Dodaj do ulubionych

klaustrofobia a samolot

IP: *.lublin.mm.pl 13.02.13, 19:58
Witam,

wiem, że taki temat już był założony natomiast już jest nieaktywny. Podobnie jak większość ludzi wypowiadających się w poprzednim temacie, mam problem z klaustrofobią a dokładniej mówiąc z lękiem ,że w danym momencie nie mogę zrobić czego chcę - w tym przypadku wyjść z samolotu. Nie jeżdze windami, nie wsiadam do auta 3 drzwiowego z tyłu , unikam małych pomieszczeń bez szybkiej drogi wyjścia ale do wakacji spokojnie latałem samolotem. niestety wracając z wakacji , byłem na zwykłym kacu i uaktywniła mi się panika w czasie lotu. Teraz gdy myślę o locie to odczuwa tylko i wyłącznie strach. Czy macie sprawdzone sposoby jak radzić sobie z uczuciem paniki w samolocie? jak wy sobie radziliście z tym problemem?pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: frontem do klienta Re: klaustrofobia a samolot IP: *.hfc.comcastbusiness.net 13.02.13, 21:59

Od 1.04.2013 LOT wprowadzi dla klientow dotknietych klaustrofobia
      specjalne miejsca na skrzydlach z widokiem na horyzont. Pozwoli
      to zlagodzic uciazliwa dolegliwosc. W cenie biletu na skrzydle bedzie
      koktajl i lornetka.

Wybor skrzydla (lewe/prawe) bedzie nalezal do klienta.

Serdecznie zapraszamy do robienia rezerwacji juz dzisiaj.

Pozostajemy z szacunkiem,

LOT Management
      • Gość: marcin Re: klaustrofobia a samolot IP: *.centertel.pl 14.02.13, 09:15
        Czekaj....-śmieszne!
        • Gość: fuzja AA i USAir Re: klaustrofobia a samolot IP: *.124.175.66.available.above.net 14.02.13, 15:55

:). Mam nadzieje, ze nie czujesz sie urazony.
          Masz moja empatie ale pomoc nie moge.

Pozdrawiam serdecznie zyczac powodzenia.
          • Gość: kaśka69 Re: klaustrofobia a samolot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 17:23
            Poproś lekarza niech ci przepisze Afobam. Przed lotem weżmiesz tabletkę i będzie o.k.
    • jakanu Re: klaustrofobia a samolot 17.02.13, 16:54
      Samolot jest na tyle dużym pomieszczeniem, że raczej nie powinieneś mieć lęków klaustrofobicznych. Zgłoś się do lekarza - zapisze Ci jakieś tabletki i będzie dobrze :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka