Dodaj do ulubionych

Intrium justitia !!!

IP: *.versanet.de 14.07.11, 14:15
Dlug powstal w 2001. Od jakiegos czasu dzwonia do mnie z II. wszyscy wiedza jak rozmawiaja. Do splace4nia pozostalo 3.000 zl. Nie chca slyszec o jakiej kolwiek splacie na raty. Czy moge zazadac podania numeru konta do splaty dlugu (bo chce go splacic, bo opadam z sil do odbierania tel.) i zaczac splacac go dobrowolnie w ratach stooswnych do mojej sytuacji finansowej. Co o tym sadzicie?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Intrium justitia !!! 14.07.11, 16:00
      ja bym im powiedziała: ha! ha! ha!
      Dług jest przeterminowany.
      • Gość: gość Re: Intrium justitia !!! IP: *.toya.net.pl 15.07.11, 10:43
        wlaśnie j/w - nie dyskutuj i czekaj na ewentualny nakaz - wtedy piorunem , bo termin wazny wysylaj do sądu sprzeciw i sprawa załatwiona .pozdro
    • Gość: fredii Re: Intrium justitia !!! IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.11, 11:13
      Jeśli nie zapłaciłaś żadnych pieniędzy, nie podpisałaś jakiejś ugody to luz, telefony są częste i chamskie bo czuja że pękasz i chcą cie docisnąć, absolutnie nie musisz z nimi rozmawiać, po pierwszym niemiły słowie rozłączaj sie. Kiedyś była taka gra pomidor, jak zadzwonią z pytaniem kiedy zapłacisz powiedz pomidor, itd na każde pytanie odpowiadaj pomidor, jak się gościu wkurzy to powiedz że nie uznajesz długu, że dług jest przeterminowany i jak chcą to niech dadzą sprawę do sądu, procedura uznania długu za przedawniony jest bardzo prosta, znaczek kosztuje 3,75zł.
      To skończy sprawę telefonów, windykatorzy za chwile zajmą się innym chętnym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka