Dodaj do ulubionych

KRUK może mnie pocałować w dupe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 21:17
czy ktoś zna choć jeden przypadek skierowania przez KRUK sprawy do
sądu?
Obserwuj wątek
    • Gość: maksss Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.infinity.net.pl 06.11.07, 09:55
      a KRUK powinien tak mocno kopnąć cię w dupę , żebyś zanlazł się
      odrazu na księżycu
      • Gość: zenek Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 11:00
        podam im jeszcze pałke
        • Gość: observer Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.wlb.vectranet.pl 06.11.07, 12:39
          zenku takich spraw są tysiące. Myślisz, że po co KRUK założył sobie własną
          Kancelarię Prawną?
          • Gość: bankowiec Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 15:39

kruk,....sruk
            • Gość: john Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 08:33
              kancelaria prawna kruka jest jak lokata !!!!!! pewnie siedzi tam
              jakis jeden gamoń tylko po to by można było pisać na wezwaniach że
              dana sprawa zostanie skierowana do kancelarii prawnej

buhahahahahahahaha
              • Gość: Wanda Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.net81.citysat.com.pl 07.11.07, 12:52
                Co jeden to bardziej prześmiewny. A czy mozecie odpowiedzieć na
                pytanie jak to jest ,że w kancelari siedzi gamoń, winykatorów kruka
                kopia w d... a firma rozwija sie w expresowym tempie. Publikowany
                przyrost wartości odzyskanych należnosci rok 2006 do 2007 wyniósł
                kilkaset procent. Drwicie z kruka - do czasu.wanda
                • Gość: zosia Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.chello.pl 08.11.07, 20:44
                  tak rozwija się ------------bzdura
                • Gość: john Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 08:42
                  "przyrost wartości odzyskanych należnosci rok 2006 do 2007 wyniósł
                  kilkaset procent" - a przyrost liczby osób zadłużonych ? Niech
                  pokażą procentowo jak wygląda stosunek odzyskanych należności do
                  kwot nieodzyskanych. spora część ludzi jednka spłąca sowje
                  należności. Firmy przestają prowadzić windykacje wewnętrzne i
                  zlecają to firmą zewnętrznym.

"Drwicie z kruka - do czasu" - i z kruka i z wielu innych firm
                  windykacyjnych

• Gość: Wanda Re: do john IP: *.net81.citysat.com.pl 09.11.07, 11:08
                    Drwijcie z dłużników , windykatorów , sądów , komornikow- O TAKA
                    PORADE NAM DŁUŻNIKOM WŁASNIE CHODZIŁO. Wanda
                    • Gość: john Re: do john IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 12:02
                      jest ryzko jest zabawa :)

pożyczki, kredyt, płatności z odsuniętym terminem płatności,
                      telefony,kablówki zakupy na raty - są to usługi które oferują nam
                      rózne firmy. Ich działalność wiąże sę z ryzykiem ze ktoś nie zapłaci
                      na czas, ktoś wogóle itd itp. Polskie prawe jast tak skonstruowane
                      ze można się migać bezkońca. Wiec jest to ryzko firm które takich
                      usług udzielają.

dlatego do dziś jest aktulane hasło zarazem dla dłużnika i
                      pożyczającego:

DOBRY ZWYCZAJ NIE POŻYCZAJ !!!! :)

ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO WEEKENDU
                      • wp2007 Re: do john 09.11.07, 13:04
                        Polskie prawo jest skonstruowane bardzo dobrze , tylko trzeba umiec
                        sie tym prawem posługiwać. Wszystko to prawda co napisałes , ale nie
                        po to ktos sprzedaje na raty ,żeby tych rat nie otrzymywał a ten kto
                        kupuje na raty powinien wiedzieć ,że jak nie będzie placił to będzie
                        łamał prawo z pełnymi konsekwencjami. A hasło DOBRY .... jest
                        fajne , ale z czego żyły by banki i sprzedawcy - kiedy większosć
                        naszego spoleczeństwa nie moze związać koniec z końcem - a co
                        dopiero kupić za gotówkę. wanda
    • Gość: man Re: KRUK może mnie pocałować w dupe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 09:53
      Kruk od dwoch lat mi przysyla jakies debilne pisemka i grozi to
      komornikiem, to fotografem (rotfl!!!) to znowu informuja ze wysylaja
      Inspektora, ktory zbada moj majatek.

I co? Nic! :-) A ja mam ubaw po pachy. A gdyby tak sie zdarzylo ze
      przyjada i beda probowali sforsowac moja posesje, to juz odpowiedni
      bejzbol czeka pod sciana. :)
      • Gość: Wanda Re: do man IP: *.net81.citysat.com.pl 09.11.07, 11:05
        Nikt nie będzie forsował twojej jaskini. Prędzej czy później sam
        przyniesiesz pieniążki w ząbkach - tyle że odsetki będą większe.
        wanda
        • unhappy Re: do man 13.11.07, 12:12
          > Nikt nie będzie forsował twojej jaskini.

Prawda :D

> Prędzej czy później sam
          > przyniesiesz pieniążki w ząbkach - tyle że odsetki będą większe.

Bzdura :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka