Gość: Grzesiek0000 IP: *.broker.com.pl 21.11.05, 18:44 Mam pytanie + czy komornik moze zajac wygrana pieniezna jezeli podam nr. konta lub adres mieszkania , prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia.samoosia Re: Komornik 21.11.05, 20:47 moze zajac wszystko co nalezy do Ciebie, dlatego dosc czesto wierzyciel wystepuje do sadu o wyjawienie majatku dluznika (to kosztuje raptem okolo 30 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
wiola.samborska_zaremba Re: Komornik 25.11.05, 13:30 Nie za bardzo rozumiem pytanie ??? Ale jak napisał mój szanowny przedmówca, Komornik zabezpieczy i wyegzekfuje wszelkie środki jeżeli będą własnością dłużnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Booga Re: Komornik IP: *.os.kn.pl 25.11.05, 20:27 Kaczmarski Inkaso słynął zawsze z egzekfucji długów ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marghaa Re: Komornik 17.09.16, 11:59 Witam. Nie zapłaciłem 1 mandatu za przejazd autobusem. Dziś wchodzę na konto i widzę, że komornik zabrał mi kwotę- 300 zł i następnie 400 zł. Jestem studentem , te pieniądze zarobiłem pracując teraz w Warszawie. Nie dostawałem żadnych pism, nic nie podpisywałem. Wyczyszczono mi konto do zera, zostałem z niczym, a chciałem sobie kupić telefon. Co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Komornik IP: *.agg2.bnc.chf-qkr.eircom.net 17.09.16, 15:34 zadzwonisz z budki :D to nie był mandat, ale pomijam nazewnictwo. kiedy cię złapano bez tego biletu? kiedy wniesiono pozew? na jaki adres poszedł nakaz zapłaty? to ważne pytania, gdyż sprawę może da się uratować Odpowiedz Link Zgłoś
plociara Re: Komornik 19.09.16, 01:10 On nic nie wie, nic nie podpisywał, nic nie pamięta. Tak jest zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
inletltd Re: Komornik 17.09.16, 22:49 Dziwnie ci to zadziałało. A co z kwotą wolną? Wyczerpałeś? Odpowiedz Link Zgłoś