malgorzata9 24.02.10, 07:13 Gdzie kupię świeżą miętę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocket.size Re: Mieta 24.02.10, 10:48 W każdym hipermarkecie (zależy oczywiście od dostawy), tam gdzie bazylia i inne zioła. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Mieta 24.02.10, 12:22 pocket.size napisała: > W każdym hipermarkecie (zależy oczywiście od dostawy), tam gdzie bazylia i inne > zioła. sęk w tym, że ta supermarketowa mięta jest mało miętowa. Najlepiej poszukać (w sezonie) kogoś kto ma prawdziwą, pachnącą, aromatyczną mięte.. np z działki. Ja mam taką panią na pobliskim bazarku ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
marciasek Re: Mieta 24.02.10, 13:40 pod halą targową i na placu imbramowskim (kraków) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 22:04 a próbowałyście sobie siać w doniczce? Ja właśnie się przymierzam, 2 tygodni temu zasiałam bazylię, ma 1 cm już (dopiero? :) ) i bardzo mnie cieszy no i stąd myśl żeby coś jeszcze sobie uprawić. Odpowiedz Link Zgłoś