Gość: Ewunia IP: *.kielce.net.pl 02.06.05, 12:19 Wpisujcie kochani ludzie o tym nazwisku. Napiszcie czy nie wyśmiewali się z Was w szkole z takiego nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yut Re: Nazwisko Bąk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 23:43 mam kolezankie z woj slaskiego , o tym nazwisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Nazwisko Bąk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:14 Sandrę moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nazwisko Bąk IP: 80.51.205.* 24.07.05, 20:12 mam koleżanke o takim nazwisku panienskim w gorzowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Nazwisko Bąk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:00 I ta kolezanka z Gorzowa ma na imie Grażyna ? Odpowiedz Link Zgłoś
dolby2 Teresa Bąk, pracowała w 35 lat w Orbisie... 07.07.05, 14:47 Obecnie emerytka. Fajna kobitka, bardzo szanowana. Jola Bąk, przed 50 laty rozpoczynała naukę w Szkole Podstawowej i LO Nr 1 w Warszawie... A ja o swojej córce mówię wyłącznie "bąk". Odpowiedz Link Zgłoś
amamao Re: Teresa Bąk, pracowała w 35 lat w Orbisie... 10.07.05, 17:09 moja ciocia miała na nazwisko Bąk. Znałam jeszcze jednego Bąka z Mazur. Przystojny sportowiec. Nie wiem czy ktoś wyśmiewał się z ich nazwiska. Jeśli ktoś się uprze to wyśmieje każde nazwisko. Nie warto się tym przejmować. Moje nazwisko panieńskie wcale nie było brzydkie ale pamiętam, że kiedyś (nawiasem mówiąc straszny matoł i nieuk) jeden chłopak brzydko "zrymował" moje nazwisko. Bardzo się tym przejęłam. Znienawidziłam nazwisko zamiast chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jabłonniak Re: Nazwisko Bąk IP: *.aster.pl 15.07.05, 19:30 Stary Żyd przed laty mówił, że u niego pracuje samo robactwo. Mucha-mój dziadek i stryjowie, kilku Bąków, Zwierz, Gołąb. Rzecz miała miejsce w Otwocku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza Re: Nazwisko Bąk IP: *.magma-net.pl 01.08.05, 15:33 Chodziłam z Kasią Bąk do liceum we Wrocławiu, nikt z jej nazwiska się nie wyśmiewał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Nazwisko Bąk IP: *.its.it 02.08.05, 14:00 hihi, a ja znałam kiedyś rodzinę Bąków co mieszkała w Bzykowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azetka rodzina bąk z przemyśla/warszawy IP: *.airnet.opole.pl 13.08.05, 22:47 moje panieńskie nazwisko to bąk, różne sytuacje bywały w szkole, przezwiska też, ale na poziomie podstawówki. Właśnie wróciłam z przemyśla gdzie pochowani są moi dziadkowie. Jeśli ktoś zna kogoś o tym nazwisku z tegoż rejonu proszę o kotekt. Dwie siosty mego taty mieszkają w W-wie, niestety bąk to ich panieńskie nazwiska. Trudno się szuka grobu babci czy prababci na cmentarzu wielkim jak lotnisko ale jeszcze trudniej żyjącej rodziny w kraju nie małym przecież.... poszukująca azetka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkowy Re: rodzina bąk z przemyśla/warszawy IP: 212.73.174.* 10.11.05, 00:33 Bąk... patrz pod Zadora z Bakowej Góry Kaplica w Studziance Ks. Stanisław Bąk - wspomnienie w 20 rocznicę śmierci ... Ks. Stanisław Bąk urodził się 17 września 1908 r. w Czelatycach koło Jarosławia. ... www.studzianka.alleluja.pl/tekst.php?numer=6305 - 27k - Kopia - Podobne strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkowy Re: rodzina bąk z przemyśla/warszawy IP: 212.73.174.* 10.11.05, 00:54 Robert Bąk Pozycja (2003): 93 Majątek (2003): 95 mln -------------------------------------------------------------------------------- Opis z edycji 2003 41 lat. Jest głównym udziałowcem warszawskiej firmy handlowej Product Promotion (83 proc.), założonej w 1992 r. Importuje kawę zieloną i ziarno kakaowe z Azji. Product Promotion ma około 30 proc. rynku kawy i kakao w Polsce. Przychody firmy są szacowane na mniej więcej 190 mln zł. (KGR) -------------------------------------------------------------------------------- Pozycje w kolejnych latach Edycja Pozycja Majątek 2003 93 95 mln 2002 98 80 mln -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ross Re: rodzina bąk z przemyśla/warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.13, 15:08 Moi prapra czy jeszcze pra dziadkowie nosili właśnie te nazwisko. Nazywali się Roch i Florentyna Bąk. Mieli córkę Martę. Dokładną okolicę ich zamieszkania nie znam ale potomstwo osiedliło się w okolicach Warszawy i Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny.kociewiak Re: Nazwisko Bąk 27.08.05, 09:08 Gość portalu: Ewunia napisał(a): > Wpisujcie kochani ludzie o tym nazwisku. > Napiszcie czy nie wyśmiewali się z Was w szkole z takiego nazwiska? Znam Bąków. Nikt nie wyśmiewał się z nich. Tylko każdy trzymał się za nos jak przechodzili. Rozumiesz, puszczali bąki Odpowiedz Link Zgłoś
pola555 Re: Nazwisko Bąk 12.11.05, 21:15 Szkoda, że nie podpisałes się nazwiskiem,myśle że nie jesteś dumą Kociewia. Odpowiedz Link Zgłoś
ratajaga Re: Nazwisko Bąk 10.09.05, 22:58 Moja mama nazywała się z domu Bąk. Jesteśmy z wielkopolski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubas bąk kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:51 znam jozka bąka z krakowa. nikt nie smiał sie z jego nazwislka tylko z imienia... Odpowiedz Link Zgłoś
iga73 Re: bąk Niemodlin 24.10.05, 13:03 szukam Adriana Bąka syna Genowefy mieszkajacyhc najprawdopodobniej w Niemodlinie lub namyslowie na opolszczyźnie. urodzony najprawdopodobniej na poczatku lat 80 tych 1981 lub 1982 a moze jeszcze w innym roku prawdopodbnie 15 wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
pola555 Re: Nazwisko Bąk 27.10.05, 00:44 Czy są na tym forum jakies osoby o nazwisku Bąk pochodzace z okolic Hrubieszowa, albo osoby ktore tak sie nazywaly i zmienily naswisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Nazwisko Bąk IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 10.11.05, 04:37 Chodzilam do szkoly 210 z Bak niestety imienia nie pamietam byly to lata 50-60 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Nazwisko Bąk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 22:34 A ja obecnie studiuję z Bąkiem -ma przezwisko bzyczek:) i jest spod Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Nazwisko Bąk IP: *.chello.pl 22.11.05, 17:23 mój syn ma przyjaciela Bąka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Nazwisko Bąk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:22 Krzysztof Bąk z okolic gór świętokrzyskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nazwisko Bąk IP: *.kielce.net.pl 14.12.05, 15:17 Znam dziewczynę o tym nazwisku pochodzi z Kielc.Jest bardzo fajna. Odpowiedz Link Zgłoś