Dodaj do ulubionych

protasewicz

10.08.08, 17:02
poszukuje swoich korzeni:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: protas Re: protasewicz IP: 83.17.163.* 26.08.08, 12:45
      Nazywam się Protassewicz mieszkam w Białymstoku rodzina
      pochodzi z Wilna i Kresów. napisz coś wiecej o sobie.
      • Gość: ks. Igor Laszuk Re: protasewicz IP: 37.215.163.* 01.11.13, 19:14
        Niedaleko od Baranowicz na Bialorusi jest wies Prosci tam byl majatek rodziny Protasewicz, zachowala sie tylko pogrzebowa kaplica (ktora wlasnie odnawiam). Wiemy ze ostatnie wlasciciele wyjechali do Polski w 1939 po wejsciu sowietow. Moj mail mhaminsk@mail.ru
        • Gość: Tomasz Orzeszko Re: protasewicz IP: 80.54.231.* 02.06.14, 18:43
          Witam serdecznie. Własnie zabieram się za drzewo genealogiczne. Moja babcia pochodziła z tamtych rejonów więc jeśli jest możliwość proszę o kontakt: orzecht@o2.pl
        • sprotasewicz Re: protasewicz 19.11.15, 20:21
          Dzień dobry . Nazywam się Stanisław Protasewicz mieszkam w Polsce w okolicach Poznania . Z informacji uzyskanej ostatnio od mojego ojca Zbigniewa , wiem że w miejscowości Proście mieszkał mój pradziadek Antoni Protasewicz ojciec Jana zamieszkałego w miejscowości Osowiec . Dziadek Jan wraz z rodziną w 1946 jako repartiant wyjechał do Polski, niestety nic mi nie wiadomo o losach ostatnich wlascicielach majątku . Z poważaniem Stanisław
    • niken365 Re: poszukuje danych o drzewie genealogicznym 12.03.09, 11:06
      witam, poszukuje danych na temat mojej rodziny o nazwisku protasewicz, rodzina
      pochodzi z kresow wschodnich < wilno > gdzie mieszkali moi pradziadkowie amelia
      i zachariasz protasewicz, wiem ze rodzina posiadala herb rodowy < jastrzab na
      blekitnym tle > wiem ze to malo wiadomosci ale moze ktos skojarzy cos z tych
      danych i bedzie w stanie cos pomoc, pozdro
      • Gość: Tomasz Re: poszukuje danych o drzewie genealogicznym IP: 80.54.231.* 02.06.14, 18:38
        Hej, nie wiem czy to jeszcze aktualne ale to moi pradziadkowie :-) tel. 503 508 582
      • Gość: helena541 poszukuję korzeni rodziny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.14, 19:00
        Poszukuję rodziny:o nazwisku-Kulesza i Kocik,miejscowość Boleszczyn,lub o nazwisku-Kraska.
        • starymoher Re: poszukuję korzeni rodziny. 07.12.14, 22:42
          Witam. Moja babcia z domu byla Kraska i ja tez. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka