iguana111 18.02.07, 23:31 Zawsze robilam awokado w salatkach z kreweykami, ale ten przepis na slodko jako deser jest wysmienity, lepszy niz lody. No i zdrowszy. Polecam, smacznego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyletant5 zawsze chcieli a nie chca!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.06.08, 08:10 iguana111 napisała: > Zawsze robilam awokado w salatkach z kreweykami, ale ten przepis na slodko > jako deser jest wysmienity, lepszy niz lody. No i zdrowszy. Polecam, smacznego ------------------------------------------------------------------- .... a ja robie dzisiaj biala kielbaske do grila, smacznego wszystkim zycze Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Odebrać ubekom mus z awokado!!!! 30.06.08, 11:55 niech żryją kiełbasę jak wszyscy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------kleska propagandy Michnika------------------ 30.06.08, 09:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mecenas Rozliczyć historie IP: *.gprs.plus.pl 30.06.08, 09:52 System poprzedni dawał im takie prawo do zachowania się , żeby w Polsce był porządek. Jak mamy rozliczyć ludzi niegodnie postępujących , zróbmy to. Pracowników Służb Bezpieczeństwa , którzy nadużywali prawa w stosunku do innych współobywateli pociągnąć do odpowiedzialności karnej w trybie ekspresowym. Osoby narodowości żydowskiej A.Kwaśniewskiego , L.Wałęsę , L.Kaczyńskiego wydalić z Polski i pozbawić pensji prezydenckiej za ukrywanie swojego pochodzenia i wprowadzanie w błąd współobywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spike Chcemy rozliczyć historię a nie Mus z awokado!!! IP: *.stat.gov.pl 30.06.08, 11:14 Dlaczego komentując rozliczanie mam komentować mus z awokado? A tak właściwie rozliczenie jest potrzebne. Zawsze zastanawiała mnie pełna gotowość Michnika do wybaczania ludziom byłej SB a tak rzadko to miłosierdzie przejawia się w stosunku do osób pokrzywdzonych przez komunizm i pragnących sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś