sclavus 13.07.12, 17:58 oszołom z radia maryja, radośnie założy nam wątek o tym: www.sfora.pl/Porod-na-plebanii-Dziecko-ksiedza-zmarlo-a45398 Jakżeż się myliłem! Wyręczam go zatem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sclavus link poprawny: 13.07.12, 17:59 www.sfora.pl/Porod-na-plebanii-Dziecko-ksiedza-zmarlo-a45398 Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Byłem pewien, że 13.07.12, 19:22 sclavus napisał: > oszołom z radia maryja, radośnie założy nam wątek o tym: > www.sfora.pl/Porod-na-plebanii-Dziecko-ksiedza-zmarlo-a45398 > Jakżeż się myliłem! > Wyręczam go zatem... Całkiem niezła ta laska. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Byłem pewien, że 13.07.12, 21:08 sclavus napisał: > tylko tyle, mój ty pobożny??? Tak tyle, mnie podoba się ta laska co na zdjęciu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Byłem pewien, że 13.07.12, 21:31 skomar102 napisał: > Całkiem niezła ta laska. Znajdź katolicką frajerkę ,która ci laskę zrobi. A może jest ci potrzebna biała laska ślepcze?Pomacaj sobie zatem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Byłem pewien, że 13.07.12, 21:59 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > Całkiem niezła ta laska. > > Znajdź katolicką frajerkę ,która ci laskę zrobi. > A może jest ci potrzebna biała laska ślepcze?Pomacaj sobie zatem. Ciężko dojść czy jemu chodzi o tą z lewej z cycami czy tą z prawej z patykiem na sutannie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Byłem pewien, że 14.07.12, 08:48 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > Całkiem niezła ta laska. > > Znajdź katolicką frajerkę ,która ci laskę zrobi. Nie wiem o czym mówisz. > A może jest ci potrzebna biała laska ślepcze? Wzrok mam całkiem dobry. Pomacaj sobie zatem. Co mam pomacać, tą laskę ze zdjęcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: Byłem pewien, że 13.07.12, 20:33 Sprawę umorzono a ksiądz został wysłany na Ukrainę?? To jakieś jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Byłem pewien, że 13.07.12, 21:09 i.am.girl napisała: > Sprawę umorzono a ksiądz został wysłany na Ukrainę?? > To jakieś jaja? Nie panikuj Ukrainki też są niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Byłem pewien, że 13.07.12, 23:00 Cóś z ciebie wychodzi.... Wiesz co? Pobożna gnida! :> Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Byłem pewien, że 13.07.12, 21:28 i.am.girl napisała: > Sprawę umorzono a ksiądz został wysłany na Ukrainę?? > To jakieś jaja? Przecież ten wikary to sku...el jakich mało.Nikt go nie skazał za nie udzielenie pomocy. Tacy są Kosciołowi katolickiemu potrzebni i dlatego przez podobnych jemu sku...eli chronieni. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Byłem pewien, że 13.07.12, 21:57 i.am.girl napisała: > Sprawę umorzono a ksiądz został wysłany na Ukrainę?? > To jakieś jaja? Nie , to Polska pod rządami bydła watykańskiego i stada debili którzy poza kościołem świata nie widzą. Prawda skomar ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Byłem pewien, że 13.07.12, 21:55 sclavus napisał: > oszołom z radia maryja, radośnie założy nam wątek o tym: > www.sfora.pl/Porod-na-plebanii-Dziecko-ksiedza-zmarlo-a45398 > Jakżeż się myliłem! > Wyręczam go zatem... Na pewno będzie ci wdzięczny . Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Byłem pewien, że 13.07.12, 23:02 Już się cieszę jego wdzięcznością... ;) Ale, ale... cóś dawno go tu nie widziano... Odpowiedz Link Zgłoś
hanka78 Re: Byłem pewien, że 14.07.12, 10:05 sclavus napisał: > oszołom z radia maryja, radośnie założy nam wątek o tym: > www.sfora.pl/Porod-na-plebanii-Dziecko-ksiedza-zmarlo-a45398 > Jakżeż się myliłem! > Wyręczam go zatem... Kolejne dowód na to, że KK to skupisko najgorszych dewiantów, jakichś niedorozwiniętych emocjonalnie, oderwanych od rzeczywistości śmieci, jak nie pedofile, to psychopaci innej maści tacy jak ten... a dziewczyna też idiotka, każda normalna kobieta sama wezwałaby pomoc..., nie narażałaby siebie i dziecka na niebezpieczeństwo, tylko dlatego, że jakiemuś psychopacie to na rękę... Odpowiedz Link Zgłoś