Gość: atram IP: *.bph.pl 21.12.05, 13:50 bardzo dobry przepis na kompot - robilam w zeszlym roku i pierwszy raz w zyciu tak mi smakowal kompot z suszu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mia Re: Kompot z suszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 18:10 mozna jeszcze dodac rozgniecione ziele angielskie, pychota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: Kompot z suszu IP: *.chello.pl 23.12.05, 22:36 Do kompotu wigilijnego z suszu należy dodać miód gryczany a nie cukier. Pomarańcza jest zbędna. Wtedy to uzyskamy niezapomiany smak. Odpowiedz Link Zgłoś
mychka Re: Kompot z suszu 20.12.06, 16:32 a właśnie ja w zeszłym roku zrobiłam z pomarańczą - i pierwszy raz w życie tak mi smakowal kompot z suszu - w tym roku dostalam już zamówienie od rodziny na taki sam kompocik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Kompot z suszu IP: *.kolornet.pl 25.11.07, 13:53 Wspaniały, lepszego w życiu nie jadłam, pychotka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Kompot z suszu IP: *.chello.pl 23.12.07, 12:24 Ja również od 2 lat robię wg takiego przepisu :)- w zeszłym i w tym roku dostałam zamówienie od całej rodziny więc robie w wielkim garze ;) Jest przepyszny - pomarańcze dają cudowny aromat :) Ja dodaję jeszcze nieco cukru waniliowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebi Kompot z suszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 14:37 super kompot Odpowiedz Link Zgłoś