bajodd 16.08.09, 20:54 Chcę się dowiedzieć czy w Szczecinie działa jeszcze sklep DOPALACZE, bo coś czytałem w necie jakąś informację ze stycznia, że ten sklep został zamknięty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: dopalacze IP: *.lab.os3.nl 16.08.09, 21:04 po co ci dopalacze? działkę kupisz u dilera w każdej dyskotece, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
bajodd Re: dopalacze 16.08.09, 21:18 Nie musisz mi tego mówić, po prostu chcę wiedzieć czy jeszcze DOPALACZE działają. No więc działają czy nie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajoddd Re: dopalacze IP: 82.160.33.* 16.08.09, 21:46 Dlaczego gnoje? Przecież uczciwie chcą zarobić trochę pengi, nie nielegalnie, na dyskotekach itp. Gnojami już bardziej są ci, którzy kolekcjonują dopalacze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: dopalacze IP: *.ipspace.xilinx.com 16.08.09, 22:29 ktos cie zmusil do kupowania ich? czy moze jestes niepelnoletni i ci nie sprzedali?:) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: dopalacze 16.08.09, 23:49 w Rzeczpospolitej czytałem, ze dopalacze powstają na bazie ziół i roślin, które działają podobnie, jak niektóre zabronione, ale nie wykazano ich szkodliwości dla organizmu... natomiast są także uzywane w przemyśle spożywczym, co utrudnia ich zabronienie, bo są wykorzystywane! Oznacza to, ze to kwestia dawki tylko! Potem rzuce link do artykułu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: dopalacze IP: *.ipspace.xilinx.com 17.08.09, 07:20 herbata tez w odpowiedniej dawce daje faze. niestety prawo w tej kwestii jest zakladnikiem wymuszonej troski o blizniego. troski nadmiernej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dopalacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 21:22 www.forum-dopalacze.com Próbki mieszanek za free dla najaktywniejszych! Sprawdź nowoczesne forum! Odpowiedz Link Zgłoś