Dodaj do ulubionych

norwegian czy centralwings?

IP: *.mofnet.gov.pl 15.01.07, 09:47
witam, mam do Was pytanie - którą linię wybralibyście na przelot waw-cia-waw?
Ceny biletów na zaplanowaną podróż są podobne, więc kwestia ceny nie ma
większego znaczenia. Który przewoźnik jest lepszy Waszym zdaniem? No i mam
jeszcze jedno pytanie - w jakim biurze w wawie mogę kupić bilet norwegian?
Podają adresy biur na swojej stronie, ale jak wchodzę na stron tych biur, nie
ma tam mowy o biletach tanich linii? Z góry dzięuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Obiektywny Re: norwegian czy centralwings? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 10:24
      To tak jak wybor miedzy Polska z Norwegia.
    • Gość: agatro13 Re: norwegian czy centralwings? IP: *.ibb.waw.pl 15.01.07, 13:48
      Bilety norwegian mozna kupic na lotnisku w budynku Etiudy w punkcie JetService,
      po prawej stronie od wejscia
      • Gość: kubaaa Re: norwegian czy centralwings? IP: *.mofnet.gov.pl 15.01.07, 14:15
        agatro13 - dzięki za konkrentną odpowiedź. Dzisiaj mam zamiar kupić bilet i
        jeszcze się zastanawiam, kogo wybrać... Jeżeli central to nie będę musiał
        lecieć z etiudy..., a z drugiej strony strach przed kosmicznym opóźnieniem!
        A jeszcze jedno orientujesz się może jaką opłatę pobierają w JetService za
        wystawienie biletu? Pozdrawiam
        • adams123 Re: norwegian czy centralwings? 15.01.07, 16:21
          zdecydowanie norwegian !
          • anulka244 Re: norwegian czy centralwings? 12.02.07, 14:09
            adams123 napisał:

> zdecydowanie norwegian !

Dzięki Adam za poparcie ;-)
            CU onboard:-)
        • kris01 Re: norwegian czy centralwings? 18.01.07, 23:45
          Kupując bilet na loty Norwegian w EasyJest płacisz dodatkowo 30 zł za bilet -
          tak przynajmniej podała mi kobieta w informacji Norwegian.
    • yannkes Re: norwegian czy centralwings? 15.01.07, 14:49
      Jesli chcesz wspierac polskie tanie linie lotnicze to wybierz Centralwings... o ile niedlugo Germanwings ich nie
      wykupi.
      Stawialbym na Norwegian...
      • Gość: Aga Re: norwegian czy centralwings? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:56
        Pracownicy Norwegiana to sami Polacy zarówno Piloci jak i stewardessy (co do
        czyjejś wypowiedzi, że to różnica tak jak pomiedzy Polską a Norwegią), odprawa
        z etiudy to tragedia...byłam zadowolona z Centralwings
        • Gość: Lotnisko Re: norwegian czy centralwings? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:47
          Czy z tego, ze np. Rynair zatrudnia Polakow wynika cos wiecej niz to, ze
          pracuja tam Polacy. O jakosci funkcjonowania linii lotniczej decyduje zupelnie
          co innego. Niestety jest tak, ze polskie firmy, w tym szczegolnie te panstwowe,
          jak Centralwings, dzialaja zupelnie inaczej niz ich zachodni konkurenci. Na
          lotnisku wszyscy wiedza, ile razy rejsy centaral zostaly odwolane i le razy
          opoznione.
        • anulka244 Re: norwegian czy centralwings? 12.02.07, 14:13
          Gość portalu: Aga napisał(a):

> Pracownicy Norwegiana to sami Polacy zarówno Piloci jak i stewardessy

Niezupełnie...większość pilotów to Szwedzi, Norwegowie...Do tej pory było tylko
          4 polskich kapitanów,od niedawna mamy jeszcze 3 nowych, w tym jedną panią
          kapitan:-)
    • Gość: Margo Re: norwegian czy centralwings? IP: *.16-87-r.retail.telecomitalia.it 24.01.07, 12:53
      Tylko Norvegian !!! Latam tanimi liniami od ponad 2 lat z czestotliwoscia co
      miesiac. O uslugach Centralwings mozna pisac juz ksiazki, horrory!!! Nie
      polecam!
      • Gość: Pks Tour Re: norwegian czy centralwings? IP: 212.244.72.* 24.01.07, 14:25
        Osobiście bardzo polecam linie Centralwings. Nie jest prawdą, że jeśli są
        polskie to znaczy gorsze. Przy obecnej konkurencji w tanich liniach lotniczych
        akurat Centralwings bardzo dbają o klienta, a jeśli chodzi o anulacje i
        odwołania to zdecydowanym liderem w tej kwestii jest z pewnością Ryan Air.

Pozdrawiam,
        Magda
        www.pks-tour.pl
        • Gość: Lotnisko Re: norwegian czy centralwings? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 19:58
          Niestety mylisz sie. Ryanair ma najwyzsze wskazniki punktualnoci i regularnosci
          w Europie. Norwegian tez jest bardzo wyosko w tej klasyfikacji. Centralwings
          nawet tych dnaych nie publikuje. Nie ma sie czym chwalic, skoro np. wszystkie
          wieczorne rejsy z Londynu do Warszawy przylatuja co najmniej z godzinnym
          opoznieniem.
          • Gość: MK Re: norwegian czy centralwings? IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.02.07, 23:23
            > Ryanair ma najwyzsze wskazniki punktualnoci i regularnosci
            Jak się lata z drugorzędnych lotnisk 'na łące' na drugorzędne lotniska 'na
            łące'to nie jest problem. Na wielu lotniskach obsługiwanych przez linie Ryanair
            przewoźnik ten jest jedynym operatorem! Zatem nikkogo nie ma w kolejce przed
            jego samolotem i za jego samolotem. Nie to co na zatoczonych, głównych lotniskach.
            • Gość: Jan Re: norwegian czy centralwings? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 13:47
              Tylko Norwegian,punktualni ,tani,mlode stewardesy,sprawna obsluga,atrakcyjne
              kirunki,mam nadzieje ze wkrotce stana sie widaca niskokosztowa linia w Polsce ma
              byc 20 kirunkow .Tak trzymac !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka