Dodaj do ulubionych

dziecięcy fartuszek kuchenny

IP: *.acn.waw.pl 31.10.10, 11:14
Gdzie można kupić fajny fartuszek kuchenny dla dziecka? Taki klasyczny, bez rękawów. Znalazłam tylko jeden na tortownia.pl, ale mi się nie podoba (i drogi). Chodzi mi o fartuszek płócienny, nie plastikowy. Na Allegro nie ma. Szyć nie umiem:-)
Obserwuj wątek
    • wiola83maj Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 31.10.10, 11:41
      zobacz na endo.pl. powinny być fartuszki dla dzieci.
      • wiola83maj Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 31.10.10, 11:42
        są na 100 % za 39.90.
    • linn_linn Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 31.10.10, 11:54
      A co tu szyc? Kup ladna sciereczke, wytnij owalnie gorne rogi, przyszyj tasiemke u gory i 2 tasiemki w talii.
      • ania_m66 Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 31.10.10, 13:07
        kiedy bylam w podstawowce, fartuszki kuchenne szylo sie (i haftowalo we wzory kaszubskie) na lekcji zpt. tudziez twarzowe hustki na glowe i zarekawki do kompletu.
        i robilo gustowne deseczki dekoracyjne do powieszenia w kuchni w wypalane wzorki :D
        i lampy z butelek po winie.
        aaachhh gdzie te czasy?.... ;)
        • nchyb Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 31.10.10, 14:50
          > kiedy bylam w podstawowce, fartuszki kuchenne szylo sie (i haftowalo we wzory k
          > aszubskie) na lekcji zpt. tudziez twarzowe hustki na glowe i zarekawki do kompl

u mnie też, acz bez chustek i zarękawków...
          robili to zazwyczaj rodzice, nie tęsknię za tym...
    • bene_gesserit Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 31.10.10, 13:25
      Szukaj normalnego fartucha moze?
      Kiedy bylam mala, nie mialam wlasnego fartuszka - zawsze uzywalam fartuchow rodzicow. To nie kurtka, pasuje na kazdego, najwyzej tasiemki maluch bedzie przekladal sobie z tylu i wiazal z przodu, zreszta je akurat mozna zawsze skrocic.
      • iwu Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 31.10.10, 14:54
        A może takie?
        www.margot.pl/pl/fartuszki_dzieciece.php
        • bene_gesserit Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 31.10.10, 18:52
          Odrażające, wlaszcza ten z klatą i z barbiami. Ble.
          • nchyb Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 31.10.10, 19:02
            Barbie mnie ani ziębi ani grzeje, ale z klatą faktycznie beznadziejny...
    • jeza_bell Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 31.10.10, 15:30
      W Leroy Merlin
      • 83kimi Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 01.11.10, 01:49
        Widziałam na www.fafarafa.pl/
        Nie są bardzo tanie, ale dość ładne :-)
        • Gość: Mariko Re: dziecięcy fartuszek kuchenny IP: *.acn.waw.pl 01.11.10, 08:42
          Dzięki za dopowiedzi;-) Normalny "dorosły" fartuch czyli mój wiążę jej teraz, chciałam jakiś typowo dziecięcy, bo dużo razem pieczemy, a przed świetami jeszcze pewnie będziemy robić to częściej. W szkole, wstyd sie przyznać, też sama szyłam, ale teraz nie mam nawet maszyny (ani szyjącej kuzynki czy koleżanki). Te z Barbie czy torsami odpadają zdecydowanie;-), natomiast zajrzę przy okazji do Leroy Merlina. Na fafarafa niestety są tylko fartuszki dla dwu-i czterolatek a moja ma już prawie siedem lat. Dziwne, że na Allegro nikt takich fartuszków nie sprzedaje, wydaje mi się, że byłby na nie zbyt. Kiedyś byłam z córeczka na zajęciach gotowania i tam (na czas zajęć) dawali bardzo fajne fartuszki.
          • joma24 Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 01.11.10, 09:37
            ja swojego czasu kupiłam w Tchibo, chyba przed świetami, więc moze niedługo znowu się pojawi . Mój wtedy dwulatek wycinał w nim pierniczki :) na 8latka nadal pasuje, bo wtedy był ciut za duży ! Jest w kratkę czerwoną z konikiem na kieszonce - dla prawdziwego kuchcika ! :)
    • imbirka Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 01.11.10, 21:25
      W Ikea są fartuszki dziecięce.
    • linn_linn Re: komplet dla kuchcika tutorials 09.11.10, 10:24
      twelvecraftstillchristmas.blogspot.com/2010/10/pretend-and-play-restaurant-set-little.html
      twelvecraftstillchristmas.blogspot.com/2010/10/pretend-and-play-restaurant-set-childs.html
      twelvecraftstillchristmas.blogspot.com/2010/10/pretend-and-play-restaurant-set-oven.html
    • marghe_72 Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 10.11.10, 00:02
      wspomniany wcześniej sklep endo
      endo.pl/produkty/kategoria/60-swiaty-endo/grupa/343-fartuchy/5550-fartuch-kucharski-dla-dziecka.html?v=44052
      endo.pl/produkty/kategoria/60-swiaty-endo/grupa/343-fartuchy/5550-fartuch-kucharski-dla-dziecka.html?v=44051
      • emma_me Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 10.11.10, 09:32
        co roku przed świętami są w tchibo, w zeszłym roku były kanarkowe, bardzo ładne. Poza tym sa dobre gatunkowo.

• Gość: rekinek Re: dziecięcy fartuszek kuchenny IP: 178.73.63.* 10.11.10, 19:51
      a może taki, a cena przystępna - tak mi się wydaje

pl.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml
      • Gość: rekinek Re: dziecięcy fartuszek kuchenny IP: 178.73.63.* 10.11.10, 19:53
        strona 116-117 bo coś się dziwnie linkuje ;)
    • corrina_f1 Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 12.11.10, 16:00
      www.pikinini.pl/dziecko_gotuje/fartuszki_kuchenne
      I jeszcze jakiś na tortowni widziałam ale nic ciekawego.
    • Gość: sama robilam Re: dziecięcy fartuszek kuchenny IP: *.w92-137.abo.wanadoo.fr 13.11.10, 18:15
      Jak moje byly male to tez lubily ze mna 'pichcic'.Mam 'dwie lewe rece do szycia,ale wykombinowalam ze starych ciasnych na mnie bluzek 2 fartuszki .Wyprulam kolnierzyki i rekawy,wykonczylam recznie i zalozylam do nich paseczki dzieciom by nie byly za szerokie.Tanie i zabawne fartuszki sluzyly im dosyc dlugo.Jesli masz odwage baw sie dobrze.
      • Gość: joma24 Re: dziecięcy fartuszek kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 09:28
        widziłam w gazetce biedronki sprawdź !
        • Gość: Gocha75 Re: dziecięcy fartuszek kuchenny IP: *.aster.pl 16.11.10, 10:36
          Ja tez poszukuje fartuszka, jednak dla synka czterolatka. Uwielbia piec ze mna pierniczki i kruche ciasteczka, ostatnio kuplismy w Tchibo komplet foremek z literkami do wyciskania. Podobaja mi sie fartuszki Endo (czy oni maja tylko jeden sklep w Warszawie, w Wola Parku?) i Pikinini (ale tam ceny sa chore). W Ikea widzialam tylko fartuszki plastikowe, bardziej do malowania.
          Daj znac Mariko, gdzie i co kupilas. Pozdrawiam
          G.
          • Gość: Ciocia Iza Re: dziecięcy fartuszek kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 00:17
            W katalogu z firanami,jakos na V.ogladalam. W moim niewielkim miasteczku sa w pasmanterii,czy sklepie z bielizna,zwykly,niemarkowy sklep starego typu.Troche sie dziwie,ze w waszych miastach nie ma :(.Nieglugo bede musiala takowego sie nauczyc,bo siostrzenica rosnie i piecze chetniej niz siostra,to moze sie wystawie...moze to nie jest takie trudne?Gdy moi chlipcy byli mali to spodnie na kant i koszule z kolnierzykiem,z wykroju w katalogu,szylam...w skklepach nic nie bylo...taka zdolna jestem...
    • marghot Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 24.02.11, 14:01
      a patrzłas w sklepie Endo?
      pamiętam, ze jakiś rok temu mieli
    • drobiazg_lesny Re: dziecięcy fartuszek kuchenny 27.02.11, 15:47
      ostatnio gdzieś widziałam i odgrzebałam - tu - www.fide.pl/pl/dom/kuchnia/tekstylia/fartuchy/
      są dziecięce, co prawda prawie wszystkie "zmywalne", czyli pewnie z czymś plastikowym, ale taki pierwszy w panterkę jest chyba zupełnie normalny.
    • rozyczko Re: sa na allegro 27.02.11, 16:44
      http://allegro.pl/listing.php/search?buy=0&distance=1&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&pay=1&postcode_enabled=0&save_listing=1&sg=0&state=0&order=p&price_from=&price_to=&string=fartuszek+kuchenny&view=gtext&category=11763
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka