Dodaj do ulubionych

stały problem z siecia w T-mobile

11.06.13, 13:51
jak w temacie, mam cały czas problem z siecią w T-Mobile, już to zgłaszałem kilkakrotnie, niby sprawę załatwią -tak mi mówią, a nic z tym nie robią
kurcze rozmawiam 5 minut a słyszę co drugie słowo, to jest jakiś koszmar, a telefon kupowałem w salonie na abonament, też tak macie?
Obserwuj wątek
    • Gość: mała Re: stały problem z siecia w T-mobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 15:11
      Mam niestety tak samo, niby obiecują, że będzie lepiej, że jakieś modernizacje przeprowadzą i wtedy na bank będzie można normalnie rozmawiać, ale... Żeby złapać zasięg trzeba biegać po całym mieszkaniu (a może się uda), albo wyjść na zewnątrz. O Blueconnecie, którego jestem nieszczęśliwą posiadaczką nie wspomnę, bo w oknie dialogowym cały czas komunikat "Brak sieci". Wysłałam reklamację, czekam co odpowiedzą. Mamy w końcu XXI wiek, a nie średniowiecze.
      • Gość: agula25p Re: stały problem z siecia w T-mobile IP: *.play-internet.pl 30.09.13, 20:12
        mnie tak zwodzą dwa lata...już sie nie mogę doczekać kwietnia, kiedy w koncu sie koszmar skonczy-
    • holon77 Re: stały problem z siecia w T-mobile 14.11.15, 21:44
      Niestety z TMobile są cykliczne problemy . Ja teraz w okolicach Sowiej Woli - Czosnowa mam skaczący zasięg i problem z internetem
    • Gość: martusiaaa2011 Re: stały problem z siecia w T-mobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.15, 12:32
      Jesli macie facebooka znajdzcie grupę reklamacja towaru lub reklamacja odzieży. Zamieść zdjęcie swojego zgłoszenia reklamacji i swój opis. Masz odpowiedź na reklamację na piśmie? Jeśli tak zrób zdjęcie i też zamieść. Zasłoń swoje dane osobowe. Podaj datę zakupu, datę zauwazenia wady oraz date zgłoszenia reklamacji i udzielonej odp. Tam są ludzie, którzy doskonale wiedzą jak pomóc. Mi pomogli i to nic nie kosztuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka