cardin 26.02.05, 16:49 Proszę o pomoc. nie wiem co mam wybrać. jakie są wasze opinie o operatorach?? dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam99 żeby skorzystać z Tele 2 trzeba być w TPSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 20:14 korzystając z tele2 oszczędzasz w porównaniu do taryf tpsa od 17 do 50 %. Odpowiedz Link Zgłoś
onequestion Re: żeby skorzystać z Tele 2 trzeba być w TPSA 26.02.05, 23:11 W domu mam, w firmie mam, jestem zadowolony. PS. w domu mało korzystam z telefony stacjonarnego – tele2 wysyła fakturę dopiero jak wydzwonię 25zł. Radzę podpisać umowę z tele2 ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: żeby skorzystać z Tele 2 trzeba być w TPSA IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 18.03.05, 13:56 Majac tele 2 dostajesz tylko prefix. nie mozesz tymsamym zrezygnowac z uslug tpsy. czyli placisz tepsie za abonament i numer. i tele2 za prefix. jedno wielkie oszustwo. jak podpisujesz umowe z tele2 nikt ci nie mowi ze masz nie rezygnowac z uslug tpsa bo musisz korzystac z ich linii i kabelkow. duzo osob sie tak wpierdzielilo. podpisali z tele 2 umowe - zrezygnowali z tpsa. potem okazuje sie ze tele2 nie dziala bez tpsa. wiec od nowa musieli placic za podlaczenie sie do tpsa i przydzial nowego numeru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: tele2 czy tpsa ???? IP: 217.153.87.* 19.03.05, 11:10 tele 2 to uszusci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ircys Re: tele2 czy tpsa ???? IP: 62.233.176.* 20.03.05, 15:45 A może jakieś przykłady ? Ircys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gauche Re: tele2 czy tpsa ???? IP: *.ztpnet.pl 22.03.05, 13:59 Oto i przykład. Dostałem od Tele 2 rachunek, wydawał mi sie za wysoki, gdyż nie korzystam za dużo z telefonu stacjonarnego. Zarzadałem billingu, okazało się, że rachunek jest kilkadziesiąt złotych za duży. Napisałem reklamację, przez rok czasu nikt sie do mnie nie odezwał, nie otrzymalem odpowiedzi. Dzwoniłem kilka razy do BOKu sprawa miała byc wyjaśniona i wciąż jest cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
emma37 Re: tele2 czy tpsa ???? 11.05.05, 13:27 O Boże tak to dlugo trwa!!! Ja dopiero zaczynam bój, właśnie napisałam reklamację! Ale podobno muszą odpowiedzieć w ciągu miesiąca... więc dlaczego rok? Gdzieś czytałam,że jak w ciągu miesiąca nie odpowiedzą to należy traktować reklamację za...uznaną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gauche Re: tele2 czy tpsa ???? IP: *.ztpnet.pl 11.05.05, 14:09 Tez tak uważałem dopóki nie przyszło mi wezwanie od komornika z Piły o natychmiastową zapłatę włącznie z odsetkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc do gauche!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 11.05.05, 17:46 nie płac!!!!!!!!! poradz sie rzecznika konsumentow!!!!! poszukaj namiarow na forum konsumenckim- wchodzi sie na to forum przez Poznań (jest to podforum tego forum) Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: tele2 czy tpsa ???? 13.05.05, 22:40 To zależy po co? ;) ---------- www.ctime.pl Odpowiedz Link Zgłoś