Gość: zenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 21:17 czy ktoś zna choć jeden przypadek skierowania przez KRUK sprawy do sądu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maksss Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.infinity.net.pl 06.11.07, 09:55 a KRUK powinien tak mocno kopnąć cię w dupę , żebyś zanlazł się odrazu na księżycu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 11:00 podam im jeszcze pałke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.wlb.vectranet.pl 06.11.07, 12:39 zenku takich spraw są tysiące. Myślisz, że po co KRUK założył sobie własną Kancelarię Prawną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowiec Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 15:39 kruk,....sruk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 08:33 kancelaria prawna kruka jest jak lokata !!!!!! pewnie siedzi tam jakis jeden gamoń tylko po to by można było pisać na wezwaniach że dana sprawa zostanie skierowana do kancelarii prawnej buhahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.net81.citysat.com.pl 07.11.07, 12:52 Co jeden to bardziej prześmiewny. A czy mozecie odpowiedzieć na pytanie jak to jest ,że w kancelari siedzi gamoń, winykatorów kruka kopia w d... a firma rozwija sie w expresowym tempie. Publikowany przyrost wartości odzyskanych należnosci rok 2006 do 2007 wyniósł kilkaset procent. Drwicie z kruka - do czasu.wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.chello.pl 08.11.07, 20:44 tak rozwija się ------------bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 08:42 "przyrost wartości odzyskanych należnosci rok 2006 do 2007 wyniósł kilkaset procent" - a przyrost liczby osób zadłużonych ? Niech pokażą procentowo jak wygląda stosunek odzyskanych należności do kwot nieodzyskanych. spora część ludzi jednka spłąca sowje należności. Firmy przestają prowadzić windykacje wewnętrzne i zlecają to firmą zewnętrznym. "Drwicie z kruka - do czasu" - i z kruka i z wielu innych firm windykacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do john IP: *.net81.citysat.com.pl 09.11.07, 11:08 Drwijcie z dłużników , windykatorów , sądów , komornikow- O TAKA PORADE NAM DŁUŻNIKOM WŁASNIE CHODZIŁO. Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: do john IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 12:02 jest ryzko jest zabawa :) pożyczki, kredyt, płatności z odsuniętym terminem płatności, telefony,kablówki zakupy na raty - są to usługi które oferują nam rózne firmy. Ich działalność wiąże sę z ryzykiem ze ktoś nie zapłaci na czas, ktoś wogóle itd itp. Polskie prawe jast tak skonstruowane ze można się migać bezkońca. Wiec jest to ryzko firm które takich usług udzielają. dlatego do dziś jest aktulane hasło zarazem dla dłużnika i pożyczającego: DOBRY ZWYCZAJ NIE POŻYCZAJ !!!! :) ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO WEEKENDU Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do john 09.11.07, 13:04 Polskie prawo jest skonstruowane bardzo dobrze , tylko trzeba umiec sie tym prawem posługiwać. Wszystko to prawda co napisałes , ale nie po to ktos sprzedaje na raty ,żeby tych rat nie otrzymywał a ten kto kupuje na raty powinien wiedzieć ,że jak nie będzie placił to będzie łamał prawo z pełnymi konsekwencjami. A hasło DOBRY .... jest fajne , ale z czego żyły by banki i sprzedawcy - kiedy większosć naszego spoleczeństwa nie moze związać koniec z końcem - a co dopiero kupić za gotówkę. wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 09:53 Kruk od dwoch lat mi przysyla jakies debilne pisemka i grozi to komornikiem, to fotografem (rotfl!!!) to znowu informuja ze wysylaja Inspektora, ktory zbada moj majatek. I co? Nic! :-) A ja mam ubaw po pachy. A gdyby tak sie zdarzylo ze przyjada i beda probowali sforsowac moja posesje, to juz odpowiedni bejzbol czeka pod sciana. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do man IP: *.net81.citysat.com.pl 09.11.07, 11:05 Nikt nie będzie forsował twojej jaskini. Prędzej czy później sam przyniesiesz pieniążki w ząbkach - tyle że odsetki będą większe. wanda Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: do man 13.11.07, 12:12 > Nikt nie będzie forsował twojej jaskini. Prawda :D > Prędzej czy później sam > przyniesiesz pieniążki w ząbkach - tyle że odsetki będą większe. Bzdura :D Odpowiedz Link Zgłoś