do absztyfikanta 07.11.03, 13:37 Ja mysle, ze to markiza Lissaq de Wuel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: do absztyfikanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 13:40 absztyfikant napisał: > Ja mysle, ze to markiza Lissaq de Wuel no nie! musze rozgonic to towarzystwo! SIO, SIO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: do absztyfikanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 13:38 franekkk napisał: > o ile zrozumiałem to forumowy lizak nie jest her tylko frojlajn > ;) > ale wiesz, tylko zdjęcie przyłbicy dałoby pewność;) franekkk!!! zajalbys sie lepiej czyms powaznym np: co sadzisz o strefach platnego parkowania? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: do absztyfikanta 07.11.03, 13:51 Gość portalu: lizak napisał(a): > franekkk!!! zajalbys sie lepiej czyms powaznym > np: co sadzisz o strefach platnego parkowania? jezu musze? jestem taaaki niewyspany Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: do absztyfikanta 07.11.03, 13:57 akurat niekoniecznie przylbice trzeba by zdejmowac Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do absztyfikanta 07.11.03, 13:59 No to moze baseballowki. Trzeba w koncu z "poztempem" isc. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: do absztyfikanta 07.11.03, 14:00 zboczonemu qterowi zapewne nie chodzi o przykrycie głowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: do absztyfikanta 07.11.03, 14:02 chcieliscie zdaje sie plec ustalac? komisyjnie w redakcji? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do absztyfikanta 07.11.03, 14:03 Tez mi problem. Postaram sie poszukac jakiegos rezaka, ktory go obrzeza zgodnie ze sztuka swojego zawodu i wyleczymy go ze skojarzen nie na miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: do absztyfikanta 07.11.03, 14:08 skuter skuterem ale co gdy podczas zdejmowania no e tego np przyłbicy okaże się że mona liza jest w rzeczywistości wąsatym lizakiem??? skuti rozumiem że jesteś pierwszy na ochornika? ps jeśli jesteś moną lizą to sory my tu tylko sobie żarcimy ale jeśli jesteś wojciechem to ciebie nie lubię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: do absztyfikanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 14:24 do frankkka i absztyfikanta litosci, chlopcy! czy ja kiedykolwiek twierdzilam, ze jestem chlopcem (w dodatku wasatym)? do skutera spodniczki nie bede zdejmowac dla zaspokojenia twojej ciekawosci a tak wogole to sie nie moge denerwowac, bo chyba jestem w ciazy, i to powinno stanowic wystarczajacy dowod:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: do absztyfikanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 14:32 absztyfikant napisał: > GRATULACJE PRZYSZLA MAMO !!! gratulacje przyjme, jak to bedzie juz pewne, na razie to mi wczoraj zepsuty pre- test sprzedali i nie wiem, ale mi niedobrze jak na to wszysto patrze, wiec chyba jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do absztyfikanta 07.11.03, 14:33 Mdlosci juz byly ? Niech nam rosna przyszli szczecinianie !!!!! A testy sobie odpusc, idz do lekarza, to Ci powie prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: do absztyfikanta 07.11.03, 14:37 absztyfikant napisał: > A testy sobie odpusc, idz do lekarza, to Ci powie prawde. albo zaczyna się od psychootoczki a potem już tylko wystarczy dopasować rzeczywistość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: do absztyfikanta 07.11.03, 14:38 > > GRATULACJE PRZYSZLA MAMO !!! ja tez zeby nie bylo, ze jestem cham > gratulacje przyjme, jak to bedzie juz pewne, na razie to mi wczoraj zepsuty pre > - > test sprzedali i nie wiem, ale mi niedobrze jak na to wszysto patrze, wiec > chyba jestem:) te testy sa do bani mi pokazal blizniaki i nic:( chcesz kiszonego ogorka? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do absztyfikanta 07.11.03, 14:39 Freudowskie skojarzenie mam. > chcesz kiszonego ogorka? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: do absztyfikanta 07.11.03, 14:32 absztyfikant napisał: > GRATULACJE PRZYSZLA MAMO !!! nie no gratuluję! skuter nic nie mówił chyba że chcesz go nastraszyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: do absztyfikanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 14:40 no dobrze... a wracajac do sedna sprawy czyli PARKU ROZRYWKI (a nie mojej ciazy) to co macie do powiedzenia? franekkk ty sie w koncu wyspij i: 1. bron fontann do upadlego 2. przyloz sie porzadnie do zlikwidowania stefy platnego postoju 3. nie zapomnij, ze jak spadnie snieg to obiecales pomoc odgarniac Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: do absztyfikanta 07.11.03, 14:43 > 3. nie zapomnij, ze jak spadnie snieg to obiecales pomoc odgarniac zadnego odgarniania dziecko ma prawo bawic sie na sniegu! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: do absztyfikanta !!!! 07.11.03, 14:41 niech no kolega wpadnie na dzielnice to sobie pogadamy o starodawnych zwyczajach pogrzebowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: do absztyfikanta !!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 14:43 skuter70 napisał: > niech no kolega wpadnie na dzielnice to sobie pogadamy o starodawnych zwyczajac > h > pogrzebowych > ooo!!! franekkk skuter chyba sie nastraszyl Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: do absztyfikanta !!!! 07.11.03, 14:47 to on do mnie staraszy?? nie qmam jaki śnieg ludzie ja dopiero w połowie liści jestem nie zarzynajcie wołu Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: do absztyfikanta !!!! 07.11.03, 14:56 > > ooo!!! franekkk > skuter chyba sie nastraszyl to bylo do kolegi absztyfikanta kolezanke w blogoslawionym stanie zapraszamy na dzielnice w celach pokojowych herbaciano kawowych tudziez na tort i kiszona kapuste Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do absztyfikanta !!!! 07.11.03, 14:58 Kolega mi grozi ? Jakie starodawne metody? Chcesz mnie spalic stosie ? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: do absztyfikanta !!!! 07.11.03, 15:04 absztyfikant napisał: > Kolega mi grozi ? nieeeeeeeeee > Jakie starodawne metody? Chcesz mnie spalic stosie ? feeeeeee -barbarzynstwo przywiaze sie kolege kulturalnie do krzesla postawi w pokoiku wlaczy telewizora i luuuuuu wszystkie seriale dlugodystansowe odechce sie koledze bolesnych zartow juz po 3245 odcinku a tam akcja dopiero zacznie sie rozkrecac Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do absztyfikanta !!!! 07.11.03, 15:07 To ja prosze o lagodny wymiar kary.... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: do absztyfikanta !!!! 07.11.03, 15:10 w lagodnej wersji puszczamy krecika na zmiane z kotem filemonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: no to milego wekenda - spadam na drzewo n/t IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 15:22 ja tez uciekam ide liscie zgarniac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: fantasia - przebudzcie sie poki jest ku temu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 00:25 Aaaaa... ja wiem co to jest. Ja przedtem dwadzieścia lat w innym teatrze też pracowałam. To tam jeden taki krytyk napisał, że na przedstawieniu jak był, to wyrwał sobie wszystkie włosy z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś