Gość: bzy bzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:31 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blq to ma być jakaś marna prowokacja? 18.07.06, 21:42 Jak w ogole można porównać te dwa telefony... to ja nie rozumiem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzy bzy naprawdę nie rozumiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:00 era mówi - 6280 czy motorola q w przedsprzedazy. mam tyle na glowie ze nie mam sily i czasu robic prowokacje. nie potrafie wyszukac informacji o tych telefonach a nawet jak to nic mi nie mowia. i tak nowy telefon dostanie syn ale on tez nie ma pojecia, mowi ze tylko w tanich telefonach sie orientuje. prosze wiec napisac dlaczego sa niby nieporownywalne i na korzysc ktorego? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blq 6280 a 6820 robi wielką różnicę... 19.07.06, 00:36 6820 to złom, 6280 - już nie... ale nadal chyba wybrałbym motorolę Q :) choć tu się wstrzymam od głosu, nie miałem jej w ręku nawet (Q). Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Szanowny Panie, 18.07.06, 22:11 przepaść pomiędzy tymi telefonami wypełniłaby kanion Kolorado. Ilość przewag Motoroli jest tak duża, że najzwyczajniej nie chce mi się ich wypisywać. Jeśli mają kosztować tyle samo lub podobnie to (WTEDY I TYLKO WTEDY) każdy kupujący nową 6280 zamiast Q jest durny ;). Odpowiedz Link Zgłoś