Dodaj do ulubionych

Dworakowski, Dworakowska...

IP: *.acn.waw.pl 22.01.05, 19:00
Szukam ludzi o tym nazwisku? Jest ktoś na forum? Może macie wsród znajomych
kogoś o tym nazwisku? Bedę wdzięczna za info.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Dworakowska Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.chello.pl 23.01.05, 19:55
      Witaj, czyzbysmy nosily to samo nazwisko?
      • Gość: herba Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.se.client2.attbi.com 24.01.05, 03:50
        Poznalam kiedys bardzo fajna kobitke........Wprawdzie spedzilam z nia tylko pol
        godziny -ale warto bylo zapamietac.Ewa Dworakowska ze Szczecina.
      • Gość: Migotka Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.acn.waw.pl 24.01.05, 08:15
        Witaj. Dokładnie tak. Nosimy to samo nazwisko. Chętnie dowiedziałabym się o
        tobie czegoś wiecej. Jeśli masz ochotę dowiedzieć się czegoś o mnnie to mój mail
        malea81@op.pl

Pozdrawiam i czekamna kontakt
        • Gość: Migotka Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 13:38
          Up:)
          • Gość: Dworakowska Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:48
            a szukasz kogos konkretnego z jakiejs strony jak chcesz to mozesz napisac co do
            mnie masz moj e-mail iwik86@poczta.fm Tak sie zlozylo ze nosze to nazwisko.:)
    • Gość: Migotka Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.acn.waw.pl 05.02.05, 17:17
      wysłałam Ci maila -mam nadzieję, że się odezwiesz:)
    • Gość: Migotka Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.acn.waw.pl 10.02.05, 10:44
      nadal szukam:))
    • mister1 Re: Dworakowski, Dworakowska... 10.02.05, 13:01
      znalem Romana Dworakowskiego,mieszkal w Radosci, jego ojciec byl sierzantem
      w dywizji gen Maczka a matka pochodzila z Bremy.
      • Gość: Migotka Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 08:06
        Cenna informacja.Dziękuję. A wiesz może w jakim wieku jest...

Pozdrawiam:)
    • Gość: Ewa Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.radom.vectranet.pl 10.01.15, 16:33
      Hej ja się tak nazywam jak coś zapraszam:ewelina.dworakowska@gmail.com
      • sonalis Re: Dworakowski, Dworakowska... 16.10.15, 20:33
        Ja też się nazywam Dworakowski jestem z Warszawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka