japawel132 Re: ULTIMO 01.05.17, 08:52 Już pisałem na innym Forum, ale jeśli chodzi o Ultimo to podaje link do ciekawego artykułu. Jest w nim dokładnie opisane jak nie dać im się nabrać: www.pozyczka.fora.pl/prawo-przedawnienie-oddluzanie-windykacja,69/ultimo-nie-daj-sie-im-nabrac,5678.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasze prawo Re: ULTIMO IP: *.dynamic.mm.pl 09.05.17, 20:25 Stowarzyszenie Wasze Prawo bezpłatnie pomaga osobom zadłużonym. Otrzymałeś wyrok zaoczny, nakaz zapłaty i nie wiesz jak skutecznie się od niego odwołać? Zadzwoń do nas! Pomożemy Ci bezpłatnie wyjść z zadłużenia. Dłużnicy to Wasze Prawo! Tel. 798 228 783 e-mail: waszeprawo@gmail.com znajdziesz nas na facebooku: Stowarzyszenie Wasze Prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasze prawo Re: ULTIMO IP: *.dynamic.mm.pl 09.05.17, 20:29 Stowarzyszenie Wasze Prawo bezpłatnie pomaga osobom zadłużonym. Otrzymałeś pozew, wyrok zaoczny, nakaz zapłaty i nie wiesz jak skutecznie się od niego odwołać? Zadzwoń do nas! Pomożemy Ci bezpłatnie wyjść z zadłużenia. Dłużnicy to Wasze Prawo! Tel. 798 228 783 e-mail: waszeprawo@gmail.com znajdziesz nas na facebooku: Stowarzyszenie Wasze Prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waszeprawo Re: ULTIMO IP: *.dynamic.mm.pl 09.05.17, 20:38 skontaktuj się z nami. Stowarzyszenie Wasze Prawo bezpłatnie pomaga osobom zadłużonym. Otrzymałeś pozew, wyrok zaoczny, nakaz zapłaty i nie wiesz jak skutecznie się od niego odwołać? Zadzwoń do nas! Pomożemy Ci bezpłatnie wyjść z zadłużenia. Dłużnicy to Wasze Prawo! Tel. 798 228 783 e-mail: waszeprawo@gmail.com znajdziesz nas na facebooku: Stowarzyszenie Wasze Prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpina Re: ULTIMO IP: *.play-internet.pl 29.07.17, 07:39 To kpina czy bezprawie, że Ultimo usiłuje wyłudzić rzekome długi sprzed 27 lat ? I zaznaczam, że nienależne i nigdy nieudowodnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waszeprawo Re: ULTIMO IP: *.dynamic.mm.pl 10.10.17, 17:34 Stowarzyszenie Wasze Prawo bezpłatnie pomaga osobom zadłużonym. Otrzymałeś wyrok zaoczny, nakaz zapłaty i nie wiesz jak skutecznie się od niego odwołać? Napisz do nas, e-mail waszeprawo@gmail.com znajdziesz nas na facebooku. Dłużnicy to Wasze Prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catania Re: ULTIMO IP: 95.41.61.* 14.03.18, 14:38 ultimo nie ma żadnych papierów,nielegalnie nabywają adresy byłych klientów banków i na tej podstawie szantażują ludzi wymyślając jakieś długi. Proponuję kontakt z prawnikiem.Przeterminowane żądania to łamanie prawa art.286kk a dzwonienie,pisanie to art.190a łącznie do 9 lat więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1313 Re: ULTIMO 15.05.19, 14:55 Tak ale czy kogoś za takie praktyki prawomocnie skazali?Ja mam pytanie może ktoś z byłych lub obecnych pracowników otrzymał polecenie dzwonienia na nr.tel.:42 718 27 66.Poproszę o kontakt w tej sprawie nagrajcie się na sekretarkę.Dla pracowników to możliwość podwyżki za milczenie w tej sprawie.Wykorzystajcie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: ULTIMO IP: 194.31.48.* 17.04.18, 11:03 nic nie musisz , umowa zawarta z nimi cię obowiązuje ( bo się na nią zgodziłeś) a pani z wrocławia może tylko pogadać. Mam do czynienia z firmą ultimo od wielu lat ( ponad 7) i wiem ,że te studenciki nie mają szans na inną pracę. Robią co im się każe. najważniejsze byś się trzymał daty i rat i tyle. W razie gróźb typu sąd czy czy oddanie sprawy do komornika powiedz jedno: w terminie spłacałem tak jak stanowi umowa, każdy sąd przyzna mi rację. Trzeba być twardym acz uprzejmym ,w końcu mądry człowiek nie równa się do poziomu zdesperowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: ULTIMO IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.18, 12:34 Nie bójcie się firmy Ultimo, bo nie warto się ich bać. Do mnie dzwonią od wielu lat. Straszyli skierowaniem sprawy do sądu. To im powiedziałem, żeby składali. Nie chcieli. I znowu dzwonili z różnych numerów. W końcu, nic nie mogąc uzyskać, zgłosili sprawę do Sądu ( Sądy nie lubią takich firm jak Ultimo ). Sprawę w Sądzie przegrali i dostali ode mnie 0 zł. Po przegranej sprawie ponownie zaczęli do mnie dzwonić. Lecz teraz nie podaję im żadnych danych osobowych. Nic ode mnie nie dostaną, a starają się, bo wykupili dług z banku o wartości ponad 150 tys zł. I co? Można z nimi wygrać? Oczywiście, że można :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominos99 Re: ULTIMO IP: *.15.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 20.08.18, 13:58 Jak dla mnie to nie ma znaczenia wobec kogo ma się dług. Jeżeli coś się pożyczyło, to należy to spłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sendo Re: ULTIMO IP: *.play-internet.pl 02.05.20, 20:10 Dokładnie takie firmy są najgorsze to lichwa i mafia na takie firmy powinno być prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sendo Re: ULTIMO IP: *.play-internet.pl 02.05.20, 20:07 Szerokim łukiem radzę omijać to firmę to wszystko jest mafia i lichwa. Odpowiedz Link Zgłoś