Gość: Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 13:56 Witam! Niedlugo lece przez Mediolan ale jeszcze nigdy nie bylem na tym lotnisku.Czy ktos zna jakas stronke o tym lotnisku (najlepiej z jakas mapa)? Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p-iotr Re: Mediolan Malpensa 07.04.05, 14:21 www.sea-aeroportimilano.it/ Moim skromnym zdaniem nie jest to jakies zachwycajace lotnisko. Klimat troche jak w starych terminalach CDG.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Mediolan Malpensa 07.04.05, 16:23 Moim skromnym zdaniem jest to jedno z najmniej sympatycznych lotnisk w Europie - burdel, brak personelu (wiec kolejki) i absolutny zakaz palenia, bez miejsc dla palaczy... nl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Mediolan Malpensa IP: *.aster.pl 07.04.05, 17:07 >absolutny zakaz palenia To akurat duuuuuży plus. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Mediolan Malpensa 07.04.05, 18:50 Bzdury! Jaki plus? Ja sam nie pale, ale uwazam, ze jesli zabrania sie gdzies palenia papierosow to trzeba jednak wydzielic tym biednym palaczom jakies miejsce w ktorym mogliby sie oddawac swojemu hobby. Zwlaszcza jesli jest to duze lotnisko na ktore przylatuja samoloty zza oceanu. Wyposzczenia takim lotem palacze nie moga sie powstrzymac i w dupie maja zakazy. W efekcie na Malpensa nigdzie nie wolno palic, ale wszedzie ktos po cichu popala. I smrod jest wszechobecny. A najgorzej jes w kiblach bo tam sie wielu zamyka... nl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Mediolan Malpensa IP: *.aster.pl 07.04.05, 23:24 Biedni palacze!!! Idąc dalej tym tropem, pijacy też są biedni. I wszyscy nałogowcy, z narkomanami na pierwszy miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
julie_bella2001 Re: Mediolan Malpensa 08.04.05, 02:30 Lotnisko jak lotnisko.Dobrze oznakowane jesli chodzi o strefe tranzytowa co kilka materow strzalka prowdzi Cie do odpowiedniego gate'u. Chociaz teraz ide "na pamiec" to nie przypominam sobie problemow podczas pierwszych przesiadek.Osobiscie nic nie mam do Malpensy. Odpowiedz Link Zgłoś
amelka6666 Re: Mediolan Malpensa 21.03.16, 09:19 hej, jeśli ktoś z forumowiczów będzie niedługo lądował na Milan Malpensa to mam to odsprzedania niewykorzystany bilet do centrum z firma Terravision (obojętne jaka data i godz) w cenie 6e (ważny na kolejne 6 miesięcy) Pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś