Dodaj do ulubionych

garnki, noze

IP: *.cm-6-5a.dynamic.ziggo.nl 08.01.11, 23:07
mam mozlwosc nabycia nozy japonskich plastikowych (lub jakiejs kombinacji nie wiem, a handlarz tez nie obeznany w temacie, ot ma nastepna nowninke), ale nic o nich nie wiem, uzywa ktos z was i moze sie podzielic opinia?
to samo tyczy sie garnkow i patelni z logo lwa w koronie, ktos z was kojarzy i moze mi rzucic linke? to podobno gary na cale zycie, ale nie wiemm nic blizej, a nazwy zapomnial :(
pomocy!
Obserwuj wątek
    • shachar Re: garnki, noze 08.01.11, 23:30
      do mnie też przyszedł taki zachwalacz nieobeznany, miał do zachwalenia Japończyków, co myślicie?
      • Gość: jakitokot Re: garnki, noze IP: *.cm-6-5a.dynamic.ziggo.nl 09.01.11, 00:22
        smiejesz sie a ja pytam powaznie :)
        googlam ale nic sensownego nie znajduje, a to ponoc forum kuchenne wiec chyba ludzie wiedza czym kroic i w czym gotowac
    • venettina Re: garnki, noze 09.01.11, 11:58
      Pewno noze "japonskie" zostaly wyprodukowane w Chinach i tylko tak sie nazywaja.

Spoktalam sie z plastykowymi nozami przeznaczonymi do krojenia np. ciasta, pizzy po to zeby nie porysowac tego na czym potrawy leza. Kuchenny gadzet.
    • dorota.be Re: garnki, noze 09.01.11, 16:38

Jesli lubisz kupowac kota w worku, ryzykuj.
      Ja bym sie bala...ilez to rzeczy mialo byc na cale zycie, ho ho

♥♥♥♥♥
    • Gość: aqua48 Re: garnki, noze IP: 77.236.25.* 09.01.11, 17:38
      Do używania w kuchni na pewno nie kupuje się rzeczy niewiadomego pochodzenia, podejrzanych firm, bez atestu i w dodatku od handlarza, który sam nie wie co sprzedaje... No, chyba, że bardzo chcesz wesprzeć go finansowo...
      • Gość: jakitokot Re: garnki, noze IP: *.cm-6-5a.dynamic.ziggo.nl 09.01.11, 23:13
        no nie wydaje mi sie zeby byly z Chin, jeden maly do filetowania ryb kosztuje 70E, pytam bo sie nie spotkalam z takimi nozami i prosze o opinie, jesli ktos uzywa (lub mial w reku)
        nie jestem az tak glupia zeby kupowac kota w worku, a ze osoba ktora sie tym zajmuje jest zielona to juz nie moja sprawa
        przestancie sie nade mna pastwic i wysmiewac i moze ktos mi pomoze rzeczowa opinia lub pomocnym linkiem
        • Gość: aqua48 Re: garnki, noze IP: 77.236.25.* 10.01.11, 09:04
          Przecież nikt się nie pastwi, ani nie wyśmiewa, staramy się pomóc, Cena nie jest wyznacznikiem wartości. Ale to Twoja sprawa, kupisz czy nie. Trudno napisać czy ktoś się z takim produktem spotkał skoro nie potrafisz podać nazwy, ani nic bardziej konkretnego o producencie... Spróbuj zadać pytanie na jakimś specjalistycznym forum o nożach.
    • mhr-cs Re: garnki, noze 10.01.11, 09:34
      Gość portalu: jakitokot

szkoda ze nie masz
      jakiegos zdjecia,
      zeby wieciec(sprawdzic)
      o jaki produkt chodzi

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka