Gość: jola IP: *.chello.pl 16.02.06, 19:41 ehhh, uwielbiam wszystko co z cynamonem... a to wygląda wyjątkowo apetycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czech Re: Cynamonowa pianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 06:21 Ja też, a spróbowałaś kurczaka w cynamonie? Pychoty. Dla mnie jedyny drób, który jadam. Ten deserek to chyba z pół godziny trzeba robić? Odpowiedz Link Zgłoś
tehuana Re: Cynamonowa pianka 17.02.06, 07:44 Mnie wystarczy świeże jabłko posypane świeżo startym cynamonem. Zdrowo i pysznie i szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
moherowy-komandos Re: eh.... 17.02.06, 09:34 Deserek jak z ksiazki cwierciakiewiczowej. Kto ma na to czas, te 6 zoltek to bomba z cholesterolu, dla ilu osob ta porcja? Ile kalorii, jaka zaw. tluszczu, ile czasu na przygotowanie. Niedopracowany ten przepis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: eh.... IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 17.02.06, 10:09 bo to przepis na deserek, a nie porady dieyetyczne z ksiązki dla odchudzających się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helena Re: Cynamonowa pianka IP: 212.244.29.* 17.02.06, 13:37 a co z salmonellą i ptasią grypą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Cynamonowa pianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:01 Ja też uwielbiam cynamon!A to musi być pyszne.W niedziele moja mama ma urodziny to jej coś takiego przygotuje!To musi być niebo w gębie!!:) Odpowiedz Link Zgłoś