Gość: Migotka IP: *.acn.waw.pl 22.01.05, 19:00 Szukam ludzi o tym nazwisku? Jest ktoś na forum? Może macie wsród znajomych kogoś o tym nazwisku? Bedę wdzięczna za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dworakowska Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.chello.pl 23.01.05, 19:55 Witaj, czyzbysmy nosily to samo nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herba Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.se.client2.attbi.com 24.01.05, 03:50 Poznalam kiedys bardzo fajna kobitke........Wprawdzie spedzilam z nia tylko pol godziny -ale warto bylo zapamietac.Ewa Dworakowska ze Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migotka Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.acn.waw.pl 24.01.05, 08:15 Witaj. Dokładnie tak. Nosimy to samo nazwisko. Chętnie dowiedziałabym się o tobie czegoś wiecej. Jeśli masz ochotę dowiedzieć się czegoś o mnnie to mój mail malea81@op.pl Pozdrawiam i czekamna kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migotka Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 13:38 Up:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dworakowska Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:48 a szukasz kogos konkretnego z jakiejs strony jak chcesz to mozesz napisac co do mnie masz moj e-mail iwik86@poczta.fm Tak sie zlozylo ze nosze to nazwisko.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migotka Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.acn.waw.pl 05.02.05, 17:17 wysłałam Ci maila -mam nadzieję, że się odezwiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migotka Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.acn.waw.pl 10.02.05, 10:44 nadal szukam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Dworakowski, Dworakowska... 10.02.05, 13:01 znalem Romana Dworakowskiego,mieszkal w Radosci, jego ojciec byl sierzantem w dywizji gen Maczka a matka pochodzila z Bremy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migotka Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.acn.waw.pl 11.02.05, 08:06 Cenna informacja.Dziękuję. A wiesz może w jakim wieku jest... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Dworakowski, Dworakowska... IP: *.radom.vectranet.pl 10.01.15, 16:33 Hej ja się tak nazywam jak coś zapraszam:ewelina.dworakowska@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
sonalis Re: Dworakowski, Dworakowska... 16.10.15, 20:33 Ja też się nazywam Dworakowski jestem z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś